Kre3k 581 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) No i co, jutro ten nowy Gej Informer, dawali jakieś info gdzieś co może być? Bo zawsze coś tam wrzucali, a teraz cisza. edit. znalazłem coś http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=514663&st=1680 rozkmina na 90 stron XD Ale dosyć to podejrzane, bo Andy McNamara zawsze rzucał jakieś hasełko zapowiadające następny cover, i przy okazji zaprzeczał HL3 i GTA V, teraz tego nie zrobił. Edytowane 4 lipca 2012 przez Kre3k Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lothronik 254 Opublikowano 4 lipca 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lipca 2012 Śledzę ten temat od momentu jego startu i z tego, co udało im się ustalić to: - rzeczywiście, do tej pory na pytania fanów o okładkę z GTA V, zwykle Andy i Andrew odpowiadali przecząco, a teraz tego nie zrobili; napisali jedynie, że naturalnie nie mogą zdradzić co będzie na okładce, jednak będzie ona trochę inna niż zwykle - użyli tutaj sformułowania, że okładka będzie "full frontal" (choć zwykle jest tak, że na okładce jest jedynie artwork z danej gry, może teraz chodzić o to, że czcionka logo również będzie inna, np. coś a la Bioshock: Infinite -> http://media1.gamein...ov_210_v2_l.jpg) - Andrew zamieścił ponadto tweet "czekacie na to GTA V, co nie?"; jak wyżej jednak napisałem, standardowe "NO" nie padło (a padało w poprzednich miesiącach); https://twitter.com/...823283435511809 - podobno też jakiś szanowany i znany w Australii gracz, powiązany jednocześnie z Machinimią, przeczytał coś o GTA V, jednak nie może powiedzieć co -> https://twitter.com/...297781088460800 Poza tym, rzeczywiście, podnieta jest dosyć duża, tak samo jak nadzieja, że jutrzejsza okładka będzie okładką GTA V ;-) No nic, przekonamy się jutro ok. 18:00. Choć jak wyczytałem w tym temacie, podobno Vice City tez było na okładce w sierpniowym numerze i wyszlo w październiku. Tak więc wszystko jest możliwe 15 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Dzięki za szersze info, no cóż, nie mogę się już doczekać i obyśmy się nie rozczarowali po raz kolejny. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Hm... Rockstar właśnie zaktualizował swojego Newswire o wiadomość... na temat multi Max Payne 3. http://www.rockstargames.com/newswire/article/36491/last-chance-to-have-your-likeness-as-a-max-payne-3-multiplayer-a.html Wydaje mi się, że gdyby mieli wrzucać dzisiaj newsa o zapowiedzi V w GI - który bez wątpienia przykryłby powyższy news - to jest to z deka bez sensu. Ale nic tam, wszystko powinno wyjaśnić się w ciągu godziny... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 oczywiście pytanie o GTA 5 musiało się już tam pojawić Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Nie muszą koniecznie robić tego dzisiaj, ale dopiero np. jak numer trafi na salony. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 http://www.gameinfor...ot-50-2012.aspx 2 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Ja pier.dolę kiedy oni mają zamiar pokazać jakieś nowe info o gta 5. Żesz kur.wa mać ostatni trailer wyszedł ponad pół roku temu. Edytowane 5 lipca 2012 przez terror Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Ja nie ogarniam tego: Inni developerzy GARNĄ się do reklamowania swoich gierek. Na(pipi)iają news za newsem, pamiętam zapowiedź U3 w ciągu tygodnia od zapowiedzi. Powiedzieli datę premiery, pokazali okładkę, trailer + info. (pipi)A gry które zapowiedzieli po GTAV (np. AC3, TLoU, RE6) obecnie mają więcej newsów niż GTAV A GTAPjęć jeden trailer, skąpa notka, info od Housera, że mapa będzie duża i CHUJA przez 8 miechów nic więcej Edytowane 5 lipca 2012 przez SłupekPL Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 GTAV przechodzi pewno to samo co MP3. Smutne ale prawdziwe. Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Słupek wynagrodzą Ci to w przyszłości. Zobacz ile było newsów o Max Payne 3. Wyobraź sobie, że tyle będzie o GTA V. Edytowane 5 lipca 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Ja nie ogarniam tego: Inni developerzy GARNĄ się do reklamowania swoich gierek. Na(pipi)iają news za newsem, pamiętam zapowiedź U3 w ciągu tygodnia od zapowiedzi. Powiedzieli datę premiery, pokazali okładkę, trailer + info. (pipi)A gry które zapowiedzieli po GTAV (np. AC3, TLoU, RE6) obecnie mają więcej newsów niż GTAV A GTAPjęć jeden trailer, skąpa notka, info od Housera, że mapa będzie duża i CHUJA przez 8 miechów nic więcej Gdyby jakimś cudem w przypadku GTA przejechali się na planowanej sprzedaży, jak to było z MP3, to następnym razem już by takiego cyrku nie odpierdalali, a tak wszystko im obecnie wolno, bo gra i tak się sprzeda. Przypomina się syndrom Sony i niezwyciężonego Playstation. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Miałem cień nadziei - jak zresztą zawsze - i znów okazało się to złudne. Co prawda, nie podniecałem się teorią 2405, ale w przypadku tego numeru GI naprawdę była szansa, że pojawi się w końcu coś o GTA V. Bo kiedy to w końcu nastąpi? Max Payne już od dawna leży na półkach, a szczerze wątpliwe, że będą czekać aż wydadzą wszystkie dodatki (które pojawiać się będą praktycznie do końca roku) - kto grę kupił to już kupił, a osoby grające w multi i zainteresowane dodatkami z pewnością ich nie przegapią, dlatego myślę, że tutaj dodatkowa promocja nie jest potrzebna. Myślę, że Rockstar chce uniknąć sytuacji, jaka miała miejsce przy okazji premiery czwórki - czyli ponad półrocznego opóźnienia. Zapowiedź pojawi się pewnie wtedy, kiedy większość roboty będzie już za nimi i skupią się tylko na promocji i na ostatnich szlifach. Myślę też, że pierwszym źródłem informacji wcale nie musi być GI, a Rockstar - w niespodziewanym momencie wrzucą zapowiedź kolejnego trailera, a pierwsze zapowiedzi - tj i w pismach i na portalach - pojawią się w przeciągu miesiąca i wtedy poznamy te wyczekiwane szczegóły. Nie mogę powiedzieć, że zawiodłem się iż najnowszy GI nie przyniesie niczego nowego (bo brałem to pod uwagę, jak w ośmiu poprzednich miesiącach), ale jestem zawiedziony tą ciągłą ciszą - przecież w końcu muszą coś powiedzieć, choćby podając te głupie platformy i nawet roczną datę premiery (2012, 2013... 2014). Mam też żal do Rockstar, że pokazali w listopadzie ten trailer - przypuszczam, że zrobili to, żeby podbić zainteresowanie ich stroną i tym samym nadchodzącym Maxem, ale jeśli już to powinni puścić jakiś czas potem pierwsze zapowiedzi, żeby przynajmniej zaspokoić pierwszy głód fanów. No nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość. Szkoda. 1 Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Najlepsze, że ostatnie dlc do Maxa jest planowane dopiero na FALL 2012. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Po opublikowaniu sierpniowych okładek, Andy w końcu przemówił: https://twitter.com/...915713949442048 - Andy mówi żebyśmy nie tracili nadziei oraz że nie może zawsze mówić "nie" (na pytania o V na okładce), bo będziemy wiedzieć, kiedy będzie "tak"; https://twitter.com/...916057366470656 - chcą okładki z V tak samo jak my i robią wszystko, aby zamieścić zapowiedź gry Rockstar jak najszybciej to tylko możliwe... Edytowane 5 lipca 2012 przez lothronik Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Nie ma co mieć żalu do GI tylko do yebanego Rockstar. Sytuacja jest prawie identyczna jak z Valve i Half-life, tyle że w tym drugim przypadku milczenie trwa od prawie 5 lat. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) Ja juz nie czekam z niecierpliwoscia jak przed premiera GTA IV bo sie na nim po prostu zawiodlem. Jak gra wyjdzie to wyjdzie i tyle, ale postawa Rockstar i tak mi sie nie podoba. Mogli po prostu nie dawac pierwszego teasera i podac do wiadomosci, ze gra jest jeszcze we wczesnym stadium developingu i do premiery jeszcze daleko. Wyglada to jakby mieli gdzies graczy, zadnych informacji ani nic - sa pewni siebie i wiedza, ze jak dadza trailer to serwery nie wytrzymaja, a na premiere gra sprzeda sie w milionowym nakladzie. Po informacji o powstaniu GTA V na pewno sie ucieszylem. ale sie nie nakrecalem - jak bedzie to bedzie. Edytowane 6 lipca 2012 przez saptis Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=481772 Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Ni ch,uja nie kumam... temat o GTAV na neogafie. Aha. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Może zaczniesz kumać jak poczytasz parę ciekawych opinii. Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Że gra została skasowana albo przeniesiona na next geny. Zaiste kurevsko interesujące... wysiadłem po przeczytaniu kilku postów. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 nie ma szans żeby zrezygnowali z tak ogromnej już bazy graczy Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Teraz R jest zajęte DLC do Maxa i sprawami związanymi z nim, gta się pewnie robi skończy się Max to zacznie się gta,błędem marketingowym było wydanie tego trailera tak wcześniej mogliby go dać dzisiaj i byłoby ok ale jak zawsze chodziło o pieniądze i napór fanów ;/ 1 Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Tylko co jest w tym wszystkim najbardziej po(pipi)ane. To to też, że Rockstar to (pipi)a duży gracz z kilkoma studiami. Przecież te (pipi)ane dlc do Maxa nie robią ludzie od GTAV. Przecież z tych dużych Rockstarów to jest North, San Diego, Vancouver, London, Toronto, Vienna NO (pipi)A. To tak jakby EA miało reklamować tylko jedną grę, pojebane co nie... Przecież na obecną chwilę Rockstar nie reklamuje żadnej nowej gry. TYLKO MAPKI DO MAXA, dzizas chrajst czy tak się zachowuje jeden z czołowych developerów ;/ Gdzie te czasy jak w 2008 roku potrafili wydać GTAIV i po pół roku Midnighta. Albo mieć kilka zapowiedzianych gier, gier nie widmo jak Agent czy GTAV. Obecnie mają strasznie posraną politykę, na której cierpimy - my gracze Chcę politykę Rockstara z czasów Ps2 No ale kto by się spodziewał, że taki cyrk wyniknie z GTAV. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) Pewnie chca wyciagnac jak najwiecej kasy z Max Payne 3 zanim ruszy kampania reklamowa GTA V, dopiero byla premiera i chca zeby wlasnie ta gra byla ich glownym tytulem sprzedazowym/promocyjnym na ta chwile. Premiera Max Payne 3, kasa, kasa, kasa, pozniej DLC i dalej kasa...... a po jakims czasie ruszy kampania reklamowa GTA V. Edytowane 10 lipca 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi