Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze co zrobię jak odpalę GTA V to zmierzę mapę linijką przy monitorze.

Niestety nie zmierzysz ;-P

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

no tak, to że jakiś sklep szybciej komuś sprzedał kopię to jest wina Microsoftu xD

Opublikowano

wina jest taka, że od dziś będzie zalew filmików z gta 5 na x360. 4 godziny temu nastąpił mega wyciek.

Opublikowano

Gra po prostu pojawiła się na prywatnych torrentach i tyle. Co tu więcej pisać. Zaraz posypią się filmiki, streamy itp. zobaczycie.

Opublikowano

to wyrwij kabel to wtorku, boże.

Opublikowano

Po bożemu daje więcej frajdy, odfoliowanie pudełka, zapach książeczki, piękne pudełeczko i fakt, że te 5 lat przepracowane w pocie czoła na to arcydzieło nagrodziliśmy własnym hajcem przez co kolejna część będzie miała budżet miliard $ 

Opublikowano

Przez te wycieki brakuje mi plusów :confused: Texz, możesz sobie zawsze dodawać +3 do liczby jaką masz w profilu.

Opublikowano

jakim to trzeba być patafianem żeby się marszczyć, że ktoś będzie grać wcześniej... nie chcesz oglądać gameplayów przed premierą to nie oglądaj, proste. Ja osobiście nawet nie czytam nic o tej grze od dłuższego czasu, żeby nie psuć sobie samemu zabawy przy odkrywaniu, no ale lepi płakać, że wrzucajo piraty na neta' xd ja obejrzałem tylko oficjalne trailery i gameplaye, a z tych nagranych kartoflem obejrzałem tylko ten FOTG w modelu jazdy i zniszczeń, do premiery nie mam zamiaru nic więcej czytać i oglądać, oprócz 'bezspojlerowych opinii' piratów. Czil ludzie, bo wam się w dup.kach wywraca.

Opublikowano

Graficznie widzę jest wypasik, oczywiście jak na możliwości naszych bardzo wiekowych maszynek. Kilka screenów widziałem i tych krótkich animacji i nie mogę się nadziwić jak Rockstar tego dokonał. Wkurza mnie tylko prostokątny radarek, może będzie opcja zmiany na kółko?

Opublikowano

Ale cukierkowata ta grafika, może to przez te filmiki SD, ale ciągle kojarzy mi się to z inną produkcją niż R*

Opublikowano

Dzieki, smuci mnie ten model jazdy ale jesli jest lepiej niz w klonach to wiaze nadzieje z ta gra, sam sie przekonam we wtorek.

Opublikowano

Pamiętajcie, że raven gra Franklinem, który specjalizuje się w prowadzeniu pojazdów, stąd wynikać może wrażenie, że model jazdy jest sporo łatwiejszy a i zniszczenia mniejsze :)

Opublikowano

Model jazdy wGTA IV był spoczko  szkoda że go zmienili, ciekawe czy ta gra daje się odczuć jako kolejne GTA czy poszło już w innym kierunku

Opublikowano

Teraz to już bardziej Battlefield czuć.

Opublikowano

Gra która ma człon "auto" w tytule i w której spędza się 80% czasu w samochodzie lub innym pojeździe. Nie, model jazdy w ogóle nie ma tu znaczenia. 

Opublikowano

Dzwonilem wlasnie do ultimy. Mają juz gta ale oczywiście nie chcial sprzedac...

Powiedzial ze sprzeda jesli oplace kare za sprzedawanie przed premierą -100.000 $ xD

Powiedzial ze nawet w poniedziałek wieczorem nie sprzeda bo paragon bedzie mial złą date :/

I ze nie sprzedają bez paragonu. A jak wiecie TLOU kupilem 2 dni przed premierą właśnie bez paragonu:p

Opublikowano

wyglada na to ze z tej generacji nic sie wiecej wyciagnac nie da.

Opublikowano

teraz jestem ciekaw jedynie dwóch rzeczy:

1- jak to będzie śmigać na ps3

2- czy przy takim ogromie terenu interaktywnych miejscówek gdzie będzie można coś zrobić nie będzie za mało...no wiecie...gigantyczne odległości do pokonania pomiędzy poszczególnymi sklepami,pubami,klubami,domami itp. Jedyna rzecz jaka mnie irytowała w San Andreas - świat gigant, a wejść można do kilkunastu pomieszczeń na krzyż

Opublikowano

"w San Andreas"

XD

@Ficuś

Wersja PS3 śmiga tak samo jak Xboksowa.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Rozi, a jakieś potwierdzenie?

Opublikowano

wyglada na to ze z tej generacji nic sie wiecej wyciagnac nie da.

A coś jeszcze wyciągnąć trzeba? Ja jeszcze Dark Souls 2 zgarniam i tyle. W sumie gdyby nie to, to GTA V , GTA Online i długo, długo nic.