Lukas_AT 1 194 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 W którymś z numerów PE był wywiad z Adamem Chmielarzem i on powiedział, że gra może być już skończona na pół roku przed premiera, bo przechodzi przez rózne testy, potem trafia do tłoczni itd. Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Czyli co dzieci Houserów pewnie już śmigają po odpicowanym Los Santos xD Cytuj
Masny 343 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 W którymś z numerów PE był wywiad z Adamem Chmielarzem i on powiedział, że gra może być już skończona na pół roku przed premiera, bo przechodzi przez rózne testy, potem trafia do tłoczni itd. Bardziej miałem na myśli to, że gra jest "gotowa" w sensie - przetestowana i czeka na wysyłkę do tłoczni ;D Cytuj
wisza 5 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Dokładnie to był wywiad z Adrianem, w jednym z ostatnich 2 numerów. Gra musi spełniać jakieś walory, i w sumie kiedy wychodzi demo gier (vide BF3) to developer nie może nic innego zrobić bo gra dawno jest już w tłoczni, dlatego też jesteśmy potem zasypywani łatkami A demo w sumie jest wypuszczane na zachętę, choć niektórym to się nie udaje Sorry za offtopa. Wracając do GTA, to tylko możemy gdybać kiedy wyjdzie, ja już straciłem nadzieję na to że wyjdzie w tym roku bo ile można czekać na cokolwiek, 7 miesięcy ma pierwszy trailer którego nikt się nie spodziewał, bo nie było pompy na GTA, teraz gdy wszyscy szukają wszędzie choć plotki o GTA, R* leci w kulki i tym samym wkurza graczy. Ktoś kiedyś napisał, że trailer był wypuszczony tylko po to żeby uspokoić inwestorów, coraz bardziej jestem w stanie w to uwierzyć, bo żeby nie było żadnych informacji prócz doszukiwania się treści ukrytych w MP3. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Jedyne co nam pozostaje to czekać cierpliwie. Nic nie zrobimy żeby przyśpieszyć premierę Piątki. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Rockstar potrafi trzymac graczy w napieciu, widac tu po cisnieniu jakie panuje w tym temacie. Przyznaje, ze faktycznie zastanawiajacy jest brak jakichkolwiek nowych informacji, screenow i filmikow/trailerow z gry - mogliby w koncu cos rzucic. Nawet na niedawnym E3 nic nie bylo i zastanawiam sie kiedy maja zamiarw koncu cos pokazac. Edytowane 25 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Pokażą gameplay 21.12.2012.Majowie to przewidzieli Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Do tego czasu to ja chce miec juz gre w swoim domu, a nie ogladac jakies gameplaye ! Edytowane 25 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 kiedy wychodzi dlc do Maxa ? moze tam bedą jakies wskazówki albo nareszcie jakieś info 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 mam dla ciebie wazna informacje: GTA V wyjdzie pytanie: czy "kiedy" jest dla ciebie kwestia decydujaca o zyciu i smierci? sraj na temat, samo sie pojawil, samo przyjdzie trzeba czekac cierpliwie, wrecz miec wyje... Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 W tym miesiącu ale to tylko mapki do multi. Więc raczej żadnych wskazówek nie będzie chyba, że jedną z mapek będzie Los Santos hehe <żart> 1 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 ostatnio panowie z R zostawili zdjęcia samolotów właśnie na jednej z map MP wiec kto wie ;] 1 Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Fani naprawdę czekają. Rockstar, give us news. Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 (edytowane) http://gamezilla.kom...-premiery-gta-v Edytowane 27 czerwca 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Meh, serio ktoś w to wierzy? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Pytanie czy tego rodzaju magazyn ryzykowałby gniew bogów, o graczach nie pisząc. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 (edytowane) Pewnie będzie zapowiedź zapowiedzi drugiego trailera, w postaci: możliwe, że chyba raczej na pewno pojawi się w tym roku. btw. szkoda, że to numer sierpniowy.. Edytowane 27 czerwca 2012 przez Empro Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 a to info z gta V to potwierdzone ?, ja myślałem że to fake photoshop 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Nie ma mowy, żeby GTA V ukazało się w tym roku. Jestem w 100% pewny, że Rockstar wypuści to na przełomie kwiecień/maj przyszłego roku. 2 Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 a to info z gta V to potwierdzone ?, ja myślałem że to fake photoshop Na Twitterze PSM to jest, więc raczej nie. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 To i tak pewnie będzie podana przybliżona data premiery, więc nie ma się co nastrajać, dopóki Take-Two nie wyda oficjalnej notki prasowej. Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Zauważ, że redakcja może mieć info od Rockstar. To nie nowość jak jakieś czasopismo dostaje ekskluzywne info. Nie chce mi sie wierzyć by tak znany i ceniony periodyk jak PSM zrobił graczy w balona. Nawet jeśli to będzie np info o II kwartale 2013 roku to będę zadowolony. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Gorzej jeśli będą powoływać się na tzw. "bardzo dobrze poinformowane źródło". Tak naprawdę to już bardziej wiarygodne będą pre-ordery w Amazon, bo często to u nich wszyscy dowiadują się o dacie premiery blockbusterów. Nierzadko oferta niespodziewanie znika, tak było z Black Ops 2. Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Nigga please, PSM ma jakieś info o dacie premiery i daje na okładce małe kółeczko informacyjne Ktoś w komentarzach dobrze napisał, gdyby mieli info o dacie premiery GTAV to napis byłby na całą okładkę. Na 99% imo jest to fejkowy news, taki jak z previewami lub pierwszymi informacjami. Tym bardziej co to jest PSM? Datę premiery to Rockstar raczej sam poda. PS. A w premierę w tym roku nadal wierzę. I dopóki Rockstar nie potwierdzi, że będzie to przyszły rok (lub (pipi)a przesunie) to wierzyć będę. Edytowane 28 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Ja bym sie na premiere w tym roku az tak nie nastawial (chociaz jest nadzieja) - nawet jej data jest jeszcze nieznana, gra nie jest reklamowana, nie ma materialow i trailerow, ktorymi mozna zachecac potencjalnych klientow, a jeden krotki trailer to troche malo. Takie promocje tytulu robi sie dlugo przed premiera i musieliby w najblizszym czasie cos ujawnic bo mamy juz koniec czerwca i jesli niebawem tego nie zrobia to na pojawienie sie gry jeszcze w 2012 bym nie lliczyl. Rockstar musi miec czas na odpowiednia kampanie reklamowa w mediach. Wiem, ze to GTA, ale jak kazdy produkt ma wieksze szanse na duza sprzedaz jesli informacja o jego pojawieniu oraz materialy w postaci screenow i trailerow trafia do wiekszej ilosci odbiorcow jakis czas przed premiera, a wiadomo, ze nie kazdy siedzi na forach tak jak my tutaj i moze po prostu niewiele wiedziec. Edytowane 28 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi