Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Jakby kur.wa nie mogli czegoś powiedzieć teraz. Czasami to mnie wkurzają Rockstarsi! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Maksa już wystarczająco wypromowali trailerami i screenami. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Jeszcze nie sprzedali ani jednej sztuki Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Też mnie już to powoli lekko wkur.wia, czekaj teraz człowieku jeszcze ze 3 miesiące na jakiś trailer. Paranoja... Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) "Few Months"......... idzie się pochlastać własnym ch,ujem :confused: Z drugiej strony dobrze, że chociaż wydali te Asked & Answered i napisali o GTAV. Tak jak MaZZeo pisze najlepiej do tego co najmniej czerwca wyłączyć "oczekiwanie na newsy GTAV" (taaaaaaaaaa). A może zaskoczą i wyplują "coś" szybciej... (pipi)a noo. Nadejdzie w końcu kiedyś ten "boski" dzień który rozpocznie marketing Piątki <wzdycha> Btw nie wiem czy czytaliście całe A&A ale przy okazji Rockstar wygadał się, że pracuje nad nowymi projektami. “Hey R* is there gonna be something more about L.A. Noire?” - Dezpoztomuz "While there won’t be any more DLC or additional content for the current release of L.A. Noire (we’re all too busy working on Max Payne 3, GTAV and other games to come),..." No i zaje.biście. Edit: Przypomniało mi się jak przed zapowiedzią GTAV też wypuścili A&A. W którym zaprzeczyli o nowym GTA a po kilku dniach dali zapowiedź trailera V. Może teraz to też taka zmyłka... heh. Edytowane 14 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Robisz tylko niepotrzebne nadzieje ludziom. Niby ktoś tam co mówił o 15 lutym, ale nawet nie wiem skąd się ta plotka w ogóle wzięła, tak że raczej należy to olać. Może coś z Maxa wrzucą w tym miesiącu. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Hehe nie no serio, pamiętam jak jeszcze wrzucaliśmy do tematu te A&A (wszystko jest w temacie), że nie mają żadnych planów etc. na nowe GTA. A dosłownie za kilka dni pojawiła się zapowiedź V - tak mi się właśnie przypomniało ;] Wczoraj nowe A&A - jutro info o GTAV xD <joke> Nowe video Maxa zostało już oficjalnie potwierdzone przez Rockstar, że pokaże się w tym miesiącu - w lutym. Tylko nie wiadomo czy trailer czy nowy gameplay series - wcale bym się nie zdziwił jakby to właśnie jutro dali zapowiedź nowego filmiku. Edytowane 14 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Dżidżas, hajpajcie się nowym Maxiem, wygląda konkretnie. GTA V to trochę śpiewka przyszłości. Naprawdę się zdziwię jeżeli wyjdzie w tym roku. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ale Max,to nie GTA Zawsze lubiłem obie produkcje i bardzo na nie czekam,jednak GTA i tak pozostanie dla mnie lepszą grą .Są to też inne gatunki gier więc nie ma co porównywać,ale i tak bardziej chciałbym zagrać w V .Jednak Rockstar-sów czeka jeszcze na pewno wiele pracy zarówno jak i przy jednym projekcie ,jak i drugim.A nowego Maxa potraktuje ,jak rozgrzewkę przed GTA V 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Przed premierą czwórki zagrywałem w Uncharted 1 z myślą, że seria GTA kiedyś doczeka się równie świetnego systemu walki i ... doczekałem się czegoś podobnego tyle że w bardziej realistycznej odsłonie. Miał co prawda swoje plusy i minusy ale był wieki przed tym co mieliśmy w San Andreas. Do dziś mi się podoba choć wychylanie się powinno być troszkę szybsze. W RDR już jest fpytkę Na Maxia czekam z jęzorem do ziemi. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Mamy 15 lutego - gdzie te obiecane informacje ?? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 To była tylko plotka,na jakieś konkretne wiadomości poczekamy podobno jeszcze kilka miesięcy,niestety Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Mamy 15 lutego - gdzie te obiecane informacje ?? Gdzie było napisane którego roku ma to być luty? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Sprawdźcie datę: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5/10569986.html Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 (pipi),nie ma to jak dostać GTA V pod choinkę ^_^ ,ale ciekawe czy to prawda? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 po prawdzie, zrobiłbym pod siebie gdyby to była prawda jednak lepiej się nie napalać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Nawet Sony twierdzi że GTA V wyjdzie w 2012 roku. Więc czemu nie mamy im wierzyć ? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Bo lepiej jest się rozczarować pozytywnie niż negatywnie. Ja rozumiem, że macie ciśnienie na nowe GTA, ja też mam, wcale nie mniejsze niż inni, ale wolę nie napalać się na zaś. A jak zobaczę oficjalną datę ustaloną na 2012 rok to tak jak pisałem wyżej, zrobię pod siebie, jeśli nie to cóż... Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) Sprawdźcie datę: http://www.zavvi.com...5/10569986.html Sklepy internetowe nie są żadnym wiarygodnym źródłem. Daty są szacowane, jako informacja dla klientów. Rockstar ujawni datę na swojej stronie internetowej lub po prostu wysyłając informację prasową. Edytowane 17 lutego 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 jakbym nie wiedział Lubimy sobie w tym temacie trochę pomarzyć, a co. edit: http://www.reddit.co..._about_the_gta/ Ciekawy temat dla fanów serii. Idealny na sobotni wieczór. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Nowe info coraz bliżej ? http://www.ppe.pl/news-13920-GTA_TV_Rockstar_TV.html Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Ale skoro dopiero to opatentowali,znaczy pewnie ,że będą jeszcze nad tym pracować.Wytrzymają nas jakiś czas,a później uderzą z grubej rury,ale i tak czekamy c'nie? GTAV Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi