nero2082 721 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 trailer wygląda pysznie, ładnie zmontowany opakowany w lotne hasełka ale i tak FIFE mozna brać w ciemno, bo swój sprawdzony gameplay już ma mam tylko nadzieję, że te slogany będą miały przełożenie na boisku i że "Kaka - playmaker" nię będzie tylko szybko biegającym piłkarzykiem (poprzednie FIFY) a będzie Kaką...liczę na to zróżnicowanie, bo wcześniej taki np Messi był równie dobry co jakiś Lennon co było trochę failowe zacieram łapki na gameplaye/dema/preordery/itd :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Tez mam taka nadzieje, ze te roznice odczujemy dopiero grajac w demo. Dla przykladu Mati - mi PES beta na filmach sie podobal, do poki w niego nie zagralem, wiec teraz musze liczyc, ze bedzie odwrotnie... Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kurcze, pozytywne opinie słyszę z waszych ust...mamba podjarany do granic możliwości, easyeye -pes hejter he he- mówi , że mu się podoba ten pes, no koniec świata;-) ale to temat o fifie przecież ciekaw jestem jak rozwiążą bycie goalkeeperem. Osobiscie bedzie to dla mnie ciekawostka raczej bo to strasznie nudne musi być (nawet jesli zrobią to po mistrzowsku). Czekasz, czekasz, czekasz aż wreszcie nadciąga akcja pod twa bramkę i...puszczasz gola XD Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Wyglada jak by poszli w storne arcade, dlaczego to tak szybko sie rozgrywa,,,,,, gameplay mnie zmartwil Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dla mnie po tym gameplayu takze nie widze roznicy w stosunku do f10...nom ale moze sie to zmieni jak sie zagra Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Co do szybkosci, to bywa zludne. PES na filmach tez wyglada o wiele szybciej niz w rzeczywistosci. Tak czy siak, gameplay z filmu poki co zawodzi, od 10tki moze roznice bym wymienil, ale gdyby tam grala Argentyna z Brazylia, powiedzialbym ze to Word Cup... PREMIERA podobno 30 wrzesnia - a demo, najwczesniej 16tego ? ech, EA daje w tym roku ciala. <_< Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Co do szybkosci, to bywa zludne. PES na filmach tez wyglada o wiele szybciej niz w rzeczywistosci. Tak czy siak, gameplay z filmu poki co zawodzi, od 10tki moze roznice bym wymienil, ale gdyby tam grala Argentyna z Brazylia, powiedzialbym ze to Word Cup... W PESie2011 szybkość gry można zmienić więc na filmach może wyglądać różnie.Ale co do FIFy taki pewny już bym tego nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) W sumie racja, w FIFA tempo meczu mozna bylo zmienic w finalnych produktach, ktos pamieta, czy w demach byla opcja zmiany, bo jezeli te jest defultowe, to ja dziekuje... Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Moore: No 3D, Move or Kinect support for FIFA for now http://www.vg247.com...r-fifa-for-now/ Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Gameplay http://gamersyde.com/stream_pes_2011_gc_gameplay-16622_en.html pomyłka to Pes.. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez nie versal Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Film z FIFA zostal usuniety... :confused: Czyzby EA w tym roku mialo dac ciala ? Nie chce mi sie kolejne miesiace grac w WC... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 przeciez to jest gra prawie doskonala, ktora wciaz Ci daje mase radosci ;p 4-2! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 wiesz, zagraj w PES'a i powiedz, czy choc troche moze konkurowac z FIFA, nawet ta z zeszlego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że może ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 buehehehehe - jasne, moze to sobie konkurowac z PES'em 2010. Nie ta liga Ader, ale wszytsko co mialem do powiedzenia jest w odpowiednim temacie. Czekam na demo, byscie wszyscy mogli skosztowac inteligencji zawodnikow i lamowatych przenikniec. Sorry, ale tam nic sie nie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a ja wole przenikanie niz mordercze tempo w fifie + ping pong i pilke jak balon. Dodaj sobie do tego momentum, ktore zapewne bedzie w 11. Dziekuje, koniec imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) @easye To tylko Twoje zdanie, dla mnie fifa na tym filmiku co go skasowali wygląda fatalnie. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Moje - nie oczekuje, by fan, ktory cioral w PESa 2010, 2009,2008 i ktory tez uwazal ze FIFA 09, 10 i WC to gry gorsze mial teraz inne zdanie... (w kaciku poki co pozytywnie wypowiedzial sie jedynie Mamba - Ficus tez napisal, ze dno jezeli chodzi o zachowanie pilkarzy, ale tak wiemy wszyscy - na bank poprawia!) Mati - dziwne ze w PES'a 2010 nie grales. Bo to mniej wiecej taka roznica, ale spoko - kazdy bedzie mial to co bedzie chcial. Czekam na demo i mam nadzieje, ze sie milo rozczaruje, jak nie , zostana salony i tempo meczu "SLOW", badz w najgorszym wypadku - nadal WC. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Izi - gralem w 2010 w pesa. Rozegralem ze 100 meczow online. I rowniez juz kiedys pisalem, ze gdyby nie speedowcy, biegajacy po linii i babole puszczane przez bramkarzy - byla by to dla mnie super gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) No to Mati - jestes w domu, PES 2011 moim zdaniem na bank przypadnie Ci do gustu. To chyba proste, nie, bo chyba speedowcow nie trudno wyeliminowac... Reszta, ktorym swoboda, drybling 360 i ogolnie gameplay z FIFY w miare pasowal w nowym PESie nie maja czego szukac. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 O którym filmiku z Fify miowicie, że jest za szybko????????????? Kurde, dawac te dema, sam juz nie wiem co sądzic, wqur.wia mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 niestety zostal juz usuniety. Firma EA sie tym zajela Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no narazie patrzac na gameplaye - nowy pes dla mnie prezentuje sie za(pipi)iscie... wiec obym byl w domu. A Fifa - jak to bedzie WC z dodanym momentum i zmienionymi sylwetkami zawodnikow - dziękuję. Moze kupie tylkoo po to zeby Ciebie pownerwiac ze przegrywasz ale jaral sie bede pesem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ej no ale gdyby było rzeczywiscie za szybko to byłaby to katastrofa jak dla mnie: / wc był dla mnie o wiele za szybki, dlatego po 3 - 4 meczach online czułem że mam dość. Fifa 10...no już lepiej ale wolałbym wolniej. Cóz poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dla mnie wystarczy WC , brak ping ponga i mniejsze tempo rozgrywki. O 3 EA nic nie mowilo, pozostale wady obiecuja od miesiecy ze zostaly wyeliminowane. Zobaczymy - ze mna w PES'a nie pograsz, na 2010 nawet nie spojrzalem, a beta 2011 uswiadomila mnie, jak konkurencja jest daleko nawet od takiego WC, ale o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi