Opublikowano 13 września 201311 l Pierwsze co zrobię jak odpalę GTA V to zmierzę mapę linijką przy monitorze. Niestety nie zmierzysz ;-P
Opublikowano 13 września 201311 l no tak, to że jakiś sklep szybciej komuś sprzedał kopię to jest wina Microsoftu xD
Opublikowano 13 września 201311 l wina jest taka, że od dziś będzie zalew filmików z gta 5 na x360. 4 godziny temu nastąpił mega wyciek.
Opublikowano 13 września 201311 l Gra po prostu pojawiła się na prywatnych torrentach i tyle. Co tu więcej pisać. Zaraz posypią się filmiki, streamy itp. zobaczycie.
Opublikowano 13 września 201311 l Po bożemu daje więcej frajdy, odfoliowanie pudełka, zapach książeczki, piękne pudełeczko i fakt, że te 5 lat przepracowane w pocie czoła na to arcydzieło nagrodziliśmy własnym hajcem przez co kolejna część będzie miała budżet miliard $
Opublikowano 13 września 201311 l Przez te wycieki brakuje mi plusów :confused: Texz, możesz sobie zawsze dodawać +3 do liczby jaką masz w profilu.
Opublikowano 13 września 201311 l jakim to trzeba być patafianem żeby się marszczyć, że ktoś będzie grać wcześniej... nie chcesz oglądać gameplayów przed premierą to nie oglądaj, proste. Ja osobiście nawet nie czytam nic o tej grze od dłuższego czasu, żeby nie psuć sobie samemu zabawy przy odkrywaniu, no ale lepi płakać, że wrzucajo piraty na neta' xd ja obejrzałem tylko oficjalne trailery i gameplaye, a z tych nagranych kartoflem obejrzałem tylko ten FOTG w modelu jazdy i zniszczeń, do premiery nie mam zamiaru nic więcej czytać i oglądać, oprócz 'bezspojlerowych opinii' piratów. Czil ludzie, bo wam się w dup.kach wywraca.
Opublikowano 13 września 201311 l Graficznie widzę jest wypasik, oczywiście jak na możliwości naszych bardzo wiekowych maszynek. Kilka screenów widziałem i tych krótkich animacji i nie mogę się nadziwić jak Rockstar tego dokonał. Wkurza mnie tylko prostokątny radarek, może będzie opcja zmiany na kółko?
Opublikowano 13 września 201311 l Ale cukierkowata ta grafika, może to przez te filmiki SD, ale ciągle kojarzy mi się to z inną produkcją niż R*
Opublikowano 13 września 201311 l Dzieki, smuci mnie ten model jazdy ale jesli jest lepiej niz w klonach to wiaze nadzieje z ta gra, sam sie przekonam we wtorek.
Opublikowano 13 września 201311 l Pamiętajcie, że raven gra Franklinem, który specjalizuje się w prowadzeniu pojazdów, stąd wynikać może wrażenie, że model jazdy jest sporo łatwiejszy a i zniszczenia mniejsze
Opublikowano 13 września 201311 l Nie wiedziałem, że GTA jest grą wyścigową, skoro aż tak Wam zależy na tym modelu jazdy.
Opublikowano 13 września 201311 l Model jazdy wGTA IV był spoczko szkoda że go zmienili, ciekawe czy ta gra daje się odczuć jako kolejne GTA czy poszło już w innym kierunku
Opublikowano 13 września 201311 l Gra która ma człon "auto" w tytule i w której spędza się 80% czasu w samochodzie lub innym pojeździe. Nie, model jazdy w ogóle nie ma tu znaczenia.
Opublikowano 13 września 201311 l Dzwonilem wlasnie do ultimy. Mają juz gta ale oczywiście nie chcial sprzedac... Powiedzial ze sprzeda jesli oplace kare za sprzedawanie przed premierą -100.000 $ xD Powiedzial ze nawet w poniedziałek wieczorem nie sprzeda bo paragon bedzie mial złą date I ze nie sprzedają bez paragonu. A jak wiecie TLOU kupilem 2 dni przed premierą właśnie bez paragonu:p
Opublikowano 13 września 201311 l teraz jestem ciekaw jedynie dwóch rzeczy: 1- jak to będzie śmigać na ps3 2- czy przy takim ogromie terenu interaktywnych miejscówek gdzie będzie można coś zrobić nie będzie za mało...no wiecie...gigantyczne odległości do pokonania pomiędzy poszczególnymi sklepami,pubami,klubami,domami itp. Jedyna rzecz jaka mnie irytowała w San Andreas - świat gigant, a wejść można do kilkunastu pomieszczeń na krzyż
Opublikowano 13 września 201311 l "w San Andreas" XD @Ficuś Wersja PS3 śmiga tak samo jak Xboksowa. Edytowane 13 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 13 września 201311 l wyglada na to ze z tej generacji nic sie wiecej wyciagnac nie da. A coś jeszcze wyciągnąć trzeba? Ja jeszcze Dark Souls 2 zgarniam i tyle. W sumie gdyby nie to, to GTA V , GTA Online i długo, długo nic.