Figuś 21 139 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Pomyśl że jeszcze z 7 lat będziesz dostawał trailerki do GTA Online i żadnego do nowej części XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak sobie czytałem o tych zmianach w Rockstar, odejściu ojców studia, obecnym trendzie w klepaniu płatnych pierdółek do trybów online swoich gier, polityce wydawniczej T2 i zaczynam naprawdę obawiać się o przyszłość serii. GTA6 może się okazać pierwszą naprawdę inną grą od tego studia i nie wiem, czy do końca tego właśnie chcę. Ich gry mają ułomności (chociażby mechanika strzelania), ale to są jednak te momenty w gamingu, które zapadają w pamięć na całe życie. Premiery kolejnych GTA to jak odkrywanie nowego kontynentu. Jeżeli ich polityka będzie wyglądać tak jak ma to miejsce od ostatnich 5-6 lat można chyba zapomnieć o nowym kontynencie na 9. generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 od czasu powstawania trojki ichnia wizja bylo doprowadzenie do sieciowego odpowiednika MMORPG. w tym momencie sa na bardzo zaawansowanym etapie tej drogi, wiec prawdopodobnie sie juz nie cofna. o ile przyhamuja z niedorzecznie gimnazjalnym contentem (chocby na poczatku), i beda potrafili wprowadzic ciekawa historie w sieciowej rozgrywce w otwartym swiecie, poparta dynamicznymi instancjami, to to ma prawo nadal byc gra dajaca zajebiscie duzo funu. kwestia tego jaka bedzie polityka mikrotransakcji na wejsciu. prawdopodobnie bedzie wyjebana inflacja, bo sporo graczy sie oburzy, ze musi grac stale podlaczonym do ich spierdolonego technicznie online mode z idiotami, bojkotujac inwestycje piraceniem gry, psuciem community i obsrywaniem tej gry na metacriticu i steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nowa lokacja? Pewnie, do online! Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 133 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 chyba nikt nie czeka na dodatek do singla po 7 latach? wyszłyby w 2014 gdyby nie anulowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nikt nie czeka na żaden dodatek do tej gry. To ma 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 4 minuty temu, Pupcio napisał: Nikt nie czeka na żaden dodatek do tej gry. To ma 7 lat No może oprócz tych co wydają co roku setki mln dolarów ale to tam parę osób tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Właśnie nie wiem co za świry nie dość w to grają to jeszcze ładują w to hajs Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 12 minut temu, Pupcio napisał: Właśnie nie wiem co za świry nie dość w to grają to jeszcze ładują w to hajs Ja też nie ogarniam tych małolatów dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kurła pokazałbym gnojom sampa to by się zesrały jakby zobaczyły co tam można robić! I to za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 7 minut temu, Pupcio napisał: Kurła pokazałbym gnojom sampa to by się zesrały jakby zobaczyły co tam można robić! I to za darmo! Teraz z tą poprawnością polityczną to już takiej gierki się nie doczekamy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 GTA V to takie drugie WOW i tyle. Jak pociągnie do 10 lat ta seria, to wiem, że można knagę kłaść na rockstara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Sam fakt, że na PS5 będą "rozdawać" GTAO pokazuje, że monetyzacja idzie świetnie i nie ma sensu robić nic nowego. Dodadzą mapkę i już kasa będzie lecieć na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ta gra ma coś jednak w sobie. 7 lat po premierze a w sieci wciąż pojawiają się memy/gify/filmiki/mody do niej. Chyba trzeba będzie w końcu ją przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ciekawe, czy i jak wzbogacą wersję na XS/PS5. W sumie, można byłoby sobie odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 5 minut temu, krupek napisał: Ciekawe, czy i jak wzbogacą wersję na XS/PS5. W sumie, można byłoby sobie odświeżyć. No jak? Naciągane 60 fps i ray tracing za jedyne... Prawda, że nie liczysz na fabularne dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ploty były że ma być przepisane na silnik użyty przy RDR2, co to zmieni jak dla mnie to to samo tylko grafa w RDR2 lepsza, no i bez 60FPS to nawet niech tego nie wydawaja Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Silnik w RDR2 to był ten sam co w GTAV i poprzednich grach, więc nie wiem co tu zmieniać prócz FPS, AA i raytracing? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, Boomcio napisał: Prawda, że nie liczysz na fabularne dlc? Oczywiście, że nie, ale na jakieś mniejsze dodatki, może aktywności już tak, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Ogrywam gta4, soundtrack na full po drugim czteropaku / ziom leci do żabki / i myślę sobie - jakie to gta5 jest kurwa miałkie scenariuszowo... ...i piękne graficznie. png Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Mi właśnie IV nie podeszła, ale wtedy gówniarz byłem. Kurcze może dać jej znowu szansę? Na XSX jest jakoś to ulepszone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 No, 60 fpsiaków. Tylko i aż. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 12 godzin temu, Boomcio napisał: Ogrywam gta4 Na czym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Xsx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi