ornit 2 938 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W końcu przeszedłem. Wiem, że późno ale zajęło mi to 30h a nie chciało mi się grać codziennie. To co napiszę to nie żaden trolling bo gra mi się bardzo ale to naprawdę bardzo podobała. Ale...Już wiem czemu ta gra jest taka popularna! Bo KAŻDY bez problemów może ją przejsć. To tylko kwestia czasu. Ja ktos tu użył kiedys ładnego okreslenia "taki samograj". Zrobię jeszcze 100%, może golda i zapomnę. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No to zalicz teraz sobie każdą misję na złoto i przejdź wszystkie wyzwania i jakieś inne szkółki też na złoto. Uwierz mi, trochę zabawy z tym będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Serio jeśli ktoś stawia na równi zakończenie TLOU, które było powiedzmy sobie szczerze słabe i rozczarowujące(zwłaszcza, że domyśliłem się go znacznie wcześniej) do takiego RDR to ja nie mam słów. Serio, jeśli gra dałaby nam wybór co chcemy zrobić na końcu to wtedy ok, ale bez wyboru i co, ta gra miała mieć jakiś przekaz na końcu? Spilery z TLOU Niby dać mi do przemyślenia, że poświęciłem ludzkość dla jednej osoby? A kto normalny się w sytuacji Joela nad tym zastanawia? Chłop zżył się z dzieciakiem i każdy normalny człowiek postąpiłby tak samo. Co innego jakby Joel był zarażony i miałby wybierać: zabić Ellie i uratować siebie, czy uratować Ellie i poświęcić siebie. A tak to pociągamy za spust i udajemy, że wszystko jest ok. Joel ma wyje.bane na innych co można wiele razy zobaczyć podczas wędrówki w grze więc myślisz, że będzie się zastanawiał czy dobrze wybrał? Wybrał tak, bo to jedyne co mógł zrobić, skoro Ellie przypominała mu jego córkę. I każdy by tak postąpił. Ale ND zwyczajnie bali się uśmiercić bohatera bo przecież MUSI być sequel, który już pewnie będzie kotletem. Obym był w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Możecie łaskawie darować sobie temat tego judasza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jakie RDR2? Przecież redemption był drugą częścią z serii red dead :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wikipedia mowi ze to tylko duchowy spadkobierca, zreszta co za roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W końcu przeszedłem. Wiem, że późno ale zajęło mi to 30h a nie chciało mi się grać codziennie. To co napiszę to nie żaden trolling bo gra mi się bardzo ale to naprawdę bardzo podobała. Ale...Już wiem czemu ta gra jest taka popularna! Bo KAŻDY bez problemów może ją przejsć. To tylko kwestia czasu. Ja ktos tu użył kiedys ładnego okreslenia "taki samograj". Zrobię jeszcze 100%, może golda i zapomnę. A szkoda... Mam nadzieję, że grałeś na swobodnym celowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Już pomijając fakt że chyba jednak nie dzięki temu gta jest popularne xD to na 100% grałeś na autoaimie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Haha, zrespiłem sobie samochód kodami no bo nie będę jeździł po mieście i szukał odpowiedniego auta do skoku i dostałem 2 gwiazdki. xD Nie wiem za co, nie wiem jak, ale aż parsknąłem śmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja grałem na autoaim. nie lubię grać w ''strzelanki'' na padzie. Moze dlatego, że w nie nie gram. przydała by sie myszka bo na AA jest za łatwo a na FA mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Odczuwasz jakąkolwiek frajdę w trakcie strzelania? Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Właśnie wogóle. ale na padzie nigdy niestrzelalem. I za dlugo bym sie męczył. teraz już w wolnej rozgrywce uzywam zwykłego i sobie ''trenuje'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Właśnie wpadło 100% w grze. Na liczniku 57,5h. Ani minuty nie żałuję. Zostały mi jeszcze skoki z trofików i Goldy. Skoki nie wiem czy zrobię, bo niektóre skoki są tak debilne, że nawet w poradniku nie jest napisane gdzie konkretnie trzeba wylądować aby skok był zaliczony przez co nie wiadomo ile się rozpędzić. Ale może dam radę powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Właśnie próbowałem kilka misji na gold i uwierz mi, że prędzej zrobisz jednak skoki. Najgorszy jest czas, przelecieć na pałę nie jest trudno ale jak masz do tego dorzucić 8 hsów z celnością 70% to już nie jest tak kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Do Goldów na razie w ogóle nie podchodzę, we wtorek Online wchodzi więc skupię się na multi, aby wbić wszystkie trofiki. Dopiero potem na spokojnie zabiorę się do Goldów, aczkolwiek z 40 goldów łącznie(mam 23) powinno wpaść bez problemu, bo niektóre to strasznie łatwe wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) --- Edytowane 26 Lipca 2014 przez RajuPL 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ale spoilerow. Kto nie gral niech nie oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 True, zapomniałem napisać, że już w pierwszych paru minutach są ogromne spoilery. Recenzja tylko dla osób które ukończyły grę. Z drugiej strony Gamespot również umieścił potężną ilość urywków z ostatnich misji. Dobrze, że recenzje zacząłem przeglądać po ukończeniu wątku głównego w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dokladnie, zaplusowalem z zasady za material z Angry Joe, ale po chwili odlozylem sobie seans na po ukonczeniu fabuly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jeśli ktoś odczuwa niedosyt gangsterki po przejściu GTA, szczerze polecam film "The Iceman" (2012). Oparty na biografii Richarda Kuklińskiego (ojciec Polak), "cyngla" pracującego w połowie lat 70. na zlecenie mafii (klimacik lat 70/80 zachowany). Dobra obsada, trzymający w napięciu przez całe 100 min., bardzo fajnie przedstawiony rys psychologiczny bohatera. A po GTA taka tematyka wchodzi jak w ciepłe masło. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Lol. Jako franklin umowilem sie z trevorem na wypad. Podczas jazdy z nim zauwazylem ikonke "M" przy domu Michaela. Podjechalem, frank mowi trevorowi, ze musi zalatwic sprawe po czym zaczela sie misja, w ktorej mike i trevor sa zamelinowani w Sandy Shores, kawal drogi od miasta. Pewna dziura logiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Najlepsza gra w jaką w życiu grałem !!! rockstar dokonało cudu genialne dialogi i historia , epickie misje i humor , cokolwiek bd się działo w watch dogs to nie przebije to gta 5. No i trevor absolutnie bd to kultowa postać , oby wydali jakiś dodatek z nim w roli głównej Edytowane 28 Września 2013 przez fredybizkit Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No i trevor absolutnie bd to kultowa postać , oby wydali jakiś dodatek z nim w roli głównej Myślę że to nieuniknione. Trevor wtargną z wielkim kopniakiem w panteon postaci growych i nie zdziwię się ze to on zostanie na dłużej twarzą serii GTA. Mam nadzieję że R'gwiastki uraczą nas na pewno jakimś zarąbistym dodatkiem z tym psycholem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja to bym chciał DLC z postacią z 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Niko wróć! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi