Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie. 

Trzeba bedzie wstać w nocy i włączyć ściąganie ;) To chyba najlepsze wyjscie w tej sytuacji. 

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Ja nadal wszystko pamietam jakbym gral wczoraj, wiec poczekam. 200 zl za kotleta nie dam.

Nie wspieram raka branzy.

Opublikowano

Gra, czekam jeno na poniedziałek do 00:00. Czezky fajnie, ale nikogo to nie obchodzi, że powielasz slangowe-forumkowe-(pipi)ety. 

Opublikowano

Jaczesa tak ten rak branży męczy, że aż mu włosy wypadły. Wspólczuje i w takiej sytuacji też bym gardził.

Opublikowano

Znajomy na PS4 już ściąga 

U mnie niestety nie można jeszcze pobrać. 

Tz. mam starter i bonus cash ale gry nie zasysa. 

Opublikowano

ready? go

PugbWET.jpg

Opublikowano

Patch będzie na 100% a co do wagi to tylko śmigaja plotki o tych 2GB ale kij ich wie. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie dbam oto o czym tak debatujecie. Jutro idę po swój egzemplarz. Mam dość czekania. 

Jutro nie masz co iść. Niestety embargo panie. Gdzie nie pytałem - to wszędzie od wtorku dopiero będzie. Trochę głupota biorąc pod uwagę, że to "odgrzewany kotlecik" a nie zupełnie nowa gra.

Opublikowano

Ja mam kumpla w sklepe.pl, gadałem z nim i powiedział to samo. Jest embargo i za nic się nie podłożą z wcześniejszą sprzedażą. Kurierów tez wysyłają dopiero jutro. Także dopiero we wtorek wolna sprzedaż.

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Rockstar na pewno zretuszowało w (pipi) tego screena albo pochodzi on z PC :D 

Opublikowano

Bo tylko na PC jest taka mgła, no chyba że to taki deszczowy dzieñ...

Opublikowano

Rockstar na pewno zretuszowało w (pipi) tego screena albo pochodzi on z PC :D

Wiesz to z jakiegoś źródła ?, grałeś ? czy tak Ci się wydaje ? 

Bo wiesz - najgorsze jest jak się własnie komuś coś wydaje. 

Opublikowano

Ja mam kumpla w sklepe.pl, gadałem z nim i powiedział to samo. Jest embargo i za nic się nie podłożą z wcześniejszą sprzedażą. Kurierów tez wysyłają dopiero jutro. Także dopiero we wtorek wolna sprzedaż.

to slabego masz kumpla ... moja kopie odbieram dzisiaj o 9:00 :) 

Opublikowano

Cóż :) w sumie to mnie to mało boli (sklepe.pl) bo biorę z PSS :)

Napisz jak to wygląda :) jak pierwsze wrażenia ? :)

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

to slabego masz kumpla ... moja kopie odbieram dzisiaj o 9:00 :)

Potwierdzam mogę jutro mieć GTAV w zestawie z łoniakiem i fifką i moze DA:I. Jak się dobrze podaga to wszystko można kupić wcześniej.

Opublikowano

Nie dbam oto o czym tak debatujecie. Jutro idę po swój egzemplarz. Mam dość czekania. 

Jutro nie masz co iść. Niestety embargo panie. Gdzie nie pytałem - to wszędzie od wtorku dopiero będzie. Trochę głupota biorąc pod uwagę, że to "odgrzewany kotlecik" a nie zupełnie nowa gra.

Ale już mam kupiony i jutro mogę przyjść po grę do sklepu. Takie mam chody.