Masny 343 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Warto obczaić: http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item429540/Grand-Theft-Auto-V/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Dlaczego warto? Przecież tam nic nowego nie ma Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 (edytowane) Ale warto Ja czekam na jakieś info,podobno ma być w tym miesiącu,prawda? Edytowane 9 lutego 2012 przez darkgamer Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Pewnie chodzi o to, że GTAV jest na stronie Ps3 a jak wiadomo póki co. Nie ma podanych nawet platform docelowych... Chociaż na początku też nie wiedziałem co tam jest wartego obejrzenia ;p Co do tego infa to cała plotka polega niby na tym mailu od Rockstar. Że w lutym mają coś zaktualizować... no zobaczymy. Jak na razie to wczoraj zapowiedzieli nowe video MP3 na luty. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Chodzi mi raczej o datę w podpisie Kudłatego. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 (edytowane) Aaa... a to o co chodzi? Bo prawdę mówiąc nic nie wiem, ja tylko czytałem, wiem o "mailu-lutym". Edytowane 9 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 On sam mówił, że w tym dniu coś ogłoszą nowego. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 hmmm c9iekawe jakie dadza stacje elektroniczna, jak dadza skrillexa to sie potne :| Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Akcja GTAV będzie dziać się w 2012 r więc niestety w stacjach radiowych będzie to pewnie odczuwalne... Bardziej boję się o stacje radiowe z rapem, jak dadzą jakieś (pipi) typu pitbulle, t-painy i draki to będzie żenada. Już w dodatkach doszły do beat jakieś akony i inne chłamy z autotunem. Mam nadzieję, że będzie jakieś rapowe radio w stylu classic z IV z klasycznymi, g-funkowymi brzmieniami, a mieliby w czym wybierać. Z drugiej strony w GTAIV muza była naprawdę świetna (jak to w GTA), na każdej stacji były za(pipi)iste kawałki, więc tu też powinno być na poziomie. Oby tylko jak najmniej chłamu, który leci teraz w radiach, bo tego nie da się w większości po prostu słuchać. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Z drugiej strony w GTAIV muza była naprawdę świetna (jak to w GTA) Nie, moim zdaniem najgorsza z wszystkich części. Tylko vladiwostok dawał radę. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 fajnie jakby naprawde sie postarali i wybrali z kazdego gatunku to co najsmaczniejsze, jakis wpytke jazzik, drumandbassy, dobre klasyczne utwory, czyli bardziej standardy ale z jakoscia. dubstep tez moglby byc gdyby selekcja byla profesjonalna i skupiala sie na wlasciwiej twarzy tego gatunku ... -> http://www.youtube.com/watch?v=N7YIKCb_Qk0 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Pewnie ze statystyk puszczanego radia w GTA 5 będzie Biber . Dlaczego nikt nie pisze o mailu z Sony który każdy z nas dostał o grach, a na samym dole sonda na jaką grę w 2012 roku najbardziej czekamy.... A tam GTA V . Znak od Sony ? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Na 100% będzie kawałek Ogdens' Nut Gone Flake <Rutkowski> Chociaż wszystko wszystkim ale i tak soundtracka z VC i VCS nie przebiją imo. Flash FM, V-Rock (pipi)a niech chociaż w dlc dadzą możliwość kupienia tych Radiostacji. Z innej beczki bardzo jestem ciekaw jak rozwiną opcję: internetu i komórki. Laptop, ajfony heh całkiem możliwe, taki laptop daje fajne pole do popisu (kradzieże included xD). Edytowane 11 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Laptopa pewnie nie będzie raczej jakiś pedalski ipad nic nie mam do użytkowników Isyfa , choć może samsung wyłoży kasę i zobaczymy samsunga galaxy tab jak nasz bohater będzie się posługiwał. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 W sumie gdzie by się tego laptopa trzymało i jak z nim chodziło ;] Nie no ale bank to jakoś rozwiną; internet i fony względem GTAIV. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Nie, moim zdaniem najgorsza z wszystkich części. Tylko vladiwostok dawał radę. Dla mnie też mega kozacka muza. Do tej pory słucham tego w furze. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Znając R* prędzej będą Bi-Phony i Bi-Pady czy coś takiego Edytowane 11 lutego 2012 przez Bartg Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Pewnie ze statystyk puszczanego radia w GTA 5 będzie Biber . Dlaczego nikt nie piszę o mailu z Sony który każdy z nas dostał o grach, a na samym dole sonda na jaką grę w 2012 roku najbardziej czekamy.... A tam GTA V . Znak od Sony ? PS4 confirmed A co do iPada, Rockstar zaszaleje: iPony Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 I myślisz że dostaniemy takiego pięknego różowego IPony . Ale będzie szpan na mieście Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Wszystkie (wirtualne)laski twoje,a jaki respect wśród ziomali z gangu ^_^ Cytuj
Masny 343 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) @up Oh dear @temat - cytat ze strony Rockstar Games: “When will we know more about #GTAV” - Fash08 (via Twitter) “When’s the release date for GTA5” - Akiieran (via Twitter) “Can we expect a 2nd trailer this year for GTAV?” - mats hoi “Any more news about GTAV on the way, I can’t wait!!!!” - mattoneill1991 (via Twitter) First of all, we’d like to again thank you and everyone out there for the amazing response to the debut Grand Theft Auto V trailer. We know that there are a ton of questions you all have about the game, including release date and lots else. Right now, we are very hard at work on the game and are excited as well to show and tell you more as development progresses - expect that we'll be talking much more about GTAV starting at some point in a few months’ time. Please hang tight until then and thank you all for your patience and support! “Rockstar, I really can't wait for new information about the new GTA. And is it only in Los Santos or too in SF and LV?” - MatsvanStam As we revealed in our announcement about the game being officially in full development, Grand Theft Auto V is set in the city of Los Santos and its surrounding hills, countryside and beaches – and it will be the largest and most ambitious open world game we’ve ever created… Zupełnie nic nowego, ale lepsze to niż nic Edytowane 13 lutego 2012 przez łosion Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 “Rockstar, I really can't wait for new information about the new GTA. Me too,mam nadzieję ,że w tym miesiącu coś opublikują. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) W takim Liberty City było tyle zawartości, że mogliby praktycznie codziennie wypuszczać jakąś małą pierdołę a: - do premiery by starczyło - i tak nic byśmy nowego nie wiedzieli o grze W Los Santos zapowiada się jeszcze więcej... jak już bomba je*nie to się Słupek ze szczęścia potnie expect that we'll be talking much more about GTAV starting at some point in a few months’ time. IMO bardzo ważne zdanie Edytowane 13 lutego 2012 przez Texz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi