Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Meh, po prostu jak widzę nowe rzeczy i to takie świetne to aż sama japa się cieszy. Na Tobie to nie robi wrażenia bo już to dawno odkryłeś. Trevorem rozjechałem jedynie parę kojotów, bo stały na mojej drodze. xD Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Przyłaczam się do zachwytów. Od 3 dni gram po 6 h dziennie, ostatni raz takie sesje to z naście lat temu robiłem, dla mnie gra generacji. Tak sobię myślę, że mega dobrze, że wychodzą next geny "na dniach" bo naprawdę cieżko byłoby mi w coś innego zagrać na obecnych sprzetach, a tak to chociaż efekt nowości jakoś zamaskuje tęsknotę do GTAV:) Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Muahahahahahaah, widze ze nie tylko ja znalazlem mega zabawę w tej grze 4 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 No , knockouty fajowe sa :-D Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dzisiaj miałem trochę więcej czasu na grę. No cóż- MEGA! Wspaniała gra. Wielka i naprawdę nie mogę sobie wyobrazić że komuś może się nie podobać. Właśnie szykuję się do pierwszego skoku na jubilera. Musiałem to odłożyć gdyż wybranka mojego życia wróciła ze szkoły z zebrania i na wstępie usłyszałem (niby to do dzieci) "o tata jeszcze gra". Fak- lepiej jak gra niż ćpa:) No cóż. Wracając do gry. Ograne mam może z pięć godzin łącznie ale już jestem pewny że sporo kasy zaoszczędzę w najbliższym czasie bo teraz liczy się tylko GTA i nie mam ochoty na nic innego (no prawie;)) 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Wyrywanie zęba :o ała Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Panowie, właśnie zrobiłem drugi skok i mam pytanie niecierpiące zwłoki, otóż wybrałem opcję drugą czyli kradzież helikoptera transportowego i yellow submarine. Wszystko szło cacy, poleciałem, zrzuciłem, zanurkowałem, odkryłem, zebrałem, wynurzyłem się, wracam, rozpętała się strzelanina i musiałem strącić parę helek. Zalatuję na miejsce, kończę misję, statystyki i ZERO kasy dostałem. WTF? To tak ma być? Co zrobiłem nie tak? A było 20mln do podziału. :confused: Jak ktoś zna odpowiedź na moje pytanie to prosiłbym o taga @Suteq , żebym wiedział, że to do mnie i mogę spokojnie otworzyć spoiler. Edytowane 19 września 2013 przez suteq Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 10h z przyłożenia to jeszcze nigdy nie miałem, jak długo gram Biore sobie dzisiaj jakąś furę z parkingu, podjezdzam do skrzyzowania, a tam przechodzień na mnie z ryjem że mam oddawac jego auto Chwile później zajeżdżam do fryzjera żeby opitolic Majkela na łyso i zrobic brodę, wchodzę do budynku, a tu mi typ przytawia spluwe do łba i bierze forse z kasy. Jak mnie wypuścił to ja za nim w pościg po polnych dróżkach, aż dorwałem gnojka. W ramach zemsty polałem typa i jego furę benzyną i zrobiłem widowiskowe ognisko. Takich akcji w grze jest mnóstwo. Geniusz Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 @Suteq Przecież po misji Lester mówi, że Trevora i resztę chyba porąbało do reszty, skoro to ukradli. Ostatecznie skradziony sprzęt odkładają na miejsce, dlatego za misję nie ma nagrody (bo nie ma co spieniężyć). Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) No wiem, ale myślałem, że to może moja wina, że np. nie poleciałem na około tylko na skróty i udałoby się uniknąć strzelaniny przez co nie byłoby o nas tak głośno. Ale jak nie to spoko. Edytowane 19 września 2013 przez suteq Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dobre są takie spontaniczne akcje Wielu kierowców pokazuje ''faka'' jak się na nich trąbi a miałem nawet nawet taką sytuację, że stałem na skrzyżowaniu i trąbiłem aż zbulwersowany koleś wyskoczył z auta i przyszedł mnie uciszyć Świetne jest także to, że jak się podjedzie komuś pod tyłek i potrąbi to kierowca dodaje gazu i można się trochę pościgach po różnorakich serpentynach Polecam na bieżąco czytać ''Bleety'' w internecie bo niektóre typu: ''Czy mogę sobie sama chlapnąć minetkę?'' mnie rozbrajają! Dobry jest także test na prawko który można znaleźć po wpisaniu hasła ''car'' do wyszukiwarka i wejściu w link do DMV. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Swoją drogą Franklin okazał się byc bardzo fajną postacią, póki co. Spodziewałem się wkur.viającego murzyna, ale się bardzo pozytywnie rozczarowałem . To, że Trevor będzie moim ulubionym bohaterem to wiedziałem od kiedy zobaczyłem typa na trailerze . Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) strasznie mi sie podoba głos franklina, tez coraz bardziej lubie. wnosze o bany dla kazdego kto zle mowi o tej grze, jesli nie chcecie sobie pobrudzic raczek dajcie mi moderke na pol dnia, wezme to na siebie. Edytowane 19 września 2013 przez _Milan_ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 wreszcie zagrałem i ja....3,5h z rzędu obcowania z grą wyjątkową....zaliczyłem 5 misji fabularnych i postanowiłem pozwiedzać trochę świat gry....wpadłem na pomysl road tripu na największą górę w grze...wybrałem się w nocy by podziwiać świt na szczycie, po drodzę wymieniłem brykę na jakiegoś campera, zapuściłem jakąś wiejską muzyczkę i zacząłem podróż...przy podejściu pod górę auto odmówiło posłuszeństwa, po prostu pod maską zabrakło kucy i autko zaczęło się staczać...resztę drogi musiałem przejść piechotą...bite 15min wchodziłem na tą górę...świt zastał mnie długo przed szczytem. Normalnie czułem się jakbym odbywał prawdziwą górską wycieczkę. Po drodze dwa razy zaakakowało mnie jakieś zwierze, szybki strzał załatwił sprawę. Widziałem dwa stada sarn i rodzinę jakiś zający w oddali..normalnie bajka. Z góry zjechałem kolejką, a do miasta postanowiłem wrócić motorówką zakoszoną z okolicznej przystani. Przy zachodzącym słońcu podziwiałem cudowną ferię barw na cudownie animowanych falach oceanu...wróciłem Michaelem do domku, położyłem się spać i zasaveowałem. Tak minął mój pierwszy kontakt z tym tytułem. To jest wreszcie takie GTA na jakie czekałem!! 1 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Normalnie gram na tv 40" 1080p i aliasing faktycznie bil po oczach. Obecnie mam dostep tylko do monitora lcd 22" 720p po kablu vga microsoftu i kurcze, gra wyglada idealnie teraz. Gladko, miekko, zabki nie wkurzaja. Nie wracam na duzy tv:( Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 WAŻNE! Temat główny został połączony z tematem GTA V - dykusje o Grze Generacji. Prośba, aby nie zakładać kolejnych identycznych tematów, a o samej grze dyskutować tutaj lub w konkretnym temacie związanym z danym zagadnieniem (nie podoba się, pytania i odpowiedzi itd.). Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Kurna Panowie, kupiłem sobie dok, wypłynąłem na głębie oceanu i :O . Jakie to jest piękne, duże, tajemnicze. Masakra, jakie rzeczy są ukryte na dnie to przechodzi ludzkie pojęcie. Zbieram sobie paczki bo za każdą jest 23k także się opłaca i płynę we właściwym kierunku i nagle ostrzeżenie, że schodzę na niebiezpieczną głębokość i teraz zaryzykować i zobaczyć co się stanie czy wrócić? Masakra, jak się pływa to jest totalnie atmosfera zaszczucia i odosobnienia. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Mapa w V bez dwóch zdań jest najlepiej zaprojektowanym światem przez Rockstar, o bez kitu. Od kilku godzin jestem na wsi i tak naprawdę gra na dobrą sprawę gdyby ograniczała się tylko do wsi, to też pewnie byśmy nie narzekali... a przecież dodatkowo jest jeszcze pięknie zaprojektowane miasto. Tak jeżdżę sobie teraz po bezdrożach i myślę "kurde, a za jakiś czas wrócę sobie do miasta, bo się trochę stęskniłem". A będąc w zaje.biście zrobionym mieście, za jakiś czas pojadę sobie na zaje.biście zrobioną wieś. Czujecie to xd? Edytowane 19 września 2013 przez ragus Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 sorrki jesli pojawilo sie ale czy te przypadkowe zdarzenia beda sie powtarzac? i jeszcze jedno np jak przypadkowych autostopowiczow zabieram do obozu w gorach;) przepadna mi jakies questy etc? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ma ktoś może taką fotę gdzie jest pokzane w małych okienkach jakie tak jakby gry duże są zawarte w GTA V? Np. Top Spin 4 i pokazany tenis z GTA V itp. Pamietam, że było coś takiego, ale nie mogę znaleźć, jakby ktoś miał pod ręką byłbym wdzięczny o liniacza. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 właśnie wyczaiłem na stronce social clubu mapkę z listami i częściami statku i zabieram się za szukanie. kilkanaście godzin roboty conajmniej Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 dajcie jakiegoś tipa jak zaliczyć ostatnie wyzwanie dla pistoletu,zawsze mi braknie 4000 do złota a tylko to mi zostało :< Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 To co się dzieje w tej grze to przechodzi ludzkie pojęcia, a dopiero 20 godzin mam nabite i 17%. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Czytaliście recke CDAction?? Minusy powalające Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Co ik się nie podoba? Model jazdy czy mityczne puste miasto? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi