Gość suteq Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czytaliście recke CDAction?? Minusy powalające Recka napisana po dwudniowym kontakcie z grą. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Matko boska XD Koleś mam sobie przeczy... Plusy: wreszcie historia bez nadęcia dialogi, cut-sceny, animacje zróżnicowane misje głównego wątku i kapitalne skoki wiele drobnych detali przebogate wizualnie Los Santos i okolice… Minusy …pełne aktywności potrzebnych jak diabłu święcona woda wyraźnie ograniczone przełączanie między bohaterami – to raczej ciekawostka niż zapowiadany przełom zadania rodem z końcówki XX wieku i inne detale, których nie udało się poprawić mimo tytanicznej pracy twórców – widać, dlaczego PS3/X360 to mijająca generacja Edytowane 19 Września 2013 przez kudlaty88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 CDA to jednak portal dla blachmenów jarających się Kryzysem w 1080p, więc narzekania na grafikę nie mogło zabraknąć. Znowu każdy chwali multum zróżnicowanych side questów i ciekaych misji ale nieeee, CDA musi być inne, bo przecież trzeba zrobić szum wokół tej, mam taką nadzieję, niedługo wymarłejgazetki. Już pomijam fakt, że ten pseudo redaktor sam sobie przeczy, jak wspomniał kudłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kto to pisał? I jaka ocena? Co za ciul? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Adzior, 5-/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) dajcie jakiegoś tipa jak zaliczyć ostatnie wyzwanie dla pistoletu,zawsze mi braknie 4000 do złota a tylko to mi zostało :< http://www.youtube.com/watch?v=ykUWgazTDWc Edytowane 19 Września 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Adzior, 5-/6 A Saints Row 4 dostało od niego 6/6 jest beka Edytowane 19 Września 2013 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Współczuję ludziom, którzy płacą żeby czytać takie pierdoły . Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Cholera, dawno już nie miałem CDA - zmienili skalę ocen do 6? :OSaints Row 4 dostało 6/6?! O_oPrzestaje kupować ten szmatławiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja już od dawna przestałem kupować jak zaczęli dawać beznadziejne gry na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) hahaha chłopaki ale po co w ogóle przejmujecie się tym cd action?? na prawdę musicie mieć smutne życie jeśli bierzecie ich recki na poważnie Edytowane 19 Września 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ale dzisiaj miałem autystyczną zabawę w kamieniołomach. Koparka+zwłoki= (ostrzegam, gif ważący 13mb, nie potrafię pogodzić w miarę ok jakości/rozmiaru obrazka/jego wagi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jest recka ale portalu cdaction a nie pisma. Recka z portalu a z pisma jest totalnie inna, pisana przez rozne osoby i ta z gazety ma znacznie wiecej czasu na ogranie gry. Aczkolwiek strzelam ze ocena nie bedzie sie znacznie roznic znajac to slabe obecnie pisemko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Ale ta recenzja jest słaba. Właśnie przeczytałem całość i nie da się tego czytać - redaktor chciał wyraźnie zabłysnąć i jakoś się wyróżnić, jaki to on nie jest obiektywny. Problem w tym, że przez takie kwiatki: Przy okazji wyciągnięto kilka dobrych wniosków w kwestii maleńkich detali, które razem dobrze wpłynęły na grywalność. Mnie do gustu przypadła możliwość pominięcia po trzeciej wpadce etapu misji i opcja przejścia do kolejnego checkpointa Jego wiarygodność leci na pysk, skoro jest tak wielkim lamerem, że nie potrafi sobie w tych misjach dać rady i leci na skróty. Zresztą - recenzja po dwóch dniach? No i pytam z czystej ciekawości. Jak można TO porównywać do GTAV? Nie wspomnę, że supermoce, praktycznie nieśmiertelność czy kilkudziesięcio metrowe skoki tworzą z tej gry zerową konkurencję, ale jak wygląda cała reszta? Ten drewniany model jazdy, liczba pojazdów na ulicach, proste, schematyczne miasto, powtarzające się budynki, pustki na ulicach, poczucie wyobcowania i klimat z budżetówki? To jest lepsze od GTAV? http://www.youtube.com/watch?v=mFHolTdQO6s Grałem w trzecią część i najbardziej mi nie leżał właśnie model jazdy, w ogóle nie chciało się tam jeździć. Drętwe, kartonowe pudła. A tutaj spotkałem się z opinią, że SR4 miażdży GTA V. Pod jakim względem? Tragicznego, gimbusiarskiego humoru? Startu to nie ma. Edytowane 20 Września 2013 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Czemu nie ma rangi PSYCHOFANI GTA V? Byłbym chętny, ta gra mną zawładnęła oO btw będziecie szukać osobiście 50 części listu czy olejecie temat ewentualnie skorzystacie poradników? Bo znalezienie wszytskich 50 znajdziek na taaaaaaaaaaaaaaaaaaakim terenie może być mega wyzwaniem i planuje się tego podjąc po wątku głównym z którym też mi się nie spieszy bo nie chcę żeby tak przygoda się skończyła:D Edytowane 20 Września 2013 przez VerB_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ja zamierzam skorzystać z mapki na social clubie, tam jest wszystko zaznaczone, wystarczy helikopter i kilka godzin zabawy jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Proponuje zalozyc kosciol GTA5! Jak tylko sie pojawi multiplayer bedziemy jezdzic i namaszczac Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Wczoraj kupilem - dobra fail, ze tak pozno, ale w sklepach byly braki i dopiero nowa dostawa byla.Gra jak gra..... dobra to GTA, wiec napisze inaczej - mozg jeszcze nie roz*%$"§ bo nie mialem zbyt duzo czasu zeby dluzej pograc - w tym samym dniu kupilem The Last Of Us.Graficznie wyglada ladnie, ale w miescie miedzy wiekszymi budynkami widac spadek rozdzielczosci - nie jest to az takie zle, ale po prostu to widac.Humor, teksty i gra aktorska to pierwsza liga, Franklin i Lamar to typowe nygasy z okolicy - lubie takie klimaty. Do tego w pierwszej misji z radia przygrywalo NWO - Apetite For Destruction co wywolalo u mnie sporego banana na twarzy, West Coast Classics to z miejsca moje ulubione radio, pozniej byl Dr. Dre & Snoop - Jin & Juice - jak dla mnie super ! Zrobilem tylko dwie pierwsze misje, pochodzilem chwile po miescie i tyle bo chcialem jeszcze na chwile odpalic The Last Of Us, ale mysle, ze w pierwszej kolejnosci i tak bede gral w GTA V bo w obydwie naraz nie ma sensu. Jesli chodzi o kontrowersyjne w tym temacie prowadzenie fur to jezdzi mi sie dobrze bo w koncu nie bujaja sie jak lodki na falach i mozna normalnie jezdzic. W GTA VI kiwaly sie na wszystkie strony jakby jezdzily na zbyt miekkim zawieszeniu, w nowej czesci jest o 100x lepiej. Celowanie bronia zmienilem na manualne bo auto-lock duzo ulatwial, zobacze jak bedzie, ale w misji ze strzelaniem dostalem przez to troche po du.pie, ale nie moze byc zbyt latwo. To tyle po raczej krotkiej sesji z GTA V, nie hajpowalem sie na gre, wiec podchodze do wszystkiego raczej na chlodno - pogram dluzej to bede wiedzial wiecej. Edytowane 20 Września 2013 przez saptis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ja zamierzam skorzystać z mapki na social clubie, tam jest wszystko zaznaczone, wystarczy helikopter i kilka godzin zabawy jest Faktycznie wszystko co do zrobienia jest zaznaczone w social club ;], będę robił 100% tylko znowu te trofea online ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Edytowane 20 Września 2013 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Było ciężko ale się opłaciło Pierwsza 10 na psnprofiles która zdobyła trofeum "Kifflom!" Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Cholera, dawno już nie miałem CDA - zmienili skalę ocen do 6? :o Saints Row 4 dostało 6/6?! O_o Przestaje kupować ten szmatławiec. Przeczysz sam sobie, jak typ w recenzji. Jak to tam z Tobą jest e-koleżko? @saptis -> w nowej dostawie masz kod na sterowiec Atomic? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Teraz przynajmniej wiem, że ta recenzja jest niezależna od czasopisma, więc jest jeszcze nadzieja. Niemniej w tej wypowiedzi chodziło mi o całkowite pogrzebanie zainteresowania CDA. Niekiedy kupowałem kolejny numer, jeżeli w środku znajdowały się ciekawe teksty. Nie pamiętam natomiast, kiedy ostatnio w ogóle odpaliłem płytkę od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To tylko jedna taka recka. Zresztą, wiadomo że czasem trzeba się wybić specjalnie zaniżając notę a zwłaszcza przy tym jak growa społeczność rozpływa się nad GTA V. Szkoda tylko, że to bezcelowy wysiłek. Yebać ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Czemu nie ma rangi PSYCHOFANI GTA V? Byłbym chętny, ta gra mną zawładnęła oO btw będziecie szukać osobiście 50 części listu czy olejecie temat ewentualnie skorzystacie poradników? Bo znalezienie wszytskich 50 znajdziek na taaaaaaaaaaaaaaaaaaakim terenie może być mega wyzwaniem i planuje się tego podjąc po wątku głównym z którym też mi się nie spieszy bo nie chcę żeby tak przygoda się skończyła:D Ja w ogóle wczoraj myślałem, byśmy założyli temat i własnymi siłami znaleźli wszystki 50, co Wy na to ? Ja już jedno mam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi