raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wersja ps3 ma przewage nad wersja na zabawna konsole: sterowanie sixaxisem. no dobra, ale przeładowanie jest ok, tylko ciagle zapominam Szczerze? IMO wersja na PS3 jest ciut gorsza. Misja, kiedy zawsze jest burza z Trevorem wygląda gorzej. Na PS3 są tylko błyski, na X360 takie ładne poświaty (które na screenach złapałem w temacie o wycieku). Na X360 roślinność wygląda lepiej, miałem mniejszy pop-up i chyba trochę płynniejszą grę. Nic wielkiego, ale tak to wygląda z perspektywy xbota, który ma już wielogodzinną styczność z obiema wersjami . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no dobra dobra, co z tego ze gry wygladaja slabiej na ps3 skoro jest na papierze silniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wersja ps3 ma przewage nad wersja na zabawna konsole: sterowanie sixaxisem. no dobra, ale przeładowanie jest ok, tylko ciagle zapominam Szczerze? IMO wersja na PS3 jest ciut gorsza. Misja, kiedy zawsze jest burza z Trevorem wygląda gorzej. Na PS3 są tylko błyski, na X360 takie ładne poświaty (które na screenach złapałem w temacie o wycieku). Na X360 roślinność wygląda lepiej, miałem mniejszy pop-up i chyba trochę płynniejszą grę. Nic wielkiego, ale tak to wygląda z perspektywy xbota, który ma już wielogodzinną styczność z obiema wersjami . I wszystkie te zalety są przyćmione przez gorszą rozdzielczość textur podłoża... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) wersja ps3 ma przewage nad wersja na zabawna konsole: sterowanie sixaxisem. no dobra, ale przeładowanie jest ok, tylko ciagle zapominam Szczerze? IMO wersja na PS3 jest ciut gorsza. Misja, kiedy zawsze jest burza z Trevorem wygląda gorzej. Na PS3 są tylko błyski, na X360 takie ładne poświaty (które na screenach złapałem w temacie o wycieku). Na X360 roślinność wygląda lepiej, miałem mniejszy pop-up i chyba trochę płynniejszą grę. Nic wielkiego, ale tak to wygląda z perspektywy xbota, który ma już wielogodzinną styczność z obiema wersjami . I wszystkie te zalety są przyćmione przez gorszą rozdzielczość textur podłoża... Pokaż mi gdzie, bo na razie te lepsze tekstury istnieją chyba tylko w umysłach betonów. Na wsi na ziemii jest dokładnie taka sama paćka jak na X360. Nie żeby coś, bo na obu konsolach gra wygląda fenomenalnie, ale nie do końca kumam te wszystkie rzekome teksty o wyższości wersji na PS3, bo na razie mam inne wrażenie. Oczywiście może to być wina napędu, dysku, układu gwiazd, cokolwiek. Jednym ta sama wersja pop-upuje, drugim wcale. Może na inne rzeczy zwracam uwagę, wszak mam jakieś 50h gry za sobą. Po prostu jak zauważyłem kolejną rzecz, tj. burzę, która wygląda tutaj ciut gorzej, to postanowiłem, że się podzielę. A grałem w obie wersje własnoręcznie, nie na youtube . Wypisuję moje wrażenia, po prostu. Edytowane 25 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A jest jakas stacja z nutami w tym stylu? bo nie bede ukrywal ze slucham glownie tych "popularnych" nie ma raczej, ale obczaj Radio Los Santos, najlepsze XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Wybrałem na zakończeniu opcję numer 1. Nie zapisałem gry ręcznie, jest jakaś opcja, żeby cofnąć tą decyzję bez przechodzenia fabuły od nowa? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 powrot do ostatniego sejwa Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) w ogóle kur.wa obczajam właśnie sobie soundtrack i powiedzcie mi jak bardzo zaje.biste jest to że zrobiono specjalny soundtrack tylko do misji? który brzmi tak jakby za konsoletą usiadł sam jezus chrystus ze świętym mikołajem. co druga strzelanina miałem ciary na plecach - np. misja kiedy lamar i franklin masakrowali ballasów - Z tego kawałka aż wylewał sie klimat San Andreas! Hail to Groove Street Niggas! Ja tam już sobie nie wyobrażam GTA bez muzyki podczas misji. Edytowane 26 Września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jest i huśtawka śmierci... tak jakby Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Niech juz udostepnia ta plikacje dla Androida bo chcialbym potrenowac Chopa zanim skoncze gre. Ajfonowcy juz dostali, a inni ile maja czekac ?, przeciez nie kazdy posiadacz GTA V ma smartfona EPL. Troche kicha, ze Rockstar tym razem nie wrzucilo do pudelka z gra porzadnej instrukcji obslugi bo pomoglaby wyjasnic kilka kwestii. W aplikacji na smartfona (prawdziwego) od Rockstar podobno jest instrukcja, wiec tym bardziej na nia czekam, ale mimo wszystko mogli dac normalna papierowa instrukcje, a nie kilka stron z wyjasnieniem sterowania. Ich instrukcje zawsze byly fajnie bo bylo tam zwykle cos ekstra, wiec tym razem sie nie popisali. Edytowane 26 Września 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Niech juz udostepnia ta plikacje dla Androida bo chcialbym potrenowac Chopa zanim skoncze gre. Ajfonowcy juz dostali, a inni ile maja czekac ?, przeciez nie kazdy posiadacz GTA V ma smartfona EPL. e tam nie masz na co czekac. Dla mnie ten pies jest wrzucony na sile i zupelnie niepotrzebny. Aplikacja tez jest biedna, chyba ze ktos lubi dostawac 10 powiadomien ze jgo rysunkowy piesek jest glodny, chce mu sie pic, chce na spacerek i sprzatac kupki. Na dodatek wytrenowalem chlopa w godzine, a w grze i tak tego nie robil. Ja tam od razu odinstalowalem. Edytowane 26 Września 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ok, ale bedzie mi pomagal szukac poukrywane listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Też jakoś niespecjalnie pies mnie zaciekawił - tam gdzie trzeba było coś z nim zrobić to zrobiłem, ale samo wychodzenie z nim na spacer czy coś to bez przesady, mam tego nadmiar na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 a ja poprostu nie jestem fanem psów, więc i w grze kompletnie mnie on nie kręci, tym bardziej nie czekam na "psowe tamagochi" na komorke chętnie tego całego psa wymienił bym na kilka dodatkowych fryzur i zarostów brakuje mi bakobrodów ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 powrot do ostatniego sejwa Gdybym miał to bym to zrobił... Jestem już za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Dlatego ja bede na wszelki wypadek robil sejwy co jakis czas, miejsca jest wystarczajaco duzo, wiec lepiej miec ich wiecej. Tak przy okazji GTA Lublin: http://goo.gl/maps/DRuIc Edytowane 26 Września 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Znaki zapytania się nie powtarzają, a niebieskie kropki owszem. W sensie, że jak nie uda ci się zrobić misji oznaczonej niebieską kropką, bo postać zginie, albo coś, to za jakiś czas kropka znowu się pojawi. Edytowane 26 Września 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Znalezione Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 nic tylko kupic i napisac mu komenta "dzieki, smiga za(pipi)iscie!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Czemu taka dziwna okładka? Fake? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Znalezione Ta i jeszcze do tego wersja NTSC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Czemu taka dziwna okładka? Fake? Serio pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No i pękło 100%. 65h na liczniku. Łatwo było, w poprzednich częściach czy nawet RDR nawet się nie zbliżyłem to setki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi