Gość ragus Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) też tak miałem, ale misję i tak miałem zaliczoną to ja byłem lepszy - zapomniałem raz koła wyjąć przy lądowaniu i (pipi), od nowa xD Edytowane 20 Września 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Zaliczyliście wyzwania ze strzelnicy na złoto? Nie jest wcale tak łatwo. A dzisiaj przy locie samolotem to chyba ze trzy razy podchodziłem do lądowania bo nie wiedziałem jak. Ale w końcu ogarnąłem temat. Misje Trevora, ach, ta gra jest po prostu mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja dziś zaliczyłem na złotko strzelnice,i szykuje się na drugi napad,bo już mi hajs się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) No tu do(pipi)*łeś suteq solidne spoilery razem z Kre3kiem Ta informacje slyszalem w jakiejs zapowiedzi pare miesiecy temu, nie wiem czy to prawda bo jestem kilka godzin po pierwszym. Edytowane 20 Września 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Może dlatego wtedy było wszystko spoilerem bo było PRZED premierą i grali sami piraci? No kurde, to chyba logiczne. Teraz każdy zainteresowany w grę gra i większość tego co wtedy była spoilerem już nie jest. Przynajmniej dla osób, które grają, chociaż w sumie jak ktoś nie kupił gry na premierę to raczej mały % pozostałych osób kiedyś ją kupi. Nie, to była zwykła schiza przed premierą. Idąc tym tokiem to same trailery od Rockstara były kopalnią spojlerów. Bez przesady, że jeżdżenie samochodem czy informacja o tym, czy postać wypada z kabrioletu to jest spoiler. Już mniejsza o to, teraz mnie martwi to, że mimo zapowiedzi i wielkiej akcji na otwarcie (tj. zamknięcie tematu), moderacja chyba się wciągnęła w GTA V najbardziej z nas wszystkich i mimo dobrych kilku spojlerów dziennie nic się nie dzieje. Dopiero prośba do Pereza w temacie u administracja wywołała jakieś akcje, za co bardzo dziękuję, ale to nie wystarczy. Szczęście w nieszczęściu te spoilery nie są jakieś straszne, ale dziwi mnie to zluzowanie standardów. W piątek screen ze samochdem to prawie rewolucję wywołał, 5 dni później spoilery z co ciekawszych misji latają na lewo i prawo i jest wszystko git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ciekaw jestem czy opinia Pana Paliadora ulegla zmianie, czy nadal smieje sie z GTA V? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Gdzie spoilery z misji latają na prawo i lewo? :o Poza tym takie rzeczy jak jazda samochodem czy strzelanie to nie spoiler, bo wiadomo o tym od dawna, ale smaczek i ktoś może chciał zobaczyć to po raz pierwszy na własnym ekranie u siebie w domu, a nie na screenie czy filmiku. Było wiadome dużo rzeczy co pojawi się w grze, ale nie było wiadomo jak to zostało wykonane, jak działa itp. I to np. ja chciałem odkryć sam dlatego tak bardzo schizowałem jak ktoś wrzucał nieoznaczony obrazek czy film. Ja gdybym pewnie zaczął oglądać gameplaye bez misji, czysty fun to nie miałbym takiego efektu WOW i nie miałbym takich fantastycznych reakcji. Nie lubię spoilerów i jak ktoś uważa nawet najmniejszą rzecz w danej grze za spoiler to spoko, szanuję, ma do tego prawo, natomiast dziwię się, że inni nie umieją tego uszanować. P.S Swój wpis edytowałem po waszych uwagach i już powinno być wszystko ok. Także jak komuś popsułem zabawę czy coś to przepraszam. :* Edytowane 20 Września 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie przesadzajmy z tymi spoilerami. Dla mnie normalną sprawą jest że na forum gry mogą się trafić takie czy inne informacje na jej temat. Ktoś zadaje pytanie a ktoś na nie odpowiada. Sam mam przed sobą dopiero pierwszą poważną misję (napad na jubilera) ale nie mam zamiaru ganić kogoś kto opisał napad na bank i tym opisem pomógł komuś "przejść" dalej. Jeżeli dojdę do wniosku że chcę grę przechodzić całkowicie na "świeżo" odpuszczam forum i gram a później wracam do dyskusji. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Udało mi się dzisiaj przy zderzeniu, wylecieć przez przednią szybę i przeżyć. Myślałem że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Najlepsze jest to ze przed premiera suteq najglosiej darl pape, a teraz to on najwieksze spoilery pisze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Udało mi się dzisiaj przy zderzeniu, wylecieć przez przednią szybę i przeżyć. Myślałem że się nie da Cholera zepsułeś mi całą zabawę z GTAV;) Niech Cię szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Najlepsze jest to ze przed premiera suteq najglosiej darl pape, a teraz to on najwieksze spoilery pisze :-D Po pierwsze spoilery z misji taguje, bo co można robić i zdarzenia w świecie każdy pisze otwarcie. Po drugie nie znasz definicji wielkiego spoilera, ale bardzo chętnie mogę Ci przypomnieć. Oczywiście na przykładzie. Edytowane 20 Września 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Najlepsze jest to ze przed premiera suteq najglosiej darl pape, a teraz to on najwieksze spoilery pisze :-D No dokładnie, schiza na 102 i w ogóle bunkier, a teraz sam robi innym to, czego sam sobie nie chciał zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ogarnijcie to miejsce. Za(pipi)iste akcje można tam robić Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To na zdjęciu to dojrzały facet? Nie wiem czy taki typ wiedziałby co to GTA. Ale na bank zna się na rurkach (czy jak tam to cholerstwo się nazywa). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Ogarnijcie to miejsce. Za(pipi)iste akcje można tam robić Samochody w GTA V przynajmniej lepiej brzmią niż w GT5 i GT6 Edytowane 20 Września 2013 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 za(pipi)iste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Miałem wczoraj sytuację jak w kącie typek obrabował babkę, ja od razu podbiłem z piąchy i jakoś tak się rozpędziłem że i tej lasce dałem w ryj. Czarnuch spindolił, ale panna wyrżnęła głową o beton i już nie wstała Czy tylko ja grając Franklinem każdy wieczór kończę dymając striptizerkę na jej kwadracie? W ogóle w domu nie sypiam Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Można wziąć dwie striptezerki na raz, OMG O_o. Wracam grać! Cytuj Odnośnik do komentarza
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 mozna i 3 ale to kosztuje 600zl ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Recka niszczy XD Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Skończone. Najsłabszy element - grafika. Świetne misje, dialogi to mistrzostwo świata, gra na długie tygodnie jak nie miesiące. GOTG raczej nie, może. GOTY pewnie tak. Wybierzcie opcje C. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi