Mikołaj 348 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Kilka zdjęć z PS4 na snapmatic: http://pl.socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/snapmatic Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Screeny z GTA V w wersji na Xone. Słabo, jestem rozczarowany. Taką grafikę mi zapowiadali: http://www.gamersyde.com/hqstream_grand_theft_auto_v_e3_next_gen_tease-32292_en.html 2 1 Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Oho zaczyna się paranoja jak we wrześniu przed premierą. xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Obiecali mu grafę na trailerze a na fotach jest jeszcze lepiej. Nie ma to jak porównać wyreżyserowane ujęcia do statycznych zdjęć. Tracę wiarę w ludzi i grajków, którzy chcieliby ideału. 1 1 Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 HahNo wiadomo, że chcę aby wyglądało to jak najlepiej, w końcu płacę za to kasę, nie?Tym bardziej, że reklamowali to tak, a nie inaczej, więc to chyba normalne, że spodziewam się, że produkt końcowy właśnie tak będzie wyglądać. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Musicie brać pod uwagę poprawkę na wersję PS4/XONE, która będzie odstawać od wersji PC Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Musicie brać pod uwagę poprawkę na wersję PS4/XONE, która będzie odstawać od wersji PC No jeśli PC będzie się mocno różnić od wersji konsolowych, to będzie heca... Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Musicie brać pod uwagę poprawkę na wersję PS4/XONE, która będzie odstawać od wersji PC No jeśli PC będzie się mocno różnić od wersji konsolowych, to będzie heca... Heca? Przecież to normalna sprawa, że na PC ta gra (i każda inna) będzie wyglądać najlepiej. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Musicie brać pod uwagę poprawkę na wersję PS4/XONE, która będzie odstawać od wersji PC No jeśli PC będzie się mocno różnić od wersji konsolowych, to będzie heca... Heca? Przecież to normalna sprawa, że na PC ta gra (i każda inna) będzie wyglądać najlepiej. W przypadku większości gier, największe różnice to framerate i rozdzielczość. Reszta wygląda niemal identycznie. Zakładam więc, że nie będzie różnic jak między PS2 i PS3. No a jeśli będą, no to będzie flame. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Hah No wiadomo, że chcę aby wyglądało to jak najlepiej, w końcu płacę za to kasę, nie? Tym bardziej, że reklamowali to tak, a nie inaczej, więc to chyba normalne, że spodziewam się, że produkt końcowy właśnie tak będzie wyglądać. To chyba z choinki się urwałeś, że nadal wierzysz w PRowy shit. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Hah No wiadomo, że chcę aby wyglądało to jak najlepiej, w końcu płacę za to kasę, nie? Tym bardziej, że reklamowali to tak, a nie inaczej, więc to chyba normalne, że spodziewam się, że produkt końcowy właśnie tak będzie wyglądać. To chyba z choinki się urwałeś, że nadal wierzysz w PRowy shit.Ale się emocjonujesz.Tutaj nie chodzi o żadną wiarę. Poziom z tego filmiku, to nie jest jakiś kosmos, nawet jak na "PRowy shit". Sprawa dla mnie jest banalnie prosta - nie ma takiego poziomu, nie ma mojej kasy. I tyle, bez wnikania w co kto wierzy. Edytowane 16 listopada 2014 przez Masamune Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Widze ze temat sie zaczyna dokladnie taki sam jak w BFie/ AssaSYNie i reszcie Edytowane 16 listopada 2014 przez Longstar Cytuj
mersi 804 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 a może oni pokazywali te trailery na pc z padami od ps4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Znów ich tak nie brońcie !!! Jeśli chodzi o oprawę graficzną mieliśmy dostać nawet więcej niż mieliśmy się spodziewać i na pewno nie było tu mowy o PC bo w rozmowie było nawiązanie do graczy konsolowych. Ja spokojnie czekam na wtorek jak zainstaluję grę i patche i wtedy wydam werdykt. 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Sorry ale R* to firma, która od lat olewa PC, więc skąd niby wasze przekonanie o lepszej jakości portu? Lepsze tekstury i wsparcie dla 4K, to będzie wszystko. A ten patch, co niby ma wprowadzić, wszystkie nex-genowe zmiany, jak: większy ruch uliczny, poprawione AI wrogów, npc, bogatą roślinność, lepszą fizykę wody, cieczy, chu.j wie czego jeszcze, to będzie ze 40 GB ważył. Jęśli tak zagrają, to (pipi) im w dupę. Bo to co jest aktualnie na Twichu, nie zasługuje na przesiadkę ze starszych wersji. 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Dlaczego ma ważyć 40GB? jak ruch uliczny, ilość NPCtów itd itd do może już być wszystko na płycie. Łatka zdejmie kotarę z kodu i odsłoni wszytko co wcale nie musi zajmować wiele. Jednak jak to będzie nie wiadomo narazie żadnych konkretów. Ja kupuje tak czy siak bo nie grałem na pastach. Edytowane 16 listopada 2014 przez gamerTHC Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Takie rzeczy, o których wspomniałem, to integralna zmiana silnika gry. Zresztą, jeśli patch poprawiający jakiść działania serwerów w grze, potrafi ważyć 2GB, to ile zmieniający silnik? Lepiej dla nich, żeby to było na płycie, albo od razu wgrane a ci streamujący mieli wersję jakiegoś niewiadomego pochodzenia. Fakt, faktem zmian miało być dużo, nawet bardzo dużo na tle wersji PS3/X360, żeby i ci co grali we wcześniejszą wersję, mieli powód do kupna nowszej. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Nie dbam oto o czym tak debatujecie. Jutro idę po swój egzemplarz. Mam dość czekania. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Jeżeli nie ograłeś na X360/PS3, to jak najbardziej warto, bo to jedna z lepszych gier mijającej generacji. Reszta, niech czeka. 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Fix Jeżeli nie ograłeś na X360/PS3, to jak najbardziej warto, bo to jedna z lepszych gier mijającej generacji. Reszta, niech KUPUJE WG SWOJEGO UZNANIA. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Małe info PSS własnie zdjęło kasę z karty z preorder GTA. Oj czuje już gre na dysku :) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Bo premiera jest 18 więc to naturalne, mi właśnie pobrało za FC4 a grę już mam na dysku. GTA V też możecie już ściągać ? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) Nie, własnie GTA nie mogę jeszcze pobrać. Można tylko pobrać Bonus Cash ale be z Edytowane 16 listopada 2014 przez Lukas. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 No to padaka bo jutro serwery leżą bo konserwacja to kiedy ściągnie się te ponad 50 GB ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi