Opublikowano 4 listopada 201113 l Ta mapka chodzi po necie od wczoraj i podobno ktoś z 4chana ją zrobił. ..uj wie...
Opublikowano 4 listopada 201113 l Czytając w tym leak'u o walkach w klatce, naszła mnie ciekawość jak będzie wyglądać walka wręcz, fajnie jakby jakoś ciekawie i realistycznie rozwiązali obijanie mordy, może jakieś kopnięcia, główka, ground'n'pound może wykupią silnik z tekkena i zrobią pełnoprawną bijatyke na ulicach gta oczywiscie żartuje, akurat walka w gta mnie nie podnieca (pewnie dlatego ze do tej pory byla kiepska, ale jakos niezbyt mi zależy na jej wielkim usprawnianiu, jest duzo innych rzeczy do roboty, i zawsze mozna kogos zastrzelić zamiast prać po pysku xD)
Opublikowano 4 listopada 201113 l Nie wiem czemu, ale zawsze w grach wolałem oklepywać mordy niż strzelać, szczególnie w GTA i SR. Choć tekken mnie nie jara ani troche xD Edytowane 4 listopada 201113 l przez Empro
Opublikowano 4 listopada 201113 l Underground walki w Balladzie były fajne, miały klimacik. Mogliby coś takiego tylko "ulepszonego" wrzucić. Jak jesteście przy oklepywaniu mord to ja z kolei prosiłbym o szeroki wachlarz broni białej. Błagam o powrót piły
Opublikowano 4 listopada 201113 l Ustawki gangów na kije baseballowe, om nom nom nom Edytowane 4 listopada 201113 l przez Empro
Opublikowano 4 listopada 201113 l Mogliby pójść "za ciosem" i wzorem współczesnego trendu w grach zaadaptować walkę z Batmana/nowego Uncharted na potrzeby GTA. Walka oparta o kontry i proste wciskanie kwadrata. Mi by to wystarczyło. W końcu ile razy chciało się w GTA IV zrobić bójkę w barze, obowiązkowo po wypiciu kilku kolejek. Początkowa scena z Uncharted 3 z anglikami pokazała mi czego brakuje w GTA, odstępstwa od prostego "namierz" i "naciśnij spust". Edytowane 4 listopada 201113 l przez Texz
Opublikowano 4 listopada 201113 l Powinni zastosować system walki z The Warriors. Chyba najlepszy od Rockstara.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Ustawki gangów na kije baseballowe, om nom nom nom O mamo to by było piękne ;] obowiązkowo w multi <walka na piły> Mogliby też wrzucić uczenie ciosów z San Andreas oczywiście na większą skalę.
Opublikowano 4 listopada 201113 l O mamo to by było piękne ;] obowiązkowo w multi <walka na piły> GeoW 3 na ulicach Los Santos
Opublikowano 4 listopada 201113 l 4 samoloty - ło jej, do dzis pamietam jak latałem nad pustynią przy zachodzacym słoneczku w akompaniamencie "two tickets to paradise" A przejazd z Los Santos do San Fierro przy tym: [media=''] [/media]? Jak się cieszę, że niedługo będę miał okazję ponownie zagrać w SA i przypomnieć sobie ten klimat.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Jak dla mnie ten wyciek to fake. Wątpię żeby R* sobie na coś takiego pozwolili.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Rozi dokładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkreciłes mi te nutke, dokładnie jej słuchałem na wiejskich terenach !
Opublikowano 4 listopada 201113 l Nie wiem czy odświeżanie San Andreas w dzisiejszych czasach to dobry pomysł. Zwłaszcza na Ps2. Może ktoś potrafi, ale ja odpadam. Biorę się za czwórkę. Jest bardziej zjadliwa.
Opublikowano 4 listopada 201113 l no nie wiem mi wchodzi bez problemu znaczy dopiero skończyłem trójkę i jestem może w połowie vice city,fajnie tak powspominać stare czasy przy Sa pewnie się rozkleje dużo mam wspomnień z tą gierką
Opublikowano 4 listopada 201113 l Jestem mimo wszystko technicznym purystą i ciężko mi zaakceptować czasy przed Euphorią smutne ale prawdziwe
Opublikowano 4 listopada 201113 l @komar737 ten kawałek rządził dla mnie od tamtej sceny hehe http://www.youtube.com/watch?v=NrvTzAZG23Q A tak przy okazji , w lato wyszła ambitna przeróbka San Andreas na Rage , projekt cały czas ma status bety i jest jeszcze w powijakach (u mnie np. dręczył pop-up) ale klimacik jest oj jest http://www.youtube.com/watch?v=KVIlAsTjr1E&feature=fvwrel
Opublikowano 4 listopada 201113 l @komar737 Dzięki za podanie linka do tego utworu... Fajnie jest go sobie przypomnieć. Niesamowity kawałek, po prostu ciary...
Opublikowano 5 listopada 201113 l Jestem mimo wszystko technicznym purystą i ciężko mi zaakceptować czasy przed Euphorią smutne ale prawdziwe A kto jeszcze niedawno pisał o planie prostym jak budowa cepa ;p "Zaliczenie wszystkich części włącznie z GTA2 i Londyn" hehe. Na ponowne wbicie 100% w GTAIV i dodatkach mam mega chcice. Tak że po skończeniu U3 i dokończeniu Gacka biorę się za Czwórkę a co do starej Trylogii & LCS/VCS szczególnie SA. Nie wiem też mam ochotę, na ponowne kupno Ps2 czaję się już jakiś czas. Więc... teraz jest idealna okazja może jakooośśś zleci do Piątki ;] pomysłowość ludzka nie zna granic. No i Jarosław Gugała już oficjalnie w GTAV:
Opublikowano 5 listopada 201113 l Muszę sobie kupić GTA SA albo przestać wchodzić na ten temat przynajmniej do drugiego trailera bo jak pomyśle sobie że jeszcze minimum pół roku do premiery to mnie skręca ;p http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Grand-Theft-Auto-San-Andreas/66acd000-77fe-1000-9115-d80254540841?cid=search CZEMU TEGO NIE MA NA POLSKIM LIVE AAAAAAAAAAAAAAA
Opublikowano 5 listopada 201113 l Wy i tak macie dobrze, Wy w sensie posiadacze X360 ;] Bo działa Wam wsteczna kompatybilność więc możecie sobie kupić całą Trylogię na płycie ;]