VerB_ 34 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Mnie na razie rozbija próba zrobienia pierwszego zadania z helikopterem w szkole latania na gold Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jest już ta appka iFruit na androida? Bo chcę już trenować Chopa i w pracy tuningować fury Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Niestety nie ma - rowniez czekam i mam nadzieje, ze niebawem sie pojawi zeby mozna bylo jeszcze z niej sensownie skorzystac, a nie tylko sprawdzic bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Mnie na razie rozbija próba zrobienia pierwszego zadania z helikopterem w szkole latania na gold Niestety o ile samoloty dają nieziemską frajdę to helikopter to jakaś porażka, na razie udało mi się wycisnąć tylko srebro Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Idę sobie do lokalnego oddziału media-expert w mojej zabitej dechami mieścinie, bo akurat dzisiaj miał dojść Mesjasz. Dochodzę do dosyć ubogiego stoiska z grami i... BRAK MESJASZA! Panika, syf i malaria dopóki nie podszedłem do miłej pani przy kasie i nie zapytałem się czy "czy nie mają przypadkiem Państwo na składzie gry Grand Theft Auto 5 na Plejstejszyn Tszy" vel Mesjasza. Miła pani z kasy z początku mnie nie zrozumiała do momentu gdy ogarnęła, że mowa o GTA (). Okazało się, że dotarły tylko trzy egzemplarze i został tylko jeden. Cena trochę wysoka, 220 zeta, ale to przecież Mesjasz. GTA w łapie, słuchawki w uszach i wracam do domu z bananem na twarzy. Teraz się instaluje... Jezu, ta gra mnie zmiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Zeby zawodu nie bylo bo bedzie placz i pelne zalu wpisy w odpowiednim temacie - podejscie typu "ta gra mnie zmiecie" moze wywolac niepotrzebny bol du.py, wiec warto podchodzic z lekkim dystansem. Edytowane 20 Września 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Helikopterem polacam latać tylko z kamery fpp, bez problemu wyciągnąłem złoto, gdzie na zwykłych kamerach za chyba 10 razem cudem złapałem srebro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Wie ktoś móże jak zrobić aby samochód był przypisany do postaci? Chodzi mi o to że jak zostawie dany samochód to żeby on był odcholowany na parking policyjny albo do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Zeby zawodu nie bylo bo bedzie placz i pelne zalu wpisy w odpowiednim temacie - podejscie typu "ta gra mnie zmiecie" moze wywolac niepotrzebny bol du.py, wiec warto podchodzic z lekkim dystansem. W przypadku Mesjasza coś takiego nie może nastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja zagram dopiero w październiku a mam takie same nastawienie jak Homer. Chyba jeszcze nigdy premiera żadnej gry nie wywołała u mnie tak ogromnego pragnienia jej posiadania. Jeszcze kilka dni temu zastanawiałem się czy nie lepiej wydać te dwie stówki na fifę 14 ale te myśli szybko odpłynęły. Codziennie przeglądam tematy o gta i oglądam filmy na yt. Czuję nawet motylki w brzuchu to już jakaś choroba...a jeszcze muszę czekać kilkanaście dni... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Misje poboczne z dostarczeniem przez Trevora broni łazikiem i samolotem zrobione. Ale zaje.biście się przy tym bawiłem. Teraz idę polować z sąsiadem, a potem wracamy do wątku głównego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Kurde, mam zrobione 43 misje wątku głównego i jestem lekko zawiedziony misjami. Skończone misje, nie wszystkie, ale dużo pozostawiają pewien niedosyt dla mnie. Czy będą jakieś misje ryjące beret i dające fun jak pierwszy skok? Jestem po misji z przejmowaniem samolotu z bronią Trevorem . Oczekuję odpowiedzi tak lub nie. Oczekiwałem, że chociażby skoki będą jakoś fajnie rozłożone. Edytowane 20 Września 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Chyba wspominali o 6 skokach w ciagu calej gry. Edytowane 20 Września 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 suteq, spojlery do (pipi)y nędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Gdzie napisałem spoiler niby? Weź się kur.wa ogarnij, bo nie napisałem zadnego spoilera. Spoiler jest otagowany. Edytowane 20 Września 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No może nie każdy chce wiedziec jak mają w fabule rozłożone napady. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ma ktos w szkole latania skok na spadochronie na zloto? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No tu do(pipi)*łeś suteq solidne spoilery razem z Kre3kiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake1996 1 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ma ktos w szkole latania skok na spadochronie na zloto? :-D Za pierwszym razem, moim zdaniem prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ma ktos w szkole latania skok na spadochronie na zloto? :-D U mnie wszystko na złoto. Najgorszy do zrobienia przelot helikopterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja trafiłem ryjem Trevora w bok naczepy i spadłem na ziemie = złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Podoba mi się jak mnie Pan moderator cisnął za pisanie o GTA w temacie GTA, gdzie nigdy nawet jednego spojlera nie napisałem, a teraz to hulaj dusza i burdel taki, że aż mi przykro czasami niektórych, że zamiast niektóre smaczki odkrywać sami to wszystkiego się dowiedzą ze statusów i postów w jednym ze stu tematów o grze, bo ktoś coś śmiesznego zobaczył to musi napisać "misja gdzie X robi Y, OMG XXXXDDDDDDD". Jak już takie rygorystyczne standardy wprowadziliście, że nawet screen ze zwykłej jazdy samochodem był spojlerem godnym zamknięcia tematu, to teraz możnaby się tego trzymać, bo na wierzch wypływają dużo większe gów,na i nikt z tym nic nie robi. Edytowane 20 Września 2013 przez raven_raven 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Może dlatego wtedy było wszystko spoilerem bo było PRZED premierą i grali sami piraci? No kurde, to chyba logiczne. Teraz każdy zainteresowany w grę gra i większość tego co wtedy była spoilerem już nie jest. Przynajmniej dla osób, które grają, chociaż w sumie jak ktoś nie kupił gry na premierę to raczej mały % pozostałych osób kiedyś ją kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 100% racji. Wiele osób gry jeszcze nie przeszło, a niektórzy nie potrafią zrozumieć czym jest spoiler, a czym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Fuuuu robilem poboczna misje zrzutu broni samolotem i po wyladowaniu i wyjsciu z kokpitu zabilo mnie smiglo zanim gra zrobila auosave:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi