Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wczoraj zagralem pierwszy offroad-race i wlasnie miedzy innymi na to w nowym GTA tak czekalem ! Chyba z 5 razy bralem udzial w tym wyscigu masterujac czas zeby pobic wynik znajomych z listy, niestety do najlepszego czasu wsrod wszystkich graczy brakuje mi bardzo duzo. Za wygrany przejazd dostajemy 500$, wiec zawsze dodatkowo cos sie zarabia. Jazda quadem po gorskich, stromych i kretych trasach to jest to, mam nadzieje, ze dodadza jeszcze jakies wyscigi - byle tylko nie platne DLC. Pewnie bedzie mozliwosc scigania sie online - na pewno to sprawdze. Sterowanie quadem i crossem jest na prawde dobre, wyscigi "w terenie" o wiele bardziej podobaja mi sie od tych miejskich. Fajnie, ze jest tam ranking online, w ktorym mozna porownywac swoj czas ze znajomymi oraz najlepszymi wynikami globalnie. EDIT: No i gdzie ta aplikacja na Androida ?! - od premiery minely juz dwa tygodnie, a nadal jej nie ma. Wynikow sprzedazy gry - tych oficjalnych tez nikt jeszcze nie podal, chyba opijaja sukces i swietuja. Ja rekordów świata w wyścigach nie kumam, nie jest możliwe normalnym sposobem przejechanie tej samej trasy 20s szybciej tym samym pojazdem, skoro jadąc na full prędkości praktycznie cały odcinek mam tyle straty. Pewnie za 1000 próbą urwałbym może 2 sekundy, ale to maks. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) nope, na Xie mimo wszytsko jest ciut lepiej, w zasadzie u siebie wyłącznie przy scenie otwarcia wolniej doczytywały się tekstury, a tak podobnie jak Raven większej różnicy nie widze. Edytowane 1 Października 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Tak lepiej na X360, jasne i wcale nie przemawia przez ciebie fanboy...... Na tym filmiku nie widac przejazdu przez miasto i tyle i jest tylko intro, ktore wyglada tak samo na obydwu konsolach. Ja rekordów świata w wyścigach nie kumam, nie jest możliwe normalnym sposobem przejechanie tej samej trasy 20s szybciej tym samym pojazdem, skoro jadąc na full prędkości praktycznie cały odcinek mam tyle straty. Pewnie za 1000 próbą urwałbym może 2 sekundy, ale to maks. Podejrzewam, ze mieli tuningowane pojazdy dlatego wynik byl tak dobry, pierwszy wynik jest duzo, duzo lepszy od mojego - zbyt duzo jak na roznice w samym stylu jazdy. Moze jakies skroty - nie wiem, podkrece troche quada i zobacze, ale zwyklym lecialem na maksa i wynik mam znacznie gorszy - az za duzo, wiec cos w tym jest. Edytowane 1 Października 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) no i intro to jedyny moment, gdzie widziałem większe problemy z teksturami, to samo pisal raven o wersji z Xa. Jeszcze przy lataniu heli, reszta nie jest az tak zauwazalna. Może to tez zależy od wersji konsoli i szybkości dysku. who cares. I tak wole grac z dysku, bo z plyty loadingi mecza niemiłosiernie. Edytowane 1 Października 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Tak lepiej na X360, jasne i wcale nie przemawia przez ciebie fanboy...... Na tym filmiku nie widac przejazdu przez miasto i tyle i jest tylko intro, ktore wyglada tak samo na obydwu konsolach. Ja rekordów świata w wyścigach nie kumam, nie jest możliwe normalnym sposobem przejechanie tej samej trasy 20s szybciej tym samym pojazdem, skoro jadąc na full prędkości praktycznie cały odcinek mam tyle straty. Pewnie za 1000 próbą urwałbym może 2 sekundy, ale to maks. Podejrzewam, ze mieli tuningowane pojazdy dlatego wynik byl tak dobry, pierwszy wynik jest duzo, duzo lepszy od mojego - zbyt duzo jak na roznice w samym stylu jazdy. Moze jakies skroty - nie wiem, podkrece troche quada i zobacze, ale zwyklym lecialem na maksa i wynik mam znacznie gorszy - az za duzo, wiec cos w tym jest. No właśnie ja zawsze wszystkie wyścigi robiłem na maksa stuningowanym takim samym pojazdem jak lider rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Jaki miales czas na pierwszym wyscigu ?Ja 2:19 z tego co pamietam i jechalem fabrycznym quadem. Nie wiem jaki byl globalny rekord - chyba 1:20, mozna sprawdzic jakim jechal pojazdem ? Edytowane 1 Października 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jestem bardzo ciekaw jak oni to wykręcili, obstawiam, że pewnie jakiś cheat. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 FINITO! Wybrałem odp. C i końcówka mnie nieco rozczarowała, liczyłem na jakieś większe pie.rdo.lnięcie. Ale i tak mistrz. Grałem głównie fabułę, okazyjnie zadania poboczne (na randomy się zatrzymywałem), coś tam pograłem w tenisa, jogę, jeden wyścig, jeden bieg, trochę szkoły latania, rampag'e, specjalnie wcześniej zrobiłem trofeum Kifflom! i coś tam jeszcze i zajęło mi to 38:32:50 i 69,34% na liczniku. Czyli dopiero zaczynam zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wiesz co to spoiler? Boże. ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 O cizuss czy ja Ci streściłem końcówkę? Już bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) ale pisanie ze koncowka to odpowiedz do wyboru jest już trochę nie na miejscu. Edytowane 1 Października 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Trevor, Franklin i Michael. Aktorzy podkladajacy glosy. Swoją drogą gdyby kręcili filmową wersję GTA V to nie wyobrażam sobie lepszego aktora do roli Trevora niż Jack Nicholson (oczywiście 30 lat młodszy niż teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wczoraj ok godz 3 nad ranem skończyłem największą i najwspanialszą grę w jaką dane mi było przeżywać w moim krótkim 28 letnim życiu Hajp hajpem, oczekiwania oczekiwaniami ale kurde nigdy bym nie pomyślał, że taki stary koń jak ja może się jeszcze tak zajarać grą. Wybrałem oczywiście to słuszne zakończenie . Chciałbym ujrzeć jeszcze tą trójkę w następnej części, w żadnej części nie było tak fajnych bohaterów. To, że kolejna część ukaże się na next genach ułatwi sprawę R* w temacie "przebicia GTA V", marzy mi się wspłóczesne vice city, miasto plus tereny pozamiejskie jak w V. Ale do tego jeszcze daleko, wcześniej pewnie RDR 2 i mam nadzieję Bully. Większość misji dzieje się na terenie LS, gra rzadko nas wypycha na te okoliczne wioski nawet Trevor był tam krótko, co dla mnie jest minusem. Lubię ten klimat i podejrzewam, że jakieś DLC bardziej wyeksploatuje ten teren. Dla mnie już przed premierą było to GOTG, w ciągu tych 50+ godzin tylko się w tym utwierdziłem 10/10 jeszcze mi napiszcie na której stacji leci i nazwe kawałka który był pierwszy w credits bo mi umknął przez te kilkadziesiąt godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pP-YEZjZXl8 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jaki miales czas na pierwszym wyscigu ? Ja 2:19 z tego co pamietam i jechalem fabrycznym quadem. Nie wiem jaki byl globalny rekord - chyba 1:20, mozna sprawdzic jakim jechal pojazdem ? A który był 1 ? W sensie nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 W statystykach w dziale broń znajduje się pozycja broni laserowej, wiecie coś więcej? Mam nadzieję, że to się nie skończy tak, jak opis sterowania samochodem w menu RDR Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 opis sterowania samochodem w menu RDR Możesz napisać coś wiecej na ten temat, o co konkretniej chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jest juz kod na niesmiertelnosc, cool. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 opis sterowania samochodem w menu RDR Możesz napisać coś wiecej na ten temat, o co konkretniej chodzi? W opcjach Red Dead Redemption objaśnione jest sterowanie. Jest tam opisane sterowanie na piechotę, na koniu i podczas kierowania samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja jeszcze raz na piszę, że to porównanie z eurogamera jest chore albo mam cudowne ps3 - mam wersje cebulową i wszytuje mi się na niej wszystko identycznie jak w wersji płytowej - nigdy przenigdy mi się jakiś budynek lub inny obiekt nie wczytał się na czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pewnie kwestia modelu/dysku, mi pare razy zniknelo cale otoczenie i lecialem samolotem w pustce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 opis sterowania samochodem w menu RDR Możesz napisać coś wiecej na ten temat, o co konkretniej chodzi? W opcjach Red Dead Redemption objaśnione jest sterowanie. Jest tam opisane sterowanie na piechotę, na koniu i podczas kierowania samochodem. Jednakże w grze nie pojawia się działający samochód tak? W takim razie, w jakim celu taka informacja pojawiła się w opcjach? <Pytanie retoryczne> Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ło jezu jaka różnica, nie wierze w to co widze, cebulaki mają za swoje ciekawe jak sie przedstawia wersja na 360 pudełkowicze - master race! Na x360 wyglada podobnie - pokazywali porownanie po instalacji 2 dysku - Play Disc na HDD i tez byl pop-up, wiec odradzili instalowanie. Poprostu gra nie radzi sobie z doczytywaniem danych z samego HDD i szybciej doczytuje jesli dodatkowo czyta z plyty. Ciekawe jak wygladaloby to na dysku SSD. Znowu to samo i znowu wypowiadają się ludzie, którzy mają do czynienia z płytą i youtubem. Przeszedłem całą grę grając z dysku na X360 (OBIE płyty zainstalowane) i nie miałem w ogóle problemów z pop-upem. Jedyne, co było tak bardzo widoczne, to scena z pakerami na plaży. To tyle, to wszystko. Podejrzewam, że na PS3 może być gorzej, ale Ficuś np. ciągle zaprzecza tym wszystkim doniesieniom. Tyle osób na forumku ma cebul-version i jakby to naprawdę tak źle wyglądało jak na wrzuconych filmikach, to wszyscy by zionęli ogniem, a nie 10/10 gotg dawali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Większość osób ma na to wyje.bane i cieszy się grą zupełnie o tym nie pisząc raven. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dokładnie, na 60+ godzin dwa razy mi zniknął cały świat, wbijam na to, że tekstura budynku 100m dalej się wczyta później niż powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi