Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Teraz czekać na Gameplay Series Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Wszystko fajnie tylko ten bohater nie za bardzo mi pasi. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 bedzie cale san andreas? Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 co rozumiecie pod pojęciem "całe San Andreas" kompleks 3 miast z SA wraz z rozległymi terenami jak z GTA SA? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 no to co? następne GTA VI i witamy Vice City! nie może być inaczej a co do miast to będą wszystkie 3 jak w San Andreas pewnie Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) jest już pierwsza mini misja - opryskiwanie pól liczyłem na VC ale SA i tak mnie na maxa uszczęśliwi. btw 1:03 - w tle na niebie sterowiec wisi? i 1:06 jak nygga spiernicza przed psami. na kablach buty wiszą. drobnostka a kurde cieszy Edytowane 2 listopada 2011 przez Colin84 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 No wiesz ludzie grajacy na konsolach nie widzieli jak moze wygladac GTA IV na PC, wiec dla nich taka grafika to szok. Jak dla mnie nie ma podniety. Mam szczera nadzieje, ze trailer jest z wersji na konsole. Mam kompa który odpala na ultra BF3, nie mówiąc o GTA IV z modem icehancer, nie zmienia to faktu że ten trailer zrobił na mnie mega wrażenie. No i? Naprawdę nie wiem czego niektórzy wymagali... Ściągnąłem trailer w 720p, obejrzałem już paręnaście razy i stwierdzam że jest to wersja z konsol. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ale coś jest nie tak z tym, że milczą w sprawie platform i daty wydania. Być może faktycznie gra nie wyjdzie do końca 2012 roku? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Szału nie ma bo to wszystko już było w poprzednich częściach. Niech pokażą gameplay albo pierwsze 10 minut gry i mają 10 milionów pre-orderów załatwione. Na mnie największe wrażenie zrobił ten składany dach w samochodzie. Oby więcej takich interakcji. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nawet jakby GTA miało być w Korei Północnej to i tak bym sie jarał jak nie wiadomo co. GTA V to Los Santos, San Fierro, Las Venturas, na 100% bo fury mają san andreasowskie blachy. Zresztą widzieliście sami tereny pozamiejskie więc SA pełną gębą, a może jeszcze jakoś R* je powiększy? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) o co chodzi? WTF? Edytowane 2 listopada 2011 przez mersi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Los Puertas wcale nie jest nazwą miasta. To po prostu nazwa autostrady (puertas - drzwi). @up Czyżby data premiery? Edytowane 2 listopada 2011 przez Rozi Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dupy nie urywa. Jest bardzo dobrze, i tyle. Pierwszy trailer czwórki to co innego, bo skok między generacjami był ogromny, sam trailer był też pompatycznie zrobiony. Co mnie cieszy? Powrót do świetnego San Andreas, do jego możliwości! Tereny pozamiejskie, samoloty, jakaś siłka, a to wszystko na pewno tylko początek możliwości (pamiętacie jak to było z GTA SA? Każdy news to kilka nowych punktów, co można jeszcze zrobić) - HELL YEAH! Grafika to nie jest jakieś urwanie dupy, serio. Poziom RDR przeniesiony do miast. Dużo lepiej przecież od GTA IV nie może być, wszak to te same konsole (to na pewno nie są next geny, nic o nich jeszcze nie wiadomo, a R* miałoby mieć grywalny kod!?). Cytuj
Masny 343 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Za(pipi)isty trailer, za(pipi)ista muzyka, za(pipi)iste wszystko! To będzie niesamowita gra i murowany hit. Szkoda tylko, że jest taka cisza w temacie platform docelowych i daty wydania.... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 o co chodzi? WTF? o date premiery Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nie wiem czy słabo widzisz czy co, ale na tej tabliczce są numery '184-555-0101' nvm to nie zbliżenie tylko inny kod, zwracam honor . Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Szkoda, ciągle liczyłem że będzie to już next-gen odsłona serii... Sama gra pewnie będzie świetna, w końcu to GTA, ale szczerze mówiąc jakoś szczególnie podjarany nie jestem - a przynajmniej nie tak jak parę lat temu przy okazji GTA IV. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Swoją drogą pierwszy trailer GTA IV też nie miał na końcu logo żadnej konsoli także przypuszczenia, że GTA V może wyjść na next geny bo nie ma logo PS3 ani X0 są przesadzone ;p A grafika, owszem bardzo ładna ale bez przesady że nie do ogarnięcia przez obecne konsole - spójrzcie chociażby na krajobraz w RDR Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Premiera 24.05. ale który rok? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ale nie rozumiesz? Na sprzedaż i na dole "chyba" data premiery. Jak to prawda to... czekam aż kosmici rozbiorą ten trailer na nanosekundy i będzie np. wiadomo ile jest misji głównych. Pewnie zaraz do tego dojdą. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W Stanach datę zapisuje się inaczej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi