Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

texz:

nie, podziwiam po prostu swietna grafike, mi tam wiecej nie trzeba, dla mnie i tak topem jest kazda piksela w vagrancie ;]

stwierdzam ze juz lepiej sie chyba nie da.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Preorder zamówiony. Niech mnie tylko muve nie zawiedzie i we wtorek wczesnym porankiem do mych drzwi zapuka kurier. Oficjalnie potwierdzam, że się nakręciłem na gta.

Opublikowano

Rozi, a jakieś potwierdzenie?

Oglądałem wczoraj stream. Możesz wierzyć, lub nie :>

Opublikowano

raven, ze swoimi relacjami to zapraszam do odpowiedniego tematu.

posprzątam to znowu otworzę. 3 i ostatni raz informuję, że ten temat ma być czysty. wszystkie rewelacje, nieoficjalne materiały i recenzje piratów mają lądować w tamtym temacie. dla upartych nietrzymających się tych wytycznych przewidziane nagrody.

Opublikowano

premiera we wtorek, szczęśliwcy zagrają już w poniedziałek.

dla przypomnienia:

- wszelkie nieoficjalne materiały, screeny, gify, video itd muszą być oznaczone i ukryte tagiem spoiler, a także opisane czego dotyczą (np misji, aktywności, ciekawostki itp)

- wszelkie rewelacje, smaczki a tym bardziej elementy misji czy fabuły tak jak w punkcie wyżej - koniecznie ospoilerowane

- do luźniejszej dyskusji o grze, dla tych, którym spoilery nie straszne jest odpowiedni temat więc tam zapraszam. ten ma pozostać czysty i bezpieczny

- w przypadku robienia burdelu należy się liczyć z konsekwencjami, zgodnymi z regulaminem forum

- w przypadku spoilerowania związanego z jakimkolwiek elementem gry należy liczyć się z banem (również zgodnie z regulaminem)

nieważne który użytkownik jakie wykroczenie popełni - konsekwencje będą także proszę potraktować te wytyczne z pełną powagą, nie będzie taryfy ulgowej ani zmiłuj.

Opublikowano

I jak tam z dostępnością na EU PS Store? Można było ściągąć już wczoraj plik?

Opublikowano

Tak, co prawda trochę później niż mówili (miało być od 16:00 czasu PL) ale nie ważne. Można pobierać grę tysiąclecia. Idzie całkiem sprawnie.

Opublikowano

Kopalnia beki znów otwarta! Niech żyje król

Opublikowano

Tak, co prawda trochę później niż mówili (miało być od 16:00 czasu PL) ale nie ważne. Można pobierać grę tysiąclecia. Idzie całkiem sprawnie.

Czyli plik już masz na dysku i teraz pozostaje tylko czekać na ma plik odblokowujący? Ja dopiero za chwilę zacznę ściągać(USA) bo mają wrzucić o 9:00 :D

Opublikowano

kiedy kończy się embargo i wyjdą jakieś recki?

Opublikowano

Ogólnie miałem polewe z tej histerii, ale musze sie przyznać, ze nie wytrzymalem ciśnienia i jadę dzis o 00 kupic grę do Empiku ;)!What the fuck ;)

Edytowane przez pop

Opublikowano

kiedy kończy się embargo i wyjdą jakieś recki?

dziś

Opublikowano

Czyli plik już masz na dysku i teraz pozostaje tylko czekać na ma plik odblokowujący? Ja dopiero za chwilę zacznę ściągać(USA) bo mają wrzucić o 9:00 :D

No właśnie też czekam, ale nie ma jeszcze :(
Opublikowano

Dużo lepsze jest to co dostarcza kruk niż cokolwiek co zaczną pisać dziś na IGN. Ja po jego postach już nie czekam na reckę ale pod paczmatem :P

Opublikowano

jestem plejstacjonowym laikiem wiec chetnie sie doucze od was ;) :

da sie zainstalowac na dysku cale gta kupione na plytce w Media Mark? mam pewne obawy ze doczytywanko, jaki i framrate moze byc nieco gorszy niz u tych, ktorzy cisna na grze z dysku

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

jestem plejstacjonowym laikiem wiec chetnie sie doucze od was ;) :

da sie zainstalowac na dysku cale gta kupione na plytce w Media Mark? mam pewne obawy ze doczytywanko, jaki i framrate moze byc nieco gorszy niz u tych, ktorzy cisna na grze z dysku

Gra na PS3 automatycznie zainstaluje ponad 8 GB. Samemu całości nie zainstalujesz.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dlaczego na europejskim sklepie można było wrzucić w niedzielę a dla USA trzeba czekać do wtorku? Jedyne co mnie pociesza to fakt, że ta gra mnie mało kosztowała i mogę poczekać te kilkanaście godzin aczkolwiek trochę niefajne zagranie...

Opublikowano

Wiadomo kiedy pojawia sie pierwsze, oficjalne recki ?

Opublikowano

Wiadomo czy w pudełku będzie mapa/plakat jak w poprzednich grach R*?

Będzie, Rockstar to potwierdził.

Opublikowano

kurcze zaluje troche ze nie mam edycji specjalnej, ta niebieska mapa jest bardzo fajna, powiesilbym sobie na scianie :)

Opublikowano

Jakby dali jakies ciekawsze rzeczy do tej specjalnej to bym wzial, a tak moim zdaniem to szkoda floty.

Opublikowano

ano troche tak. to glupi dylemat, bo te dodatki w sumie sa zbedne, ale fajnie sie prezentuja. + motor :confused:

nie rozumiem dlaczego nie zrobili koszulki z fajnym kolorowym artem, a zamiast tego dali nudna czarna tiszke ze standardowym logiem.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Fajne te mapy, nawet ta zwykła. Tu macie odpakowania edycji zwykłej i kolekcjonerskiej. Ta druga nie powala, chociaż ma świetne pudełko.