Faka 3 979 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 17 minut temu, Pupcio napisał: Akurat Cdp łaski nie robi że daje za darmo pacza do gry która ledwo działała a to gta 5 na nextgeny powinno być za 0$ bo ta wersja powinna c0rwa nie istnieć Niech mnie chuy tkwić dekadę z tym yebanym gta 5, żeby to chociaż była kozag 4ka Ja to wiem, że łaski nie robią, ale po takim blamażu premierowym CDP, to chyba tam każdemu by już przez myśl nie przeszło, żeby zrobić płatnego patcha graficznego. Inaczej mówiąc, nie mieli wyjścia. Z resztą nawet nadal by nie zrobili płatnego, gdyby im się udała premiera, a tak chuj. Obstawiam, że najbardziej walić wafla, to będą gracze GTO, łoooooooooo patrz panie, jebane eRTe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ja poczekam na wersje na ps6. Wtedy dodadzą kilka nowych detali i 4k+rt+60 klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ciekawe, czy chociaż znajdą się w grze te pojazdy, które dodawali do online regularnie. Trochę się tego nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Wątpie. Wtedy będziesz wiedział co jest stratą pieniążków i nie kupisz shark carda za 3 i pół bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 57 minut temu, Pupcio napisał: Akurat Cdp łaski nie robi że daje za darmo pacza 57 minut temu, Rozi napisał: Xdddddddxddddddddxddddd no z tym CP2077 łachy nie robią i faka trochę do przodu wyskoczył, ale taki W3 gra niewiele młodsza od GTAV już za fryla dostanie i to nie ważne jaką wersję posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Kurła zgrzeszyłem...pomyślalem sobie kiedyś że nie dołożę się do tego fenomenu finansowego bo ta gra zdążyła już zarobić na siebie, gta 6, 7 i pewnie 8. A dalej zarabia. No ale ostatni raz w to grałem na premiere na ps3 a teraz w przedsprzedaży na ps5 kosztuje....niecałe 45 zł Wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 2 minuty temu, Jakim napisał: Kurła zgrzeszyłem...pomyślalem sobie kiedyś że nie dołożę się do tego fenomenu finansowego bo ta gra zdążyła już zarobić na siebie, gta 6, 7 i pewnie 8. A dalej zarabia. No ale ostatni raz w to grałem na premiere na ps3 a teraz w przedsprzedaży na ps5 kosztuje....niecałe 45 zł Wziąłem No jak grałeś na PS3 to będzie duża różnica. Rozdzielczość i 60ks to będzie przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 14 minut temu, Jakim napisał: No ale ostatni raz w to grałem na premiere na ps3 a teraz w przedsprzedaży na ps5 kosztuje....niecałe 45 zł Szukałem przez sklep i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jest. Wejdz na ps5 i do psstore. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jest. Aż dziwne, że tak „tanio”. Wezmę też. Ostatnio jak zwierze grałem na PS3 w 720p, skaczących 30ks i na 46 calach. Ta cena obowiązuje niby do 15.06. Jak na R* jest aż podejrzanie niska. Te 42 zł można potraktować jako płatny upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 53 minuty temu, Jakim napisał: teraz w przedsprzedaży na ps5 kosztuje....niecałe 45 zł jesteś pewny że to nie jest sam online?! XD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, Figuś napisał: jesteś pewny że to nie jest sam online?! XD Też tak myślałem, ale wyglàda, że to i to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Mi przeszło. 45zł za kolejnego open worlda do której robiłem trzy podejścia to wyrzucanie w błoto 45zł. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Dlaczego 3 razy się odbiłeś? Fajny świat, jest co pozwiedzać, a tryb fabularny daje radę i więcej zabawy w porównaniu z monotonnym GTA IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 39 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mi przeszło. 45zł za kolejnego open worlda do której robiłem trzy podejścia to wyrzucanie w błoto 45zł. xd Ja na PS3 pięknie ograłem. Po 8 latach wrócę sobie w dużo lepszej jakości za cenę jednego śniadania w knajpie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 1 minutę temu, balon napisał: Ja na PS3 pięknie ograłem. Po 8 latach wrócę sobie w dużo lepszej jakości za cenę jednego śniadania w knajpie;) Chodzi mi bardziej o bandyckie podejście do graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Bandyckie by było jakby usunęli możliwość grania w wersję PS3 lub PS4 (+ usunięcie za sklepiku, coś jak przy trylogii GTA). Tutaj bym to jedynie nazwał postawą anty pro gejmerskską, ale patrząc na tę cenę, to jak na R mocno pro konsumencko Ja mam za to darmową radę 4you. Jak się odbiłeś 3 razy, to chyba logiczne, że nawet 1 zł nie ma co za to płacić. To będzie ta sama gierka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Godność pozwala zagrać tylko w game passie, ludzie sie cieszą, że tylko 45zł i mogą po raz 2/3/4/5/21 kupić to samo Nie zasługujemy jako gracze na GTA VI. Pewnie jak wyjdzie RDR2 Enhanced, to ludzie powiedzą, ej tylko 199zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 9 minut temu, balon napisał: Ja mam za to darmową radę 4you. Jak się odbiłeś 3 razy, to chyba logiczne, że nawet 1 zł nie ma co za to płacić. To będzie ta sama gierka:) Też zależy, do TLOU i HZD podchodziłem kilka razy aż zaskoczyło. Zwłaszcza w przypadku tego pierwszego było warto się przemęczyć, bo jednak topka żyćka. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Też zależy, do TLOU i HZD podchodziłem kilka razy aż zaskoczyło. Zwłaszcza w przypadku tego pierwszego było warto się przemęczyć, bo jednak topka żyćka. A masz teraz jakieś GTAV w pudełku s domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 minuty temu, Bartg napisał: Godność pozwala zagrać tylko w game passie, ludzie sie cieszą, że tylko 45zł i mogą po raz 2/3/4/5/21 kupić to samo Nie zasługujemy jako gracze na GTA VI. Pewnie jak wyjdzie RDR2 Enhanced, to ludzie powiedzą, ej tylko 199zł w punkt Teraz, balon napisał: A masz teraz jakieś GTAV w pudełku s domu? Pożyczyłem kiedyś GTA V od ziomeczka, nawet dość daleko doszedłem (kilkanaście godzin było), ale wkradło się znużenie i gra poleciała z dysku jak ptak. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: w punkt Pożyczyłem kiedyś GTA V od ziomeczka, nawet dość daleko doszedłem (kilkanaście godzin było), ale wkradło się znużenie i gra poleciała z dysku jak ptak. Więc i tak byś musiał kupić wersję na ps4 przy darmowym upgrade (jakby był). Za 42 zł byś tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jak ktoś grał w oryginalne wydanie to w sumie polecam zagrać bo ta wersja z ps4 dość dużo poprawiała komfort z grania a i graficznie było dużo lepiej. Ja kompletnie nie mam ochoty w to grać a skończyłem "tylko" 2 razy to gta. Dalej czekam aż zapowiedzą rdr2 za 3 bomby a nie jakieś głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 7 minut temu, Bartg napisał: Godność pozwala zagrać tylko w game passie, ludzie sie cieszą, że tylko 45zł i mogą po raz 2/3/4/5/21 kupić to samo Nie zasługujemy jako gracze na GTA VI. Pewnie jak wyjdzie RDR2 Enhanced, to ludzie powiedzą, ej tylko 199zł 42 zł Dla mnie płatny remaster z poprzedniej generacji w ogóle nie ma racji bytu. Min to 2 generacje. Raz, że czas, abym zapomiał już dość dobrze daną gierkę oraz różnice w oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Just now, balon said: 42 zł Dla mnie płatny remaster z poprzedniej generacji w ogóle nie ma racji bytu. Min to 2 generację. Raz, że czas abym zapomiał już dość dobrze daną gierkę oraz różnice w oprawie. No to akurat, przecież to gra z ps3 Ja bym zrozumiał każdą cenę, jakby tu jakaś praca była włożona realna w odświeżenie, ale przecież na PC ta gra od wielu lat tak wygląda (a w sumie to dużo lepiej) dzięki modom, więc praca tutaj włożona jest minimalna. A najgorsze, że będzie jak z Trilogy, po 2 miesiącach ogłoszą, że zagrało w to 10mln ludzi i będzie można liczyć pieniążki i odkładac na bliżej nieokreśloną premierę VI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi