Opublikowano 10 września 201311 l Aaa i jakiś recenzent ogrywa już grę na Xboksie. Edytowane 10 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 10 września 201311 l mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas?
Opublikowano 10 września 201311 l mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas? Z tego co wiem mało ma być powiązań z SA, ale jakieś smaczki na pewno zostaną ukryte dla fanów. Jeśli nie grałeś w SA to polecam, jest to moja ulubiona część.
Opublikowano 10 września 201311 l @Milan olej to. Current-genowe GTA to inne uniwersum niż na poprzedniej generacji.
Opublikowano 10 września 201311 l Tak, będą postaci z 4 i dodatków. Na pewno Johnny i Billy Czy jakieś inne to nie wiem.
Opublikowano 10 września 201311 l Ktoś nawet zrobił porównanie z mapą Skyrima. Zeskalował mapę GTA, aż wielkość budynku kowala w Whiterun była wielkości domku na plaży.
Opublikowano 10 września 201311 l Skany z hands on GTA Online od Game Informera (jeszcze nie czytałem):
Opublikowano 10 września 201311 l Mam nadzieję, że czas szybko zleci do tego poniedziałku. Szczerze, to męczą już mnie te wszystkie spekulacje i analizy. Lada moment może też wyciec jakiś gameplay i dopiero wtedy rozpocznie się mega dyskusja. Edytowane 10 września 201311 l przez Lukas_AT
Opublikowano 11 września 201311 l Tez chodzicie obsrani ze wam konsola padnie na premiere? Mój syn jak na złość, tydzień przed premierą, znalazł sobie nowe, ulubione zajęcie. Włącza i wyłącza konsolę. Non-stop przez 10 minut, raz na 2 godziny. Jak padnie to się nie zdziwię Edytowane 11 września 201311 l przez JaMaJ
Opublikowano 11 września 201311 l Ustaw konsolę na szafie (uważaj na kurz), kable pochowaj tak aby nie było problemu. I tak nie będziesz przez miesiąc wyjmować płyty.
Opublikowano 11 września 201311 l Za tydzien moze o tej porze dopiero bede sie kladl po nocnej sesji w GTA V, CZUJECIE :} ? Ja yebie nie wierze ze to juz tuz tuz. Dziwi jednak brak jakichkolwiek wyciekow, Rockstar sie zabezpieczyl
Opublikowano 11 września 201311 l brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?
Opublikowano 11 września 201311 l Wynajęli parę smutnych panów od niefortunnych wypadków w czarnych garniturach, żeby czasem komuś się nie wrzuciło czegoś przed premierą... Masz GTA 5 przed premierą, o jak fajnie, już po ciebie jadą
Opublikowano 11 września 201311 l Z psstore nikt nie rozpracował bo nie było kluczowych plików do uruchomienia gry. Gameplay z pudełkowej wersji to kwestia dni/godzin.
Opublikowano 11 września 201311 l Budżet mieli ogromny, może sypnęli groszem grupom (imars,duplex itd.) żeby dali sobie spokój przed premierą.
Opublikowano 11 września 201311 l Właśnie, a propos budżetu. Ciekawe ile tym gangsterom musieli zapłacić za VA.
Opublikowano 11 września 201311 l brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali? To Ci niespodzianka . To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować.
Opublikowano 11 września 201311 l brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali? To Ci niespodzianka . To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować. Ale jak to, przecież ludzie tu pisali, że kwestia kilkunastu dni jak to shakieruja i odpala
Opublikowano 11 września 201311 l wyobrażam sobiem, ale gryzie sie to z pierwsyzmi doniesieniami i lamentem po udostepnieniu gry i tekstach "omg jak mogli to zrobic za pare dni dostaniemy pirata!! laboga!"