Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W którymś z numerów PE był wywiad z Adamem Chmielarzem i on powiedział, że gra może być już skończona na pół roku przed premiera, bo przechodzi przez rózne testy, potem trafia do tłoczni itd.

Opublikowano

W którymś z numerów PE był wywiad z Adamem Chmielarzem i on powiedział, że gra może być już skończona na pół roku przed premiera, bo przechodzi przez rózne testy, potem trafia do tłoczni itd.

Bardziej miałem na myśli to, że gra jest "gotowa" w sensie - przetestowana i czeka na wysyłkę do tłoczni ;D

Opublikowano

Dokładnie to był wywiad z Adrianem, w jednym z ostatnich 2 numerów. Gra musi spełniać jakieś walory, i w sumie kiedy wychodzi demo gier (vide BF3) to developer nie może nic innego zrobić bo gra dawno jest już w tłoczni, dlatego też jesteśmy potem zasypywani łatkami :/ A demo w sumie jest wypuszczane na zachętę, choć niektórym to się nie udaje :) Sorry za offtopa. Wracając do GTA, to tylko możemy gdybać kiedy wyjdzie, ja już straciłem nadzieję na to że wyjdzie w tym roku bo ile można czekać na cokolwiek, 7 miesięcy ma pierwszy trailer którego nikt się nie spodziewał, bo nie było pompy na GTA, teraz gdy wszyscy szukają wszędzie choć plotki o GTA, R* leci w kulki i tym samym wkurza graczy. Ktoś kiedyś napisał, że trailer był wypuszczony tylko po to żeby uspokoić inwestorów, coraz bardziej jestem w stanie w to uwierzyć, bo żeby nie było żadnych informacji prócz doszukiwania się treści ukrytych w MP3.

Opublikowano (edytowane)

Rockstar potrafi trzymac graczy w napieciu, widac tu po cisnieniu jakie panuje w tym temacie. :D

Przyznaje, ze faktycznie zastanawiajacy jest brak jakichkolwiek nowych informacji, screenow i filmikow/trailerow z gry - mogliby w koncu cos rzucic. Nawet na niedawnym E3 nic nie bylo i zastanawiam sie kiedy maja zamiarw koncu cos pokazac.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

mam dla ciebie wazna informacje: GTA V wyjdzie :)

pytanie: czy "kiedy" jest dla ciebie kwestia decydujaca o zyciu i smierci? sraj na temat, samo sie pojawil, samo przyjdzie trzeba czekac cierpliwie, wrecz miec wyje... :)

Opublikowano (edytowane)

Pewnie będzie zapowiedź zapowiedzi drugiego trailera, w postaci: możliwe, że chyba raczej na pewno pojawi się w tym roku. btw. szkoda, że to numer sierpniowy..

Edytowane przez Empro
Opublikowano

Zauważ, że redakcja może mieć info od Rockstar. To nie nowość jak jakieś czasopismo dostaje ekskluzywne info. Nie chce mi sie wierzyć by tak znany i ceniony periodyk jak PSM zrobił graczy w balona. Nawet jeśli to będzie np info o II kwartale 2013 roku to będę zadowolony.

Opublikowano

Gorzej jeśli będą powoływać się na tzw. "bardzo dobrze poinformowane źródło".

Tak naprawdę to już bardziej wiarygodne będą pre-ordery w Amazon, bo często to u nich wszyscy dowiadują się o dacie premiery blockbusterów. Nierzadko oferta niespodziewanie znika, tak było z Black Ops 2.

Opublikowano (edytowane)

Nigga please,

PSM ma jakieś info o dacie premiery i daje na okładce małe kółeczko informacyjne :lol: Ktoś w komentarzach dobrze napisał, gdyby mieli info o dacie premiery GTAV to napis byłby na całą okładkę. Na 99% imo jest to fejkowy news, taki jak z previewami lub pierwszymi informacjami. Tym bardziej co to jest PSM?

Datę premiery to Rockstar raczej sam poda.

PS. A w premierę w tym roku nadal wierzę. I dopóki Rockstar nie potwierdzi, że będzie to przyszły rok (lub (pipi)a przesunie) to wierzyć będę.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Ja bym sie na premiere w tym roku az tak nie nastawial (chociaz jest nadzieja) - nawet jej data jest jeszcze nieznana, gra nie jest reklamowana, nie ma materialow i trailerow, ktorymi mozna zachecac potencjalnych klientow, a jeden krotki trailer to troche malo.

Takie promocje tytulu robi sie dlugo przed premiera i musieliby w najblizszym czasie cos ujawnic bo mamy juz koniec czerwca i jesli niebawem tego nie zrobia to na pojawienie sie gry jeszcze w 2012 bym nie lliczyl. ;) Rockstar musi miec czas na odpowiednia kampanie reklamowa w mediach. Wiem, ze to GTA, ale jak kazdy produkt ma wieksze szanse na duza sprzedaz jesli informacja o jego pojawieniu oraz materialy w postaci screenow i trailerow trafia do wiekszej ilosci odbiorcow jakis czas przed premiera, a wiadomo, ze nie kazdy siedzi na forach tak jak my tutaj i moze po prostu niewiele wiedziec.

Edytowane przez saptis