Flash. 8 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) RDR miało większy teren od Liberty City i jakoś wszystko było zaje.biste, zero problemów. Ta, kilka razy większy i jednocześnie kilka razy bardziej pusty. To nie sztuka, żeby zrobić ogromny teren - trzeba jeszcze go jakoś ciekawie zapełnić. GTA to jednak inna skala wielkości. Edytowane 2 listopada 2011 przez Flash. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Słupek dokładnie o tym samym pomyślałem, i nawet napisałem wcześniej, jak zobaczyłem ten samolot po raz n-ty oglądam trailer w poszukiwaniu drobnostek. na początku jak laski idą przez molo to po lewej widać jak plandeka z reklamą rusza się na wietrze, plac budowy i tablica Mile High Club oraz w wielu ujęciach widać sterowiec na niebie (ciekawe czy da się zestrzelić). e: nie wiem czemu ale scena gdzie te 2 laski i koleś są w górach bardziej mi wygląda jak reklamówka albo program z tv niż element gry. Mile High Club - Sex podczas lotu samolotem Może będzie jakaś misja z tym związana? ;p Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ciekawostka: piosenka z trailera miala premiere 24 maja http://en.wikipedia.org/wiki/Ogdens%27_Nut_Gone_Flake 3 Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Przecież GTA IV też nie zostało od razu zapowiedziane na PC... RDR też nie zostało od razu zapowiedziane na PC. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 nie,mogli wrąbać New York na dziki zachód,o ja litości Cytuj
matcz 10 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Zastanawiam się, czy będziemy grać tym facetem, który siedzi za kółkiem i ucieka przed policją... BTW, Rockstar potwierdziło, że GTA V będzie się rozgrywać w San Andreas, nie tylko w Los Santos. Ze strony IGN: "Rockstar has confirmed that Grand Theft Auto V will be set in its fictional world of San Andreas. San Andreas is a fictional U.S Southwestern state which includes three cites based on real U.S cities - Los Santos, (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) and Las Venturas (Las Vegas). Rockstar has a habit of tweaking its cities, and GTA V is set in modern day, so it's possible that area names and the city's layout will change. (http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1211341p1.html) Edytowane 2 listopada 2011 przez matcz Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 e: nie wiem czemu ale scena gdzie te 2 laski i koleś są w górach bardziej mi wygląda jak reklamówka albo program z tv niż element gry. Dokładnie haha dokładnie to samo skojarzenie. Ta scena wygląda dziwnie, fajnie ale właśnie tak plastycznie jak program. Zresztą Rockstar mógł nieźle pociąć i pokombinować z tym trailerem. Pamiętam jak było z GTAIV czy RDR trailery znało się na pamięć a potem niektóre sceny "działały" zupełnie inaczej niż mogło się wydawać ;] Btw jeżeli pies na początku trailera sugeruje zwierzęta. To ja poproszę o policję konną <zadyma> i ZOO xD A teraz najgorsze - powolny powrót do rzeczywistości. Jak ja mam odpalić te "zwykłe gierki" po tym trailerze przecież czekanie na GTAV to będzie... szkoda gadać. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część pierwsza : -pies -powiewająca na wietrze flaga i sznurki -deska surfingowa -nazwa molo to Pleasure Pier -latający helikopter nad miastem -po prawej widać dzielnice mieszkalne -flagi różnych państw -169 to oczywiście nawiązanie do ulubionej liczby R* -pole golfowe niedaleko centrum? hmm... -sterowiec na niebie -skuter wodny -ogromny most -dzielnica portowa -POTĘŻNE góry -chmury efektownie zanikające na niebie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Premiera piosenki była 24 maja (24.05), kod domu na trailerze to 2405. Przypadek? Nie sądzę! Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część druga: -składany dach w kabriolecie -zerwana reklama Pisswassera na ścianie -ciężki sprzęt jadący na dole -góry na horyzoncie -para uprawiająca ćwiczenia na tarasie swojej posiadłości, który najprawdopodobniej znajduje się nad wodą -teleskop -Los Puerta, Little Seoul - latynoska i koreańska dzielnica -plaża nazywa się Vespucci Beach -siłownia i ćwiczący ludzie -chyba jakieś nowe sportowe autko -te osoby się znają? stojący murzyn pokazuje coś ręką... Cytuj
matcz 10 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Można by podsumować te smaczki w analizie wideo... (trailer z zaznaczonymi ciekawymi elementami). Jak zbierze się trochę więcej informacji, postaram się coś takiego zmontować. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Tak patrzę na tą siłownie z 33 sekundy trailera i tak sobie myślę że fajnie jakby rozwinęli ten wątek z SA - z większą ilością różnorodnych ćwiczeń (taka prawdziwa wirtualna siłownia z maszynami na każdą część ciała z pełnymi tego konsekwencjami - jeżeli olewamy robienie biców a skupiamy się tylko na klacie to potem mamy napakowaną klatę ale do tego chude witki bo olewaliśmy trenowanie ich itp etc. ) i dużo dłuuuuuuuuuższym czasem wirtualnych dni potrzebnych do zbudowania muskulatury niż w GTA SA ;p Niby pierdółka ale jarało mnie to bawienie się sylwetką CJ'a w GTA SA Chociaż to wszystko trochę koliduje jak głównym bohaterem ma być podstarzały facet, tu trzeba kogoś w stylu CJ'a 1 1 Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część trzecia: -Mile High Club, nawiązanie do Call of Duty -plac budowy jakiegoś wieżowca -w oddali widać wieżowiec z poprzedniego ujęcia -jeden z głównych bohaterów czy też może główny bohater? -uprawa winorośli -misja ze zniszczeniem uprawy szkodliwym opryskiem? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W 0.07 przelatuje ptaszek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 @Mastah, a te posiadłości to nie czasem w dzielnicy Mulholland? Tam gdzie była m.in. rezydencja Madd Dogg'a. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) piosenkaz trailera to Small Faces-Ogdens' Nut Gone Flake piosenka jest z 1968 więc zaś bedzie jakas stacja classic rock ;] http://www.youtube.com/watch?v=tvotLtAlIZc Edytowane 2 listopada 2011 przez BoroBoro Cytuj
Flash. 8 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 nie,mogli wrąbać New York na dziki zachód,o ja litości Nie rozumiesz. Zwracam tylko uwagę na to, że łatwiej jest stworzyć wielki i jednocześnie pięknie wyglądający świat z RDR'a, który jednak jest dosyć pustawy, niż obładowany różnego rodzaju obiektami (wszelakie budowle, masy samochodów na ulicach, przechodnie z każdej strony etc) obszar z GTA. Nie ma się tutaj z czym kłócić, to najprostszy w świecie fakt. Logiczne, że GTA V może nie prezentować się aż tak oszałamiająco wizualnie skoro będzie zawierać z tryliard razy bardziej dopakowany teren do zwiedzania. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Mile High Club i sterowiec przypomina mi Just Cause 2 tam tez był klub podwieszony pod sterowcem. I w GTAV tez tak będzie(oby) Edytowane 2 listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ta gra zniszczy, preorder bez chwili zawahania. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 mam tylko nadzieję że ten staruch nie będzie głównym bohaterem... Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część czwarta: -karabin z tłumikiem!!! -BUGSTAR/BUGSTARS, jaki autodiss -napis Los Santos na furgonetce -w końcu normalne tablice rejestracyjne -wygląda mi to na misję z napadem na sklep jubilerski w tej luksusowej dzielnicy, w San Andreas nazywała się ona bodajże Rodeo? -znana z czwórki Fleeca (parodia VIsy) na szklanych drzwiach -Pizza This, parodia Pizza Hut? -supermarket 24/7, sieć znana z San Andreas -San Andreas na tablicy rejestracyjnej -znany nam już koleś za kierownicą Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Mile High Club i sterowiec przypomina mi Just Cause 2 tam tez był klub podwieszony pod sterowcem. I w GTAV tez tak będzie(oby) Gdyby cos takiego zrobili to by mi to bardziej Saints Row przypominało niż GTA Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Fantazjowana ciąg dalszy: tak patrzę na ten urywek z trzema turystami i ujęciem na te niedostępne góry i tak sobie myślę: może dodadzą jakoś ciekawie rozwiązaną wspinaczkę? Która oczywiście najpierw wymaga solidnego przygotowania na siłowni. No co? Base Jumping był w SA to wspinaczka też może być ;p Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Tak patrzę na tą siłownie z 33 sekundy trailera i tak sobie myślę że fajnie jakby rozwinęli ten wątek z SA - z większą ilością różnorodnych ćwiczeń (taka prawdziwa wirtualna siłownia z maszynami na każdą część ciała z pełnymi tego konsekwencjami - jeżeli olewamy robienie biców a skupiamy się tylko na klacie to potem mamy napakowaną klatę ale do tego chude witki bo olewaliśmy trenowanie ich itp etc. ) i dużo dłuuuuuuuuuższym czasem wirtualnych dni potrzebnych do zbudowania muskulatury niż w GTA SA ;p Niby pierdółka ale jarało mnie to bawienie się sylwetką CJ'a w GTA SA Chociaż to wszystko trochę koliduje jak głównym bohaterem ma być podstarzały facet, tu trzeba kogoś w stylu CJ'a To byłoby żałosne. 3 Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Czemu? Przecież każdy może to olać jak nie ma ochoty, ale spoko patrząc na głównego bohatera raczej sobie odpuszczą wątek z siłownią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi