Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie martwi to że do tej pory nie widziałem tych tłumów npc i samochodów. Chwilę temu oglądałem na ustream i ruch uliczny był 1:1 do tego z PS360, zmartwiło mnie to. Muszę upolować jakiś stream z wycieczki po autostradzie.

Opublikowano

Mnie martwi to że do tej pory nie widziałem tych tłumów npc i samochodów. Chwilę temu oglądałem na ustream i ruch uliczny był 1:1 do tego z PS360, zmartwiło mnie to. Muszę upolować jakiś stream z wycieczki po autostradzie.

dokladnie tak, podejrzewam ze nie trafilismy na ten sam material, a ja tez zauwazylem ze ten ruch i tak bardzo tetniace zyciem miasto no to jakos im chyba nie wyszlo. chociaz mam nadzieje ze tak sie tylko zlozylo i normalnie bedzie ok. 

no i ten widok z pierwszej osoby wydaje mi sie lekko dretwy. no zobaczymy.

Opublikowano

Exact, moze trafiles na wczesny ranek z tym zdjeciem :) Powiem wam ze niewiele widac na tych zdjeciach/filmikach, wszysto jest w kiepskiej rozdzielczosc, jeszcze kilka dni i wszystko bedzie jasne.... jesli nam dzisiaj w nocy Dublina nie zaleje :/

Opublikowano (edytowane)

Exact, moze trafiles na wczesny ranek z tym zdjeciem :) Powiem wam ze niewiele widac na tych zdjeciach/filmikach, wszysto jest w kiepskiej rozdzielczosc, jeszcze kilka dni i wszystko bedzie jasne.... jesli nam dzisiaj w nocy Dublina nie zaleje :/

to jest wczesny ranek, ale zdjęcie bardziej ma przedstawiać ogólną roślinność a nie porę dnia.

No, pogoda piekna, typowa Irlandzka zima.

ps.

A widzieliście jak wygląda wypadek z pierwszej osoby? :D

InferiorOddballDiamondbackrattlesnake.gi

Edytowane przez eX4cT_PL
  • Plusik 3
Opublikowano

twoje gify na poprzedniej stronie zostały skasowane. zastępczy gif całkiem spoko :D

oglądałem trochę streama i trzymanie broni w fps pieszo wygląda całkiem nieźle i naturalnie.

Opublikowano

To jak broń jest trzymana i jak celuje się przez nią wygląda troszkę dziwnie

Bo jedzie na motorze. Wygląda to inaczej jak jest na pieszo
Tak, tak ja wiem ale stronę czy dwie wcześniej był filmik czy gif i tak trochę dziwnie to wyglądało. No nic narazie nie będę się oceniał, po premierze zagramy to będzie można dyskutować. ;)
Opublikowano (edytowane)

Uplay nick RaymondfromNL, stream leci.

Sorry za post pod postem, ale tak to wiadomo że coś nowego a nie wiadomo kiedy zdejmią z anteny stream

EDIT napisałem do gościa, może wyśle jakieś screeny

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

Na Twitchu sa streamy ale od po chwili znikaja, wiekszosc w fatalnej jakosci. Co ciekawe byl jeden w super jakosci i super to wygladalo oczywiscie zero rewolucji ale w koncu ta gra wygladala tak jak powinna wygladac i dzialac od poczatku :). Zreszta juz ekipa IGN o tym mowila, ze jak sie ta gre odpali to w sumie jest wrazenie ze sie nic nie zmienilo to ta sama gra, ale wystarczy choc na chwile odpalic wersje na past geny i widac ogromna roznice:)

Opublikowano (edytowane)

Udałomi sie upolować kilka minut streamu na którym koleś jeździł po mapie. No i smutek na ulicach mało pojazdów,mało npc. A miało być tak pięknie :/

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Kudlaty, NPC są generalnie w miejscach oznaczanych na mapie literką od ich imienia, tak jak to zwyklo byc w poprzednich czesciach, cięzko ich spotkac wsrod normalnych przechodniow, a przynajmniej mnie sie to raczej nie zdarzylo

Opublikowano

Pooglądałem chwilkę te streamy i wcześniejsze wrażenie dziwnego trzymania spluwy minęło, jest oki. Pogadałem z gościem i ma mi wysłać jakieś screenshoty, jak tylko je dostanę udostępnię. :)

Opublikowano (edytowane)

Ludzie na gtaforums oglądają streamy, nowe posienki za(pipi)iste ale jak na razie żadnej od kavinskiego :/ Tak bardzo chciałbym sie przejechać srebrnym declasse vigero słuchając utworu nightfall w radiu.

Kurde, cokolwiek z albumu Outrun by dało radę nawet.

Edytowane przez Krizz
Opublikowano (edytowane)

Podobno większy ruch uliczny w premierowej ~2GB łatce i ma byc poprawiona fizyka przechodniów bo nadal umieraja po jednej kulce,łatka otworzy wiecej sklepów klubów,doda bonusowe pojazdy i broń itp. :nea:

Edytowane przez kudlaty88