Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Oficjalnie zapowiedziany od UBI: http://driver.es.ubi.com/teaser/ Trailer - teaser: http://www.youtube.com/watch?v=uJAeML2qReE KUR*AAAAAAA!!! MOC!!!! Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Mam nadzieje, że nie zawiodę się jak na 3 <_< Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 kocham tę serie... dla tej gry bede musial sprawić sobie ps3 skóra, bucisze, MUSTANG , czego chcieć wiecej? 8) Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Ja tam na trojce sie nie zawiodlem...model jazdy, miasta zmiataly GTA moim zdaniem. Czekam z niecierpliwoscia Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Heh za(pipi)isty klimat. Pierwsza część stanęła przed oczami jak żywa. Choć trailer o samej grze nie mówi nic. Będzie trudno moim zdaniem, choć sandboxów nigdy za wiele, a pewnie taki będzie nowy Driver. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Mogli się zdecydować na nowy tytuł, bo "Driver" już dawno nikomu nie kojarzy się z jakością. I klimatu to ja tutaj żadnego nie widzę, ot garaż jak każdy inny, tylko bardziej zakurzony i jedno auto, rzeczywiście szał. Edytowane 7 czerwca 2010 przez Hela Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Trailer fajny "garaż z jedynki" hehe. Ale kompletnie bez podniety podchodzę do nowego Drivera. Ubi jak na razie robi tylko dobre gry którym dużooo brakuje. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Mogli się zdecydować na nowy tytuł, bo "Driver" już dawno nikomu nie kojarzy się z jakością. I klimatu to ja tutaj żadnego nie widzę, ot garaż jak każdy inny, tylko bardziej zakurzony i jedno auto, rzeczywiście szał. Ależ kojarzy się z jakością, ale nie z wysoką jakością. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Biadolicie jak Nerdy przed Zemstą Sithów. Świetna, klimatyczna rzecz odnosząca się do kultowej jedynki. Piękna bryka, piękny dźwięk silnika i nawiązanie do znienawidzonego "testu". Czy to znaczy, że gra pójdzie śladami jedynki? Oby tak było, bo wtedy nie mamy zbytnio o co się martwić. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Biadolicie jak Nerdy przed Zemstą Sithów. Świetna, klimatyczna rzecz odnosząca się do kultowej jedynki. Piękna bryka, piękny dźwięk silnika i nawiązanie do znienawidzonego "testu". Czy to znaczy, że gra pójdzie śladami jedynki? Oby tak było, bo wtedy nie mamy zbytnio o co się martwić. Obyś miał rację i nowy Driver pójdzie śladami jedynki. Nie ma to jak stary dobry Driver 1 Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Widać że chcą upodobnić do epickiego D1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Trójka zawodziła - fakt. Choć taki Paralell Lines na X/PS2 był IMO świetny. Na tyle dobry, że dla mnie niebezpiecznie zbliżył się do jedynki. Na nowego Drivera czekam teraz niczym głodny pies z wywieszonym jęzorem. Jeżeli powrócą do klimatów jedynki to będzie najlepsze co mogło zrobić Ubi. W końcu gdy nie było jeszcze GTA w pełnym 3D, to właśnie w Driverze robiło się epickie pościgi przez całe dostępne miasta. Oby nowy model jazdy klockami na miękkich kołach dawał radę. @Grigori: trafne spostrzeżenie, ale gra może być w zbyt wczesnym stadium produkcji, choć zapewne cyferka 2010 do czegoś zobowiązuje. Edytowane 7 czerwca 2010 przez Texz Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Ale na podstawie tego trailera nie można nic stwierdzić, kompletnie nic. Poza "dobrym" chwytem marketingowym odnoszącym się do I części. I to wszystko. Cholera wie czy gra nie wygląda jak Wheelman. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 A E3 cieknie, jeszcze tydzień a co dzień jakieś ujawnienia.<_< Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Żeby znowu się nie okazało jak z Driver 3, gdzie przed premierą screeny i filmiki były podrasowane, a dostaliśmy finalnie jedną z bardziej zabugowanych gier. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 czerwca 2010 Ale na podstawie tego trailera nie można nic stwierdzić, kompletnie nic. Poza "dobrym" chwytem marketingowym odnoszącym się do I części. I to wszystko. Cholera wie czy gra nie wygląda jak Wheelman. Teraz dopiero do mnie to dotarło. To w sumie nie jest trailer tylko TEASER. Zapowiedź tego, co być może dowiemy się na targach E3. Nie wiem czy Ubi sobie może pozwolić na wydawanie gry, która odstaje w dzisiejszych czasów od standardów narzuconych przez konkurencję... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Driv3r był tak zły, że aż legendarny. Jak można było przepić tyle kasy przeznaczoną na tenże tytuł skupiając się na filmikach (trzymających wysoki poziom imo) i pozostawiając to: http://www.youtube.com/watch?v=TYrXjgRFC6c W czwórkę nie grałem, ale i o niej słyszałem w sumie różne opinie. Tak czy inaczej pierwsza i druga część to przecież klasyk, miejmy nadzieje że "Driver" nie zawiedzie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 nawiązanie do znienawidzonego "testu". no wlasnie, ja go chyba niegdy nie przeszedlem ;p chociaz sama gre bardzo lubilem i wozenie sie po miescie bylo jak na tamte czasy czaderskie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 czerwca 2010 Grigori, znalazłem dowód, jak gra na prawdę wygląda: Teraz już wiemy, czemu pokazali teaser, nie gameplay Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) W czwórkę nie grałem, ale i o niej słyszałem w sumie różne opinie. Tak czy inaczej pierwsza i druga część to przecież klasyk, miejmy nadzieje że "Driver" nie zawiedzie. Parallel Lines był dobry i w sumie nic ponadto. O niebo lepszy od trójki to na pewno hehe (też mi osiągnięcie ;]). Choć racja opinie na temat czwórki różnią się okrutnie. Ja należę do osób którym się podobał. Edytowane 7 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Bez podjarki. Nigdy nie byłem wielkim fanem Drivera, chociaż w pierwszą część grało się całkiem przyjemnie. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Dwie ostatnie czesci byly na tyle slabe, ze podchodze do tego z duza rezerwa. Widac, ze chca przywrocic serii dobre imie nawiazujac do pierwszej czesci. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Najlepszy był drugi Driver. Wyskakiwały samochody przed nosem i momentami framerate siadał totalnie, przez co mieliśmy chwilową stopklatkę. Jest w sumie nadzieja, że Ubisoft coś wykrzesze z tej serii, tylko czy uda się nawiązać walkę z tuzami pokroju GTA lub nadchodzącą Mafią? Mało prawdopodobne. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Ja tam zagrywałem się we wszystkie części i oczywiście czekam tez na najnowszą. Największe + drajwerów? Model jazdy i fabuła. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 I klimatu to ja tutaj żadnego nie widzę, ot garaż jak każdy inny, tylko bardziej zakurzony i jedno auto, rzeczywiście szał. Bo to trailer dla fanów/znawców części pierwszej. Mnie się morda uśmiechnęła nieziemsko na odhaczaniu listy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi