Opublikowano 16 listopada 201410 l Dokładnie. Trzeba bedzie wstać w nocy i włączyć ściąganie To chyba najlepsze wyjscie w tej sytuacji.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja nadal wszystko pamietam jakbym gral wczoraj, wiec poczekam. 200 zl za kotleta nie dam. Nie wspieram raka branzy.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Gra, czekam jeno na poniedziałek do 00:00. Czezky fajnie, ale nikogo to nie obchodzi, że powielasz slangowe-forumkowe-(pipi)ety.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Jaczesa tak ten rak branży męczy, że aż mu włosy wypadły. Wspólczuje i w takiej sytuacji też bym gardził.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Znajomy na PS4 już ściąga U mnie niestety nie można jeszcze pobrać. Tz. mam starter i bonus cash ale gry nie zasysa.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Patch będzie na 100% a co do wagi to tylko śmigaja plotki o tych 2GB ale kij ich wie. Pozdrawiam
Opublikowano 16 listopada 201410 l Nie dbam oto o czym tak debatujecie. Jutro idę po swój egzemplarz. Mam dość czekania. Jutro nie masz co iść. Niestety embargo panie. Gdzie nie pytałem - to wszędzie od wtorku dopiero będzie. Trochę głupota biorąc pod uwagę, że to "odgrzewany kotlecik" a nie zupełnie nowa gra.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja mam kumpla w sklepe.pl, gadałem z nim i powiedział to samo. Jest embargo i za nic się nie podłożą z wcześniejszą sprzedażą. Kurierów tez wysyłają dopiero jutro. Także dopiero we wtorek wolna sprzedaż. Edytowane 16 listopada 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Rockstar na pewno zretuszowało w (pipi) tego screena albo pochodzi on z PC
Opublikowano 16 listopada 201410 l Bo tylko na PC jest taka mgła, no chyba że to taki deszczowy dzieñ...
Opublikowano 16 listopada 201410 l Rockstar na pewno zretuszowało w (pipi) tego screena albo pochodzi on z PC Wiesz to z jakiegoś źródła ?, grałeś ? czy tak Ci się wydaje ? Bo wiesz - najgorsze jest jak się własnie komuś coś wydaje.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja mam kumpla w sklepe.pl, gadałem z nim i powiedział to samo. Jest embargo i za nic się nie podłożą z wcześniejszą sprzedażą. Kurierów tez wysyłają dopiero jutro. Także dopiero we wtorek wolna sprzedaż. to slabego masz kumpla ... moja kopie odbieram dzisiaj o 9:00
Opublikowano 16 listopada 201410 l Cóż w sumie to mnie to mało boli (sklepe.pl) bo biorę z PSS Napisz jak to wygląda jak pierwsze wrażenia ? Edytowane 16 listopada 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja mam kumpla w sklepe.pl, gadałem z nim i powiedział to samo. Jest embargo i za nic się nie podłożą z wcześniejszą sprzedażą. Kurierów tez wysyłają dopiero jutro. Także dopiero we wtorek wolna sprzedaż. to slabego masz kumpla ... moja kopie odbieram dzisiaj o 9:00 Potwierdzam mogę jutro mieć GTAV w zestawie z łoniakiem i fifką i moze DA:I. Jak się dobrze podaga to wszystko można kupić wcześniej.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Nie dbam oto o czym tak debatujecie. Jutro idę po swój egzemplarz. Mam dość czekania. Jutro nie masz co iść. Niestety embargo panie. Gdzie nie pytałem - to wszędzie od wtorku dopiero będzie. Trochę głupota biorąc pod uwagę, że to "odgrzewany kotlecik" a nie zupełnie nowa gra. Ale już mam kupiony i jutro mogę przyjść po grę do sklepu. Takie mam chody.