MaZZeo 14 181 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 GTA V bije wszystko i wszystkich wszędzie Sprzedaż we Francji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ponad milion w samej Francji? For real? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Ciekawe jak to sie przeklada na liczbe sprzedanych kopii. Vgchartz niby podaje 16 milionow. Edytowane 24 Września 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jeżel macie wolne 75 minut to polecam to wideo. Ilość detali mapy zabija, nie ma to tamto ; > http://uk.ign.com/videos/2013/09/24/gta-v-walking-across-the-map-shooting-people 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ja czuje ze w multi albo w dlc dojdzie sporo nowych broni. Zauwazcie ze w ammunation jedna sciana z wieszakami na bronie jest prawie cala pusta. Pewnie zostawili miejsce na nowe bronie Nalezy sie spodziewac kilku dlc do multi ktore odblokuja mniejsze i wieksze bajery. No i trzeba liczyć na jakis spory dodatek w stylu epizodow albo zombiakow z rdr Te pomniejsze dlc to niestety troche skok na kase i wycinanie różnych rzeczy żeby je potem osobno sprzedac.. szkoda. To zawsze boli nawet gdy gra jest takogromna jak gta i warta swojej ceny z nnawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 w sumie ze wszystkim sie zgodze. rowniez z tym ze mimo iz to za(pipi)ista giera i rockstar jest mega producentem, to brrnie zostaly wyciete. 5 lat to robili i przez 5 lat tylko ~20 pukawek? no wlasnie... Do tego boli chamsko wyciety celownik laserowy, ktory na screenach byl pokazywany (trevor z kalachem). miejmy nadzieje ze rockstar bedzie dodawal fajne ficzery, chocby jakies nowe skiny/czesci garderoby/czesci do samochodow (zderzakow jest zdecydowanie za malo). poker powinien byc zaimplementowany, taki jaki byl w RDR. liar's dice tez, bo to fajna minigierka byla. to co mnie jednak najbardziej zasmucilo, to fakt ze nie mozna tuningowac taxowki i jej jeden typ. fajnie by bylo gdybysmy mogli przerobic 10 samochodow na taxowke, np. kadilaka kabrio, albo jakies lambo badz stuningowane bmw z otwieranym dachem. dodaloby to polotu do tego elementu. no i debilne jest to ze zawsze czeka tylko jeden klient. jakos nikt nie wpadl w studiu, po co taksowce 3 wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ten laser o którym mówisz,miał strzelec helikoptera a nie trevor Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Skonczylem gre chyba w niedziele, przypuszczam ze zabralo mi to mniej wiecej 30h, nie wiem dokladnie bo nie jest to jasno napisane, czas gry jest bardzo dziwnie rozpisany na trzy postacie. W kazdym badz razie to najlepsze gta w jakie gralem, fajniejsze od gta4 i wracajace klimatem do gta3, gta san andreas i gta vice city. Nie zaznalem jednak zadnej rewolucji gameplayowej, Rockstar jest jednak dosc konserwatywny w tym jak rozwija serie gta i pewnych nowosci ktore sa u konkurencji nie wprowadza z premedytacja. Oceniam gre 5/5 bo robi wszytko czego oczekuje fan serii gta i jest przyjemna gra sama w sobie. Inna sprawa, ze moja wyobraznia chciala od tej gry jeszcze wiecej, wiecej niz moze dac rockstar a nikt nie daje w tym gatunku wiecej niz R*. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 czy miałem pecha czy Rockstar w swojej genialności uznał, że tenis jest sportem zbyt elitarnym i niggas Franklin nie może grać w tenisa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Dokładnie to samo pomyślałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 w sumie znasz jakiegoś murzyna tenisistę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Vigor - na stronie Social Club mozna sprawdzic laczny czas gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 No ja jako Michael grałem z murzynką w tenisa. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Panowie jak tam szkoła latania ? Jak czasy ? Ja wykręciłem nadzwyczaj dobry czas śmigłowcem, ponoć niektórzy narzekają że ciężko się lata Zdj w spoilerze Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Pewnie juz bylo, ale moze jest i kto nie widzial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Panowie jak tam szkoła latania ? Jak czasy ? Ja wykręciłem nadzwyczaj dobry czas śmigłowcem, ponoć niektórzy narzekają że ciężko się lata Zdj w spoilerze ładne kolorki co masz za tv? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 sonego 55cali KDL-55W905A zdj robione tel to kolory moga byc przeklamane Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Grając jako Michael pływałem sobie batyskafem. Przełączyłem później na Trevora aby zrobić misje. Po jej wykonaniu znów wybrałem Michaela i po wyjściu z jego domu zastałem taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 sonego 55cali KDL-55W905A zdj robione tel to kolory moga byc przeklamane o kurde, za taką kasę to muszą być ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Grając jako Michael pływałem sobie batyskafem. Przełączyłem później na Trevora aby zrobić misje. Po jej wykonaniu znów wybrałem Michaela i po wyjściu z jego domu zastałem taki widok Ale u Ciebie kolego to kolory poszły się walić strzelam że to Samsung Zdjęcie z dzisiaj Edytowane 25 Września 2013 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 w ogóle kur.wa obczajam właśnie sobie soundtrack i powiedzcie mi jak bardzo zaje.biste jest to że zrobiono specjalny soundtrack tylko do misji? który brzmi tak jakby za konsoletą usiadł sam jezus chrystus ze świętym mikołajem. co druga strzelanina miałem ciary na plecach - np. misja kiedy lamar i franklin masakrowali ballasów - 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A jest jakas stacja z nutami w tym stylu? bo nie bede ukrywal ze slucham glownie tych "popularnych" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wersja ps3 ma przewage nad wersja na zabawna konsole: sterowanie sixaxisem. no dobra, ale przeładowanie jest ok, tylko ciagle zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 hehe, ziomek wpadł do mnie obczaić gta i jutro z rana zapie.rdala po swój egzemplarz do sklepu patrzyłem z boku jak gra i se myślałem "ku.rwa, jaka to jest dobra giera" Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A jest jakas stacja z nutami w tym stylu? bo nie bede ukrywal ze slucham glownie tych "popularnych" nie ma raczej, ale obczaj Radio Los Santos, najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi