Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Francuzi to jednak mądrzy ludzie. Plotka jest taka, że będziemy zbierać ekipę do zadań specjalnych:

CwBIp.jpg

Jak sądzicie? Wygląda rozsądnie. Każda z postaci ma własną historię i wnosi do takiej ekipy coś interesującego. Rozwiązanie o co chodzi z tą "piątką" jest coraz bliżej...

Opublikowano

Nie chcę grać murzynem :(

Mam nadzieję, że grywalnym bohaterem będzie narrator.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

I ja również. Poza tym nie bez powodu chyba ten "dziadek" jest narratorem trailera...

Z drugiej strony ten ostatni wyciek informacji (nie wiadomo czy prawdziwy) sugeruje właśnie na tego pierwszego pana z obrazka...

Opublikowano

RASIŚCI!!!!1111

A tak serio to jakoś mnie nie kręci granie kilkoma postaciami, wolałbym jedną, najlepiej tego nyggasa, bo ten starawy rumpel mi nie pasuje do customizacji i wszystkich innych ficzerów.

Murzyńskie, gangsterskie klimaty - jak najbardziej na tak. :D

Edytowane przez Empro

Opublikowano

Ja to widzę tak, że Wam pewnie też się ten motyw spodoba. Otóż każda z postaci ma inne charakterystyki. Czaicie? Do ucieczek na piechotę i wszelkich akcji fizycznych gramy murzynem. Do rozróby, picia litrów wódki i motywów siłościowych żulem - Niko. Do robienia ludzi w balona, akcji w smokingu i cichego eliminowania ze snajpery - białym. Niezły trójkącik, co nie?

Opublikowano

Nie. Jeden bohater wystarczy w zupełności.

Opublikowano

Jakim Niko? Naprawdę jest ktoś, kto traktuje tego żula jako Niko?

Opublikowano

Kre3k, skrót myślowy przecież ;)

Opublikowano

Wątpię by Rockstar z Niko zrobiło bezdomnego żula. Przecież Niko to twardziel, który potrafi o siebie zadbać. Facet kradnie samochody, kasę z banku, wykonuje zlecenia morderstwa za kilka tysięcy dolarów i nagle nie ma na chleb? Pasuje to komuś?

Opublikowano

Nie chcę grać murzynem :(

Mam nadzieję, że grywalnym bohaterem będzie narrator.

Pan ma jakiś problem z czarnoskórymi, hm? :)

Inny kawałek grupy Small Faces (który notabene nazywa się tak jak jedna ze stacji radiowych w GTA IV): http://www.youtube.com/watch?v=Qf1viNzIVM4&NR=1

Opublikowano
Nie. Jeden bohater wystarczy w zupełności.

Nie. Wystarczy ze dobrze poprowadza scenariusz. Rownie dobrze moze byc 1 bohater i (pipi)nia z grzybnia, albo kilku i za(pipi)ista sprawa.

Jesli dobrze poprowadza scenariusz i ciekawie to rozwiaza to bedzie za(pipi)iscie (w takim HR niezle sie im udalo).

Prawde mowiac scenariusz IV nie byl jakis specjalny, a z Nico sie nie zzylem zbytnio (mimo ze niby byl tylko jeden bohater). W Balladzie jeszcze mniej, w TLAD bylo troche lepiej (chociaz tutaj to przewazyla dlugosc - nie mogli do konca rozwinac braterskiego klimatu - za duzo jest robienia za chlopca na posylki dla innych).

Opublikowano
Pan ma jakiś problem z czarnoskórymi, hm? :)

Nie miałbym nic przeciwko bohaterowi jak Vic Vance, a ten jest raczej równie nieciekawy jak idioci z Grove Street.

Poza tym narrator obiektywnie bardziej nadaje się na głównego bohatera :sorcerer: Na dodatek beznadziejne klimaty marginesu społecznego w serii już było więc mam nadzieję nie będzie tego drugi raz.

Opublikowano

Z tym, że narrator bardziej się nadaje na głównego bohatera, się zgodzę. Historia człowieka, który walczy o spokojne życie wydaje się dużo ciekawsza od kolejnej historii gangola zaczynającego od zera...

Opublikowano

Z tym "Niko" to

7236163.jpg

Musiałem jakoś tego żula nazwać, nazwałem Niko. Przecież to nie ten Niko z GTA IV.

Opublikowano

Wątpię by Rockstar z Niko zrobiło bezdomnego żula. Przecież Niko to twardziel, który potrafi o siebie zadbać. Facet kradnie samochody, kasę z banku, wykonuje zlecenia morderstwa za kilka tysięcy dolarów i nagle nie ma na chleb? Pasuje to komuś?

2qiqn8l.jpg

Co do głównego bohatera

Jak sobie wyobrażacie chodzenie takim starym dziadem na siłke? (pipi)nie mu coś w kręgosłupie i gameover. :D

R* pokazując w trailerze siłke, piercing, dziwki i slumsy, IMO sam by sobie przeczył dając go jako głównego[/jedynego] bohatera.

Edytowane przez Empro

Opublikowano

I jeszcze problemy z prostatą i potencją... Hot Coffee odpada. :)

Opublikowano

Ale wy serio uwazacie, ze ten typ z trailera to stary dziadek, ktory nie moze isc na silownie, zrobic sobie tatuaz itp? :huh:

Opublikowano

Dla tych dzieciaków zaśmiecających ten temat swoimi idiotycznymi wywodami, nawet ty Lucku jesteś już starym dziadkiem (łysina i te sprawy).

Opublikowano

No niech ma nawet 50, i?

Opublikowano

Ale wy serio uwazacie, ze ten typ z trailera to stary dziadek, ktory nie moze isc na silownie, zrobic sobie tatuaz itp? :huh:

Nie.

Opublikowano

2qiqn8l.jpg

Widzę, że kolega ma trudności z interpretacją prostego zdania i główkuje co to znaczy.

Dla tych dzieciaków zaśmiecających ten temat swoimi idiotycznymi wywodami, nawet ty Lucku jesteś już starym dziadkiem (łysina i te sprawy)

Właśnie teraz zaśmiecasz ten temat głupim postem.

Ktoś może orientuje się, pamięta, w jakich odstępach czasowych pojawiały się trailery GTA IV i RDR? Ciekaw jestem kiedy kolejnego możemy się spodziewać. Stawiam na VGA 10 grudnia.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Vice City było mniejsze od Liberty City z GTA III.

Ty za to uświadamiasz wszystkich w prawdzie.