azurekcja 0 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Wiem, że online w skate 3 to masakra, ale czasami działa, więc może jakaś ustawka w celu zrobienia kilku pucharów? Przede wszystkim szukam jakiegoś wymiatacza co mi pomoże zaliczyć wszystkie Own The Lot, bo tam jest za dużo zadań jak dla mnie i ciężko mi wychodzą np: 360 flipy etc. ; ) Pograłem już trochę online i nie wyskoczył mi żaden puchar, a powinien z tego co czytałem, czy one się pojawiają z jakimś opóźnieniem? Niedługo przyślą mi słuchawkę, więc komunikacja też będzie:). Dla zainteresowanych psnid: mleczak441, gg528996 jak coś - zresztą wszystko jest podane w profilu, pozdro. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Dobra. Ja chętnie popykam, może jakimś prze wymiataczem nie jestem, ale gram od jedynki a w skate 2 mam prawie calaka (cholerne trofea hall of meat).10 lat czesania na żywo może też coś da. PSNID. rafstash, headset mam Cytuj
azurekcja 0 Opublikowano 10 czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 czerwca 2010 Ok, zapiszę nick. Ale zgłosić się mogę trochę późno (może do tego czasu poprawią coś z online:)) ponieważ dziś przyszło do mnie Resonance of Fate (a to ma największy priorytet u mnie) do tego sesja i Mistrzostwa Świata. Cytuj
Stranglerdave 6 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Też moge pograć. PSN id: stranglerdavePL Czaję temat, podobne doświadczenie do rafstasha mam. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Odswiezam temat, kto chce pograc w skate 3 dawac znaka Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Gra ktoś jeszcze w skejta? Potrzebuję osób do stworzenia teamu w celu zdobycia trofeów. Trudno się do gotowego załapać, więc zwracam się z prośbą do forumowiczów Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Ja kupuje za niedlugo Skate 3 to bede mogl pykac Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Spoko, do jednego trofika potrzeba 6 osób w teamie, także potrzeba jeszcze 4 chętnych. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Litości, potrzebuję 5 ludzi i kilku minut, które dzielą mnie od platyny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi