StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Pytanie, instalował ktoś z Was ostatnio GTA V z płyty ? Ile przed uruchomieniem potrzeba ściągnąć aktualizacji ? (Liczę miejsce na dysku ) Bo taki Cybepunk pobrał mi 47 giga ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Jak nadal będzie w 30 klatkach to strzelę fikoła ze śmiechu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 more responsive - może do 40fps dobiją Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 To jest w pełni płatne wydanie, tak? Nie żaden upgrade dla posiadaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Ja już sam nie wiem, chyba darmowy upgrade jak masz wersje PS4/XO ale ręki sobie uciąć nie dam, na pewno za free będzie GTA Online przez trzy miesiące jak jest wspomniane w artykule. edit. przecież to jest rockstar, na pewno trzeba będzie zabulić XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Jeśli nie wydadzą razem z tym jakiegoś dodatku fabularnego to niech się walą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 > rockstar > dlc fabularne Pik łan. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 GTA5 a tym bardziej online średnio mnie obchodzi, ale porządny remaster lub lekki remake GTA3 (z zachowaną karykaturalną stylistyką) na 20 lecie z chęcią bym przywitał. Ukończyłem ponownie pól roku temu na PC i dla mnie ta gra jest nadal bardzo grywalna tylko że pewne archaizmy już kolą w oczy (bitmapowe drzewa, brak pływania, motorów...). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 O chuj 260 zł za 8 letnią grę XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Najgorsze jest to że i tak się sprzeda xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 To Take2 najbardziej forsowało podwyżkę progu AAA w retailu, czego sie spodziewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 57 minut temu, Figuś napisał: XD Nowe pokolenie dzieci wychowuje się aktualnie na tej grze, tak jak my wychowaliśmy się na gta london / gta 2 to co się dziwić, że stawkę podnoszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ten tego, ktoś dalej czeka na GTA6? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 po GTA IV nic lepszego nie wymyślą, więc nawet na piątkę nie czekałem, a co dopiero szóstkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 mnie GTA V i RDR 2 rozczarowały, więc mam już troszkę wyjebane jajca na ten Rockstar w końcu wydadzą te szóstkę, ale już nie spodziewam się po nich mesjasza Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał: po GTA IV nic lepszego nie wymyślą, więc nawet na piątkę nie czekałem, a co dopiero szóstkę Lubiłem dwójkę, 3, VC, SA w swoim czasie, czwórka jest moją ulubioną częścią, a w piątkę nawet nie grałem. Wystarczy mi to co widziałem w necie i poczytałem na jej temat, jakoś nie mogę się zebrać żeby to zainstalować i zagrać. Lubiłem ten poważny (z przymrużeniem oka) klimat czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 GTA 5 wypada z game passa. Idealnie w punkt by znów zacząć golić na zero nowe pokolenie. Ja to skończyłem dopiero na PS4 I olalem wersje z PS3. Wy to czaicie? GTA 5 wyszło na playstation 3 Coś kiedyś tak czułem że pisanie upgrade dla obecnych konsol wcale nie będzie za darmoszke. Ale 270 pln za ładna graficzke? Wbić gwóźdź do trumny tej gry i zacząć pisać GTA 6. Zapłacę nawet 4oo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Chyba jesteśmy już na tym etapie, na którym Rockstar będzie wydawał nową grę raz na dekadę. GTA5 trafiło na półki sklepowe w 2013, a RDR2 w 2018. Od 3 lat nie mamy nic nowego tylko pierdoły do trybów sieciowych, które zabiły starego, poczciwego R* i podrzuciło w jego miejsce chciwą hienę. Zakładam, że GTA6 trafi do sprzedaży nie wcześniej jak po 2025, a to już będzie powoli schyłek obecnej generacji. Na RDR3 nie ma co liczyć w najbliższych 7 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Niestety dopóki zainteresowanie GTA Online nie zginie, szóstki nie będzie. Nie będą się kanibalizować, z ich punktu widzenia, nie ma w tym sensu. Trzeba się przygotować, że jedna gra od nich na całą generację to będzie max, i to przy dobrych wiatrach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Lognąłem sie na chwilę do online aby sprawdzić czy dom stoi i czy auta w garażu nie poznikały. Sprawdziłem też nowe aktywności oraz pojazdy do kupienia. Nie ma jednak już tam nic co przyciągnęło by mnie do ponownego grania w GTO. Przejadło mi się ale pokoje gry nadal pełne, plecaki odrzutowe, latające motocykle i deloreany nadal krążą nad miastem i strzelają rakietami. Lokalni "bossowie" wożą prochy w tę i nazad, fucki, szity i odgłosy opierdalających dzieciaki matek w tle nadal lecą z mikrofonów czyli jednak biznesik Rockstarowi nadal się kręci. Tej całej szóstki jakoś nie widzę w przeciągu najbliższych dwóch-trzech lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 godziny temu, SlimShady napisał: Niestety dopóki zainteresowanie GTA Online nie zginie, szóstki nie będzie. Nie będą się kanibalizować, z ich punktu widzenia, nie ma w tym sensu. Trzeba się przygotować, że jedna gra od nich na całą generację to będzie max, i to przy dobrych wiatrach. Jedna gra na generacje wynika też z mocy przerobowych samego studia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Coś tam też majaczyli o niespodziance z okazji 20-lecia premiery GTA III jesienią, ale pewnie skończy się na skinach do Online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jedna gra na generacje wynika też z mocy przerobowych samego studia. Przecież oni mają kilkanaście zespołów xD gry na poziomie rdr 2 czy gta nie powstają szybko no ale to że dostaliśmy tylko jedna ich grę na poprzedniej generacji to tylko i wyłącznie wina tej kurwy gta online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi