mr_pepeush 96 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 ŁOMATKOBOSKOCZĘSTOCHOSKO! dziś akurat czytałem w psx extreme historię uniwersum Killzona po raz kolejny dziwiąc się, dlaczego można było wypuścić takiego gówanianego GoWa z PSP, a nie mogą wrzucić tu pierwszej części killzona; trochę szkoda, że nie poprawią rozdziałki, pewnie nawet trofików nie wrzucą, ale ogram to na 100%, bo cz 2 i 3 ogromnie mnie wessały, a że nigdy nie miałem ps2 to dla mnie jedyna okazja na obejrzenie początku konfliktu; (nawet chciałem wrzucić temat: "jakie byście chcieli zremasterowane gry?", pisząc o killzonie, a tutaj takie zaskoczenie) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Nie chce mi sie wierzyc, ze gry nawet nie podciagna do HD :o Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 ŁOMATKOBOSKOCZĘSTOCHOSKO! dziś akurat czytałem w psx extreme historię uniwersum Killzona po raz kolejny dziwiąc się, dlaczego można było wypuścić takiego gówanianego GoWa z PSP, a nie mogą wrzucić tu pierwszej części killzona; trochę szkoda, że nie poprawią rozdziałki, pewnie nawet trofików nie wrzucą, ale ogram to na 100%, bo cz 2 i 3 ogromnie mnie wessały, a że nigdy nie miałem ps2 to dla mnie jedyna okazja na obejrzenie początku konfliktu; (nawet chciałem wrzucić temat: "jakie byście chcieli zremasterowane gry?", pisząc o killzonie, a tutaj takie zaskoczenie) To jedynka wessie Cię naprawdę archaicznym gameplayem. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Najlepsza część i nawet nie dostanie tej pseudo HD rimejk wersji,pfff. Szkoda, mieli szanse się zrehabilitować po badziewnym KZ3... Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Najlepsza część i nawet nie dostanie tej pseudo HD rimejk wersji,pfff. Szkoda, mieli szanse się zrehabilitować po badziewnym KZ3... Na PS4 pewnie będzie remake na nowym silniku Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Tjaa, marzenia dobra rzecz Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Tjaa, marzenia dobra rzecz Trza czekać tylko i zobaczymy Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 mysza, straszysz tym archaizmem? nie da sie w to grać czy o co chodzi? myślę że zdzierżę pomimo wszystko. graczem jestem nie od wczoraj a uniwersum killzona tak mnie wessało, że bardzo mi brakowało ogrania tej jedynki Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 KZ1 nie jest tak bardzo archaiczne, co prawda na samym początku może wkurzać sterowanie, jednak da się przyzwyczaić, mam nadzieję że dodadzą trofea i zostawią split-screen Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Jak by to była normalna reedycja w HD to moze bym sie skusił. Jak maja wrzucić na żywca starą wersję to troche słabo. Chociaż framerate by poprawili.... Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Dla mnie K1 to najlepsza część serii a misja na plaży z atakiem Higów,jest bardziej dosadna niż ta z MOH:Frontline,do tego ISA ma granatnik pod gunem i jest to bardzo przydatne,ale najlepsze są gardłowe nawoływania Higów,których brakuje w 2 i 3. 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) Killzone HD oficjalnie potwierdzony, wejdzie w skład Killzone Trilogy które ukaże się w Europie już 24 października. Oczywiście trofea będą Są też pierwsze obrazki z wersji HD, niestety chyba wywalili ten świetny ziarnisty,brudny filtr który miała pierwsza część na ps2 :( Edytowane 6 września 2012 przez Ficuś Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) Przynajmniej jest potwierdzone że z PSS można kupić osobno Z przyjemnością zagram jeszcze raz "Killzone HD is on its own disc as part of the trilogy. It’s also available on its own, but only from the PS Store." źródło: http://blog.eu.playstation.com/2012/09/06/killzone-trilogy-coming-soon-to-playstation-3/ Edytowane 6 września 2012 przez pawelgr5 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 No i zaje.biscie. Chetnie kupie osobno tylko jedynke. Dwojka i trojka stoja na polce. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 http://www.killzone.com/kz3/en_GB/blog/news/2012-09-13_killzone-hd.html Lista trofeów + kilka nowych SS. Zapowiada się łatwa platynka Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 a szanse na działające multi online na PS3 w KZ1hd raczej równe zero ? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 napisali oficjalnie,że nie będzie multi online, jedynie na podzielonym ekranie tv kontra boty 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 KZ1 na silniku z KZ3. To byłaby miazga. 1 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Kurcze, zakupiłem tego Killzona i jak narazie jest... beznadziejnie. To sterowanie, te archaizmy i chyba nawet grafa na swoje czasy nie powalała czy zdaje mi sie? cóż, pogram jeszcze to może będzie lepiej Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Też się skusiłem na promocję, grafikę i archaizmy przeżyję, bardziej drażni mnie ignorowanie przeciwników przez resztę "pomocników". Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Kurcze, zakupiłem tego Killzona i jak narazie jest... beznadziejnie. To sterowanie, te archaizmy i chyba nawet grafa na swoje czasy nie powalała czy zdaje mi sie? cóż, pogram jeszcze to może będzie lepiej Sterowanie można dowolnie skonfigurować w opcjach. Ja sobie ustawiłem wszystko podobnie jak jest w Halo i gra mi się dobrze. Grafika nawet jak na tamte czasy jest paskudna, wystarczy porównać z innymi FPS'ami z tamtego okresu...TimeSplitters nawet na Gamecubie wygląda ładniej niż KZ. Ogólnie gra jest po prostu dobra...ma fajny klimat, cut-scenki mimo że trochę kuleją pod względem technicznym to przynajmniej są nieźle wyreżyserowane. Najbardziej irytuje SI, zarówno przeciwników jak i druzyny i system checkpointów. Już chyba 3 razy zdarzyło mi się że po jakiś 15-20 min. rozgrywki zginąłem przez przypadkowy granat (brak znacznika jak w innych FPS'ach że granat jest w pobliżu) i jeszcze raz cały epizod od początku trzeba powtarzać. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) Strasznie c(pipi) sie granaty rzuca w tej grze, obraz sie trzesie jakos dziwnie. Czuje sie jakbym grał w dark souls, checkpointow prawie nie ma i jak padam to ucze sie rozkladu przeciwnikow na pamiec. Edytowane 11 czerwca 2016 przez Shen Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Więcej się skradaj to będzie łatwiej, to nie guake. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Teraz mam ta laseczke to łatwiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi