Opublikowano 12 października 201311 l Nigdy w serii GTA nie chciało mi się ratować nikogo karetką. Prędzej zabijałem kogoś z bejzbola albo piąchy, czekałem na pogotowie a potem biłem też ich.
Opublikowano 12 października 201311 l Ale przecież Auto w nazwie, to auta muszom być ;ppppppp ;]]]]]]]]
Opublikowano 13 października 201311 l (...) Jak ktoś znajdzie w całości, to na PW uderzać. Aha, nobodylikeyou - nobody likes you. I Ciebie mersi też Becouse I'm nobody Like you - różyczko. 8) Teraz to już serio czuję się jak w gimnazjum... Edytowane 13 października 201311 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 13 października 201311 l Czyli w sumie mamy takie same podejście, a kłócimy o detale. Oh well... Mamy bardzo podobne podejście, ale nie kłócimy się a wymieniamy poglądy.Mamy po prostu trochę ine wyobrażenie i wymagania co do gry, nie mesjasza ale po prostu gry;)
Opublikowano 13 października 201311 l Wspomniany panel, tylko, że na YT jakby ktoś preferował http://www.youtube.com/watch?v=Bs1oST27ixw
Opublikowano 13 października 201311 l Brak misji ambulansu, policji, czy strażaka też uważam za wielki błąd. Gracze narzekali, że zabrakło tego w GTA IV, więc byłem pewien, że teraz się pojawią. Można byłoby to fajnie rozwiązać. Na przykład franklin mógłby aię zatrudniać jako strażak, albo medyk i za owe misje dostawać kasę. Misje okradania domów i kurier z SA, albo dowóz pizzy z VC też byłyby fajne.
Opublikowano 13 października 201311 l Obejrzałem panel. O kuźwa jaka beka. Uśmiałem się po wsze czasy. Świetne chłopaki, wyluzowani, mili, no aż chce się oglądać i godzina zlatuje momentalnie. Polecam.
Opublikowano 13 października 201311 l 60h pękło, gra ukończona, świat zwiedzony, misje poboczne zrobione. Na znajdźki nie mam czasu i nie interesuje mnie na dłuższą metę zbieranie świecidełek bez celu. Jak każdą ukończoną grę, również i tę wystawiłem na Allegro z myślą, że za taką cenę nie zejdzie. Zeszło po 3h, a dałem prawie tyle co zapłaciłem w dniu premiery - tylko że jakoś się nie cieszę Kupię najwyżej za rok w jakiejś edycji GOTY z dodatkami i ponownie przejdę całą historię.
Opublikowano 13 października 201311 l Ja ukończyłem po 80h i muszę przyznać, że troszkę liczyłem na coś więcej po tak wielkim świecie. W sumie zostało kilka śmiesznych misji, skoki, wyścigi i 2 misje lestera. Po dodaniu szukajek może dobije się do 100h. W takim Skyrimie, mimo mniejszego świata i krótszego story, kończąc grę miałem grubo ponad 200h a wszystkiego nawet nie zrobiłem. Co do endingu to o ile ten prawidłowy jest w sumie ok, tak pozostałe dwa wydają się nieprzemyślane (ten z majkelem nawet prawie że abstrakcyjny patrząc na całą historię:f. Wciąż, możliwość wyboru jako tako jest na plus. Generalnie to tylko taki mały niedosyt jest. Imo dyszka z minusem za całokształt się należy.
Opublikowano 13 października 201311 l Pytanie dotyczace zakonczenia gry Moze mi ktos powiedziec jak wygladaja zakonczenia jesli zabije sie Trevora lub Michaela? Jest to jakos fajnie ukazane? Czy poprostu jedzie sie z punktu a do b zabija dana osobe i tyle, happy end z FIB? Wybralem opcje pozostawienia wszystkich przy zyciu i nie zawiodlem sie zakonczeniem, dlatego taka tam moja ciekawosc. Edytowane 13 października 201311 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 13 października 201311 l Wejdź w Misje->Powtórz misje. Tam możesz to rozegrać i zobaczyć, albo obejrzeć na YT.
Opublikowano 13 października 201311 l Przy powtarzaniu misji nie ma dialogów, które są prowadzone przed dotarciem do punktu A. Więc jak wyżej, lepiej na yt.
Opublikowano 13 października 201311 l zobacz sobie na youtubie Smutne obydwa ,dobrze że nikogo nie zabilem
Opublikowano 13 października 201311 l Skończyłem 35 h na liczniku zrobiona większość zadań pobocznych ale mam już dość i reszty raczej nie ruszę To pierwsze GTA które skończyłem ostatnio blisko byłem kilka lat temu przy vice city więc jest to na pewno najlepsze gta w jakie grałem ale RDR lepsze .
Opublikowano 14 października 201311 l Kończę już BB, a dopiero dzisiaj zauważyłem, że te przejścia pór dnia w BB są IDENTYCZNE jak w GTA V. W dodatku doktorek w jednym z odcinków jest 1:1 jak doktorem Michaela. Widać nawet z BB chłopaki czerpali inspiracje.
Opublikowano 14 października 201311 l Wczoraj ukonczylem trzeci triatlon - az tak trudno nie bylo, ale nie o poziom trudnosci tu chodzi, ale o wytrzymalosc. Trzeci etap robilem dwa razy bo za pierwszym razem po szesciu minutach, na etapie kolarskim chcialem wlaczyc swiatlo w rowerze i nacisnalem przycisk za to odpowiedzialny - na krzyzyku w prawo. Niestety w triatlonie przycisk ten oznacza rezygnacje z wyscigu, wiec musialem go powtorzyc - mogli dac jakies potwierdzenie, a nie od razu quit, widzialem wczesniej powiadomienie jak wyjsc z wyscigu, ale jakos tak chcialem pozniej automatycznie wlaczyc swiatlo i tak wyszlo. Po drodze na etapie rowerowym mialem dwie wywrotki - raz zepchnal mnie na latarnie inny uczestnik, a za drugim razem wjechalem w zolty slupek na plazy bo zlewal sie z otoczeniem i go nie zauwazylem, do tego rower zawiesil mi sie na krawezniku, ale udalo mi sie wyjechac i kontynuowac wyscig. Tak wiec jesli ktos wywali sie po drodze to nic takiego bo mozna spokojnie nadgonic, przeciwnicy i tak nieraz dostaja jakies mega przyspieszenie nawet jak jedziemy pierwsi i nas odstawiaja, jednak w wielu momentach zwalniaja i mozna ich wyprzedzic. Trzeci etap - najdluzszy ukonczylem z czasem 27m 20s, wiec jak widac troche dlugi ten triatlon i trzeba w tym czasie bardzo duzo naciskac "x", ale mi sie podobal. Edytowane 14 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 14 października 201311 l A mi ten pasek kondycji wgl nie spadał. Też tak mieliście? Edytowane 14 października 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 14 października 201311 l Trochę lipa z tym graniem na giełdzie. Okazuje się, że jest to jedyny sposób zgromadzenia sensownej gotówki, tylko szkoda, że gra jakoś tego nie sygnalizuje. Mam już za sobą 3 misje Lestera i jest z grubsza po ptakach. Umówmy się, że śledzenie wykresów to ostatnia rzecz, na jaką ma się ochotę grając w gta, więc pomyślałem że kiedyś tam sobie obczaję jak to funkcjonuje jak już naprawdę nie będę miał co robić, a tu się okazuje, że to jedyna szansa na zgromadzenie większego kapitału i to jeszcze powiązana z misjami pobocznymi, po których przez dosłownie kilka minut można się dorobić grubej kasy, a jak się to przegapi to już pozamiatane. Najśmieszniejsze jest to, że w oficjalnym poradniku nie ma słowa o tym jak grać na giełdzie
Opublikowano 14 października 201311 l Dla mnie to rowniez beka w sumie. Choc gielda i mnozenie hajsu nie jest potrzebna do skonczenia podstawowego trybu, jak ktos chce procenty ponabijac musi sie wysilic. Tak to rozumuje przynajmniej. Tez mam 3 misje lestera i dopiero teraz cyknalem z ta gielda. I tak bede gre jeszcze raz przechodzil.