Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 http://www.ign.com/blogs/danny41294/2011/11/02/gta-v-details-leaked-contains-spoilers Nie wiem czy w to wierzyć,jest tam spoiler czy prawdziwy nie wiem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nie ten sam - jeden ma tatuaze na rece, drugi nie. to nie ten sam, w czerwonej bryce widac dosyc jasnego latynosa, na poczatku przy składaniu dachu, i podczas poscigu jak sie zatrzyma filmik to widac wyraznie ze jakis jasny typek tam siedzi, a przed heli ucieka czarny murzyn Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Gdzie jest Las Venturas? dlaczego grafa taka ziarnista (wersa konsolowa?) dlaczego auta przypominaja jakies kosmiczne pojazdy :confused: Olac to , nowe GTA JEJE !!! Edytowane 2 listopada 2011 przez AbraHAM Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 http://www.ign.com/b...ntains-spoilers Nie wiem czy w to wierzyć,jest tam spoiler czy prawdziwy nie wiem Raczej nie, te spoilery były już od wczoraj w sieci. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 A zgadnijcie, który użytkownik forum jest teraz najbardziej podnieconym użytkownikiem forum? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Lol, ja XD A tak na serio to chyba prawie kazdy sie jara jak po(pipi)any - juz liczba uzytkownikow przegladajacych temat (67) wszystko mowi o cisnieniu na ta gre. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 niezła zagadka.ale dla mnie za trudna,Ale to miasto jest piękne 1 Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część szósta: -nowe sportowe auto z ponownie znaną nam twarzą -raczej zamierzona parodia Niko, z twarzy to na pewno nie on -ciężarówka z dłuuuugaśną naczepą w tle -East Los Santos na tablicy -pijani bezdomni -odrzutowiec przelatujący przez centrum Los Santos -motorek -klub Tequi-La-La (LA = Los Angeles) -ochroniarz wyrzuca kogoś z klubu, wraca mechanika zarządzania klubami z Ballady? -szyb naftowy z panoramą Los Santos w tle -sztuczka programistyczna ze światełkami symbolizującymi samochody w oddali nadal w użyciu 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Swoja droga musze przestac byc takim pesymista, bo wczesniej jak gadaliscie o GTA V (przed zapowiedzia trailera) to myslalem ze sa bardzo marne szanse na to ze wyjdzie jeszcze na tej generacji, a tutaj taka niespodzianka I to na dodatek w San Andreas, z terenami pozamiejskimi Mam nadzieje ze dadza nam duzo atrakcji bo w GTA IV nie bylo duzo rzeczy do roboty - SA dawalo wiecej mozliwosci. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Część siódma i ostatnia: -Murzyn ścigany przez policję, kolejny bohater? -na drugim planie wymieniony wcześniej wieżowiec w trakcie budowy, więc akcja rozgrywa się w centrum -koleś ścigany przez policję w jakiś slamsach, czy mi się wydaje czy jego policzki się ruszają zgodnie z rzeczywistością ? -ta sama akcja, tyle że widziana z góry -pochmurny dzień w Los Santos -karetka na drugim planie -znany nam napis Vinewood o zachodzie słońca -panorama Los Santos -kolejny odrzutowiec Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nazwa skutera z murzynem - LOL (0:22) xd Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 -pijani bezdomni To tylko Niko się troche zestarzał i zżulił ;p Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ahh powraca ta nostalgia i pamiętne oczekiwanie na każdą kolejną część GTA Odkrywanie świata i fala różnych teorii i przypuszczeń na temat gry To jest prawdziwa magia GTA! Pamiętam szczątkowe rozkładanie pierwszego trailera GTA4 - coś niesamowitego Przy premierze SanAndreas byłem blady ze szczęścia jak zobaczyłem ogrom możliwości. Gra może wyjść nawet na 5 płytach DVD byle ją tylko upchnąć Na BluRay'a się pewnie zmieści. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Nazwa skutera z murzynem - LOL (0:22) xd Dokładnie, Speedophile2000 rozwalił mnie doszczętnie ^_^. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dlaczego to ujęcie przypomina mi początek na moście w GTA III ? 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 No chyba najsłabszy graficznie moment w tym trailerze, w porównaniu z niektórymi ujęciami to aż bolą zęby . Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dlaczego to ujęcie przypomina mi początek na moście w GTA III ? Bo to ujęcie jest podobne do scenki z GTA III? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 imo będzie jeden bohater (narrator) reszta to będą "losowe" akcje generowane w grze, by jak najbardziej zachowanie mieszkańców przypominało normalny świat. np bedziemy swiadkami pościgu bo ktoś obrobił sklep etc. bedziemi mieli w pełni tętniące życiem miasto, troche pojade po bandzie ale... wydaje mi sie ze pokazali po prostu miasto, "mieszkańcy" bedą mieli o okreslonych porach będą sie zachowywać w określony sposób (powiedzmy jak w erpegach) powiedzmy ze o danej porze jeden mieszkaniec o 8 ćwiczy o 9 idzie do pracy wsiada do samochodu, jedzie do pracy, 17 wychodzi, idzie na siłke/popływac/na zakupy etc potem do klubu. chodzi mi ze konkretnie kazdy mieszkaniec bedzie miał okreslony scenariusz zachowania. pytanie tylko jak to gra udźwignie ilość mieszkańców w mieście. ale pewnie takie rzeczy to w next genach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery). Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? Edytowane 2 listopada 2011 przez Rozi Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 o to to! tylko ze na większą skalę. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery). Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? Mnie też naszło ale to jutro bo teraz BF 3 sie zasysa Czy tylko ja mam wrażenie, że ten trailer jest za bardzo kolorowy? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Oczywiście dopasowane tak, żeby nie robiły z nas jakiegoś bohatera, ale np. jedziemy lowriderem przez getto i na mapie pojawia się znacznik RE. Okazuje się, że to diler, który chce nam sprzedać działkę dobrego towaru. Dajemy mu kasę, a on rzuca coś w stylu "See you later, sucka!", daje nam liścia w twarz i zaczyna uciekać. Oczywiście rzucamy się za nim w pościg i w końcu dopadamy go w ciasnej uliczce. Diler próbuje się tłumaczyć i błagać o litość, a my mamy wybór: puścić go i w zamian odda nam nasze pieniądze, albo zabić go i zgarnąć całe jego "zarobki". Te wybory rzutowałyby na jakiś system reputacji. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Mogą dużo patentów zaczerpnąć z RDR (właśnie te random encountery). Tylko mnie naszła ochota na przejście jeszcze raz Czwórki i dodatków? Ja już od tygodnia jestem w trakcie tego przedsięwzięcia, ale mocno rozważam skołowanie PS2 i ponowne ogranie VC i SA. Ach pamiętam jak za małego bachora latałem do kumpla bo miał lepszego GeForce'a i razem naku.rwialiśmy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi