Blaise 3 603 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 'Po pierwsze w FIFA 11 wprowadzono analogowy sprint. Oznacza to, że im mocniej wciśniemy spust odpowiedzialny za szybki bieg, tym żwawiej zawodnik będzie przebierał nogami. '- Tego mi brakowało, mistrz dryblingu ma kolejny środek w bogatym arsenale zagrań. No, czekam na dema Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 i + dla "zmiana zawodnika w obronie nie będzie się już wiązała z jego chwilowym zatrzymaniem " Oby bylo jak z Grand Turismo - jechanie po grze, a na finiszu szczekopad :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Co Ty za bzdury gadasz? taki sam ping pong sie robi 3* jak i 5* i tempo sie wcale nie zmienia. Taka roznica tylko, ze nie ma robotow typu drogba, ktory sie potrafi przez 4 zawodnikow przebic jak czołg z predkoscia usaina bolta. Easye chyba ma rację bo też miałem wrażenie,że jak słabszy team to tempo wolniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Co Ty za bzdury gadasz? taki sam ping pong sie robi 3* jak i 5* i tempo sie wcale nie zmienia. Taka roznica tylko, ze nie ma robotow typu drogba, ktory sie potrafi przez 4 zawodnikow przebic jak czołg z predkoscia usaina bolta. Jeszcze Anelke do tego dolicz. Muszą to naprawić w nowej Fifie ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ten filmik za malo pokazuje, bo kolesie, ktorzy graja sa jednak dosc ciency. Chetnie zobaczylbym gre przeciw komputerowi i jak wyglada kwestia staminy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No i filmik akurat niewiele może powiedzieć o pro passing,bo testujący równie dobrze może po prostu podać za mocno,za słabo,lub po prostu niecelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 lub nie gra na pełnej asyście... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Nawet na asyscie niektorzy zawodnicy podawali niecelnie w poprzednich wersjach (Abidal). Tutaj na dodatek kolesie nawet nie probuja zagrac jakiegos krosa czy przerzucic pilke na drugie skrzydlo, praktycznie nie ma podan gora. Kompletne slabiaki. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 tak, czy siak pilka w WC i w 10tce prawie nigdy nie kozlowala spowolniajac akcje - zawsze leciala od nogi do nogi, jak sie mylil (np. na manualu) to leciala w kosmos, 10 metrow obok, ale przewaznie z fizyka halowki... W WC gram do tej pory i nie przypominam sobie takich akcji, by moi obroncy klepali pilke w taki sposob i juz nawet z tym jest nadzieja, ze grajac slabszymi team'ami akcje beda wolniejsze, bo pila nie bedzie zapieprzac z predkoscia swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pewne jest,że FIFA 11 na konsole w ruchu wygląda pięknie i PESowi sporo brakuje do takich animacji choćby w walce o piłkę.Naprawdę chciałbym by kiedyś animacje w PES stały na takim poziomie c w FIFE,wtedy PES byłby gra idealną dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 8minut gameplayu http://multiplayer.it/video/fifa-soccer-11-per-ps3/fifa-11-videoanteprima-gamescom-2010.lo/ gameplay to dla mnie zagadka, nic mi nie mówi ale z drugiej strony to samo było przy FIFA09 i 10, także jestem spokojny twarze w końcu są na nextgenowym poziomie (tak jakby wzięli modele z Fight Night), koniec z klockowatymi koxami, tym razem nie trzeba bedzie sie domyślać "on wygląda jak Terry", tylko "Terry wygląda lepiej niż irl" 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie mogę się patrzeć jak te piz'dy kaleczą, serio. Koniec z oglądaniem filmików z gierkami piłkarskimi, ograniczę się do newsów i czekania na dema. Gra z daleka wygląda tak sobie na lapku, oby lepiej się prezentowała w na TV. Mało widzę zmian, wydaje mi się, że gameplay nic nowego nie oferuję. Czekam na demo, imho i tak na razie prowadzi u mnie FIFA, bo jak na razie lepiej się gameplay zapowiada. Choćby i dlatego, że powstał na kanwie poprzednich FIF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 czemu logo wygląda jak fifa 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No twarze rzeczywiście w końcu wyglądają bo to co było w 10 to był śmiech na sali Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 czemu logo wygląda jak fifa 2? Przecież logo wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Twarze wykonane wzorowo, na poziomie tych z PES'a (czyli zawodowo) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Twarze wykonane wzorowo, na poziomie tych z PES'a (czyli zawodowo) A Cech cieszy sie z lepszego helmu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Gameplay bramkarzem wyglada ciekawie, oby mozna bylo grac bramkarzem razem z 4 kumplami na jednej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Uważam,że nie ma na razie sensu gdybanie o tym,że jednak pro passing się nie sprawdza i wogóle tempo rozgrywki jest takie czy inne na podstawie filmików z internetu na których grają jacyś lamerzy,w dodatku nie wiadomo na jakich ustawieniach. Jedyny sposób to ogranie kilkunastu meczów własnoręcznie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Stamina & Fatigue Explained Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 demo 14ego PSN, 15ego 360, 16ego PC http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-demo-details/ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dlaczego na PC pograja 2minuty dluzej? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nikt nie komentuje mojego linka odnośnie staminy? widać poprawe tak mi sie wydaje , wyraźnie widać zmęczenie zawodników gorszych motorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Na PC i tak po godzinie bedzie hack do dowolnego ustawienia timera dema Co tam w demie robi Bayer Leverkusen ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi