Opublikowano 15 października 201014 l darłem ryja Ja tez dzis darlem ryja jak dostalem w dupe 2x po 2-3. Pierwszy mecz wchodze i patrze a tu gosc ma ustawione jako ulubiona Legie. No to biore Wiselke i gramy. Przegrywalem 3-1, po czym strzelilem na 3-2. 90 min Boguski sam na sam i ch.uja waclawa. A drugi mecz Man U - Real (bo coz by mogli wziac jak nie druzyne, ktora ma w skladzie cyborga Ronaldo) i przegrywam 2-0 strzelam dwie bramy jest 2-2 i oczywiscie 90+2 i dotalem 3-2. Ekstra, 2 mecze w plecy Zaj.ebist.a gra jeszcze powiedz na jakich ustawieniach grałeś ty i Twój przeciwnik bo to jest zasadnicza różnica...bo czuje ironie w Twoim tonie...chyba że sie myle ? obiecałes (w domysle) o tym nie mówic już k..a mać <_< <_< <_< joke: mak gajwer wygrął porsze w konkursie, jednak oddał go po trzech dniach. Zgadnijcie czemu.... bo nie miało MANUALNEJ skrzyni biegów, był tylko automat hehehehehehehe
Opublikowano 15 października 201014 l A na forum Ferrari posty, by kazdy sprobowal przezucic sie na manualna skrzynie biegow - pelna kontrola, lepsze mozliwosci hamowania silnikiem, elektronika nie decyduje za Ciebie kiedy zwiekszyc obroty i juz 6 osob sie do tego przekonalo ! Edytowane 15 października 201014 l przez easye
Opublikowano 15 października 201014 l obiecałes (w domysle) o tym nie mówic już k..a mać <_< <_< <_< joke: mak gajwer wygrął porsze w konkursie, jednak oddał go po trzech dniach. Zgadnijcie czemu... bo nie miało MANUALNEJ skrzyni biegów, był tylko automat hehehehehehehe o czym miałem nie wspominać ? zadałem najnormalniejsze w świecie pytanie ! zejdź ze mnie może już co ? bo czepiasz się już o wsyzstko Kawał za/je/bisty...ale sie uśmiałem. Prosze o kolejne ! Następny raz zobacz jak sie pisze Porsche poza tym po co komu sportowy samochód z automatyczną skrzynią biegów ?
Opublikowano 15 października 201014 l Rozwaliliscie mnie. Orson - wracajac do naszego watku, nie wiem, jak to robia, ale odkad zaczalem sam zakladac pokoj z normalnym tempem meczu przegrywam zdecydowanie rzadziej, z osobami ktore maja po 2 tys punktow... Moze tez serwery czasami sie (pipi)ia - tak czy siak, zrobilem jak Ty mala przerwe, dzisiaj start ligi wracam z innym nastawieniem. Edytowane 15 października 201014 l przez easye
Opublikowano 15 października 201014 l obiecałes (w domysle) o tym nie mówic już k..a mać <_< <_< <_< joke: mak gajwer wygrął porsze w konkursie, jednak oddał go po trzech dniach. Zgadnijcie czemu... bo nie miało MANUALNEJ skrzyni biegów, był tylko automat hehehehehehehe o czym miałem nie wspominać ? zadałem najnormalniejsze w świecie pytanie ! zejdź ze mnie może już co ? bo czepiasz się już o wsyzstko Kawał za/je/bisty...ale sie uśmiałem. Prosze o kolejne ! Następny raz zobacz jak sie pisze Porsche poza tym po co komu sportowy samochód z automatyczną skrzynią biegów ? ty juz dobrze wiesz o czym miałes nie wspominać po co sportowe furki z automatem? spytaj milionów kanadyjczyków i amerykanów czemu masowo biora furki w automacie. i...joke, obowiązkowo, zreszta sam chciałes mam nadzieje, ze sie nie obrazisz jak baba- zresztą..hmm...figlarz i błazej - z przegladajacych ten temat wy (z tego co kojarze) przegladacie inne topiki np wkp; wytłumaczcie mu słynną zasade "na forumku musisz miec mocną psychikę" dżołk o mak gajwerze, który wie jak sie pisze porsze 8) mak gajwer podrywa laske w klubie i tak jej powiada: - kochanie- te rece (tu unosi dłonie) obsługują fife 11 na FULL MANUALU, sobie bejbi wyobraź co zrobią z tobą cris, plis miej wyrozumiałośc, taka spontaniczna- lekko szydercza, napinka, nic zdrożnego, ajt. juz nie bedę no
Opublikowano 15 października 201014 l heh dobre teksty macie, my kiedys z kumplami z fifki po PGA trafilismy do pubu i tam spotkalismy laski, gadu gadu pytaja sie co tu robimy bo byla mieszanka nas z calej polski . Po powiedzeniu ze gramy w fife, zaczely sie smiac i powiedzialy ze jestesmy slabi MANUALNIE w te pilkarzyki. Historia na faktach. Easy byl wtedy z nami whan Edytowane 15 października 201014 l przez zizikus
Opublikowano 15 października 201014 l heh dobre teksty macie, my kiedys z kumplami z fifki po PGA trafilismy do pubu i tam spotkalismy laski, gadu gadu pytaja sie co tu robimy bo byla mieszanka nas z calej polski . Po powiedzeniu ze gramy w fife, zaczely sie smiac i powiedzialy ze jestesmy slabi MANUALNIE w te pilkarzyki. Historia na faktach. Easy byl wtedy z nami whan lo, lol ,lol, to nasz mak gajwer by zgasił siksy jedne swoja rozkminą w try miga (koniec , koniec)
Opublikowano 15 października 201014 l stary...co mnie obchodzą kanadyjczycy i amerykanie ? tam wszystko ma automatyczną skrzynie...nawet wózki w hiper marketach po co miec samochód sportowy w automacie? chciałbyś ? to gratuluje na automacie to możesz mieć sobie daewoo tico i jeździć w korkach po mieście...to ma jakiś sens. mógłbyś sie jeszcze odnieść czego miałem nie wspominać i co konkretnie Ciebie w tamtej odpowiedzi drażni ?! to było najnormalniejsze pytanie...czy już wszedzie gdzie padnie slowo manual albo sterowanie będzie uznane za moje "wspominanie" ? oups...znów PS ja sie nei spinam...mam już to gdzieś Edytowane 15 października 201014 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 15 października 201014 l Ale wy macie nierówno pod kopułami. O takie pierdoły się kłócić -,- Jedni na drugich najeżdżają w kółko. Zajmijcie się grą, a nie hejtingiem, bo to nie miejsce na to (WKP zaprasza). Jak ktoś lubi grać na full manualu to niech sobie gra. Inny lubi grać na 2 guziki (zauważyłem takie sterowanie, nie wiem co to ustrojstwo ma znaczyć, więc niech posłuży jako przykład) i nie mamy nic do powiedzenia, bo każdy ma swoją rację. A że więcej osób gra na manualu to mnie tylko cieszy, bo sam odkryłem jak zaje.bista potrafi być ta fifa na multi.
Opublikowano 15 października 201014 l A że więcej osób gra na manualu to mnie tylko cieszy, bo sam odkryłem jak zaje.bista potrafi być ta fifa na multi. jeah !
Opublikowano 15 października 201014 l akurat skrzynia DSG sprawuje sie swietnie, wiec nie wiem skad takie opinie, ze automaty ssą .
Opublikowano 15 października 201014 l akurat skrzynia DSG sprawuje sie swietnie, wiec nie wiem skad takie opinie, ze automaty ssą . uśmierciłeś tym świetnym postem dyskusje...mam nadzieje że jesteś z siebie dumny heh bez urazy EDIT: wyczytałem dziś na http://www.uniface.p...swietujesz-a795 że dziś jest dzień masturbacji O_o Dlatego nikt nie odpisuje w temacie :teehee: także...MANUAL POWER ! :potter: już niedługo będzie dzień włosów pod pachami które świadczą o umięjętnościach w sztuce origami Edytowane 15 października 201014 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 16 października 201014 l Czemu się Kaz nie odzywasz? Pokazałem Ci wczoraj manual power :potter: Nie no, figluję sobie. Myślę, że 50-50 było wygranych. Potem już mi się lepiej grało, bo na początku się tylko w(pipi)iałem, a po prostu trzeba było zmienić taktykę. Musimy powtórzyć koniecznie taką sesję. TYLKO (pipi)A HEADSETA KUP !!! Aha no i tą bramkę wrzuć
Opublikowano 16 października 201014 l http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/42582589 Masz i nie płacz Figluś (Konsola musiała mu pomóc, bo inaczej by nie strzelił) Co tu dużo mówić, granie na manualu z kimś ogarniętym jest ekstra. Dawno mnie tak fifa nie bawiła jak wczoraj.
Opublikowano 16 października 201014 l Jak w tej grze najefektywniej odbierać piłkę? Ten element póki co sprawia mi najwięcej trudności, jakieś 90% goli tracę po rajdach przeciwnika. W zasadzie mi prawie wcale nie udaje się mijać rywali bez zwodów, na samej prędkości nawet jak biegnę jakimś szybkim kozakiem, a sam jestem tak mijany bardzo często. Jak przeciwnik biegnie z piłką takim Ronaldo czy innym Messim to za cholerę nie mogę mu zabrać piłki. Ma ktoś może jakieś porady w tej kwestii?
Opublikowano 16 października 201014 l Polecam cofać się przed napastnikiem, wielu się wtedy gubi. Natomiast nie trzymaj palca non-stop na kwadracie lub na krzyżyku, tylko musisz wyczuć moment, w którym należy zabrać piłkę przeciwnikowi. W grze masz filmiki obrazujące odbieranie piłki, pooglądaj je, ładnie to wyjaśnili.
Opublikowano 16 października 201014 l Polecam cofać się przed napastnikiem, wielu się wtedy gubi. Natomiast nie trzymaj palca non-stop na kwadracie lub na krzyżyku, tylko musisz wyczuć moment, w którym należy zabrać piłkę przeciwnikowi. W grze masz filmiki obrazujące odbieranie piłki, pooglądaj je, ładnie to wyjaśnili. O wlasnie i jeszcze bym dodal zeby grac "nie na raz" (zreszta tak samo jak powinien sie zachowywac obronca w wiekszosci sytuacji w realu). Przede wszystkim nie lapac na spalone, bo w tej edycji ladnie wchodzi klepa i podanie gora na dobieg, wiec gdy przeciwnik podaje z L1 proponuje od razu cofac sie ostatnim obronca! Natomiast gdy jestesmy sam na sam z napastnikiem grac "nie na raz" tzn. cofac sie oraz byc madrym i nie dac sie glupio nawinac
Opublikowano 16 października 201014 l Dzięki za porady. A jakie ustawić suwaki w obronie najlepiej? I czy jeśli gra w obronie sprawia mi problem to czy warto zacząć grać pięcioma obrońcami czy raczej pozostać przy czterech?
Opublikowano 16 października 201014 l ależ ta gra z randomami ,w rankingowych potrafi byc frusrtujaca <_< zagrałem dzis kilka meczy z randomami. Pomijam 2 killerów , którzy grali fenomenalną piłke , odsyłając mnie do domu z wynikiem 6-1 w plecy (drugi mecz to 5-0) , tragiła mi sie za to dzis chmara ludzi z ADHD. Real Madryt- pressing na 100 (to widac gołym okiem) - plus anty futbolowe formacje. Wygralem te mecze odpowiednio 3-2 , 1-0 , 3-0 (było 1-0 ale typ wyszedł i mi przypisało 3-0) i ale zero w ty było przyjemnosci, raczej frustracja ze taka fajna gra moze tak wygladac. I teraz konkluzja, bo nie chce wam opowiadac przeciez jak spedziłem dzien :potter: Fifa staneła na rozdrozu. Ludzie lubiacy arcade kreca nosami, ze troche za wolno, ze ten pp przeszkadza bo nie mają czasu sie uczyc tej gry , zas ludzie lubujacy sie w symulacji nie mogą scierpiec ADHD owców. Rutter musi wybrac w takim razie sciezke rozwoju - symulacja czy arcade. Obawiam sie ze zostanie przy arkejdzie- wszak pewnie sprzyda mu sie nowe porsze w garazu (mak gajwer- PORSCHE :potter: ) . Rozumie to w sumie, to biznes a nie robienie laski graczom, wiekszosc lubi ADHD (USA...moze tam piłke lubia nieliczni ale z 300 mln ludzi to ci nieliczni zrobia sumke ) Jesli zas idziemy w strone symulacji to...kompletnie ale to zupełnie kur.wa kompletnie do wyje.bania są ustawienia taktyczne. A przynajmniej te z pressingiem i agresją. Nie weim czy ludzie z EA grali kiedys w piłke choc troche ale pewnie nie- bo gdyby grali to wiedzieliby ze gdyby druzyna grała tak, jak w fifie obrazuje to pressing na 100 i agresja na 100 , to padłaby po nie 70-80 minutach a po 10!!!!!!!!! autento, tak grajacych piłkarzy w realu to widac czasem , gdy jest 88 minuta a druzyna przegywa jedna bramka ...i jest to bardzo wazny mecz. Wiecie- krew w płucach ale biegamy.... Teraz sposób na mak gajwera, to jest gramy ranking na manualu - manual power , heh (inna sprawa ze jeszcze nie umie, ale co tam- ustawiłem tak) ...no i co? czekam 7 minut. Zdażyłem sie przebrac, dopic kawe , zrobic siuru, isc po kanapke. I...nikogo mi nie wylosowało. Wiec sorry mak gajwerze, don kichotcie fifowskim ;_) , nie kazdy ma tyle czasu by czekac na przeciwnika 15 min albo bóg wie ile...ktos odpala gre , na 2 meczyki bo grawitacja zyciowa wzywa... Nie mam pretensji , jesli mozna to tak nazwac to "randomów z ADHD", ani tym bardziej do mak gajwera. ci pierwsi graja tak- bo im to umozliwiono, mak zas liczy ze cos zmieni, no naprawde- poczytaj kolego wspomnianego juz Kichota- koles stracił zdrowie psychiczne i fizyczne na walce z wiatrakami. Oki, mozna grac ze znajomymui...jasne, Blazej ,Easye, Mak Gajwer , czy Hanry (heh , przez a ) to ludzie umiejacy grac (to nie najwazniesze ale wazne) , chcacy grac BAWIAC sie przy tym (to (pipi) nie do przecenienia)) . Ale po pierwsze nie zawsze sa pod reka , a po drugie...nie moze byc tak ze granie rankingów jest bez sensu- to jest dopiero bez sens ale pierd.ole , gram tylko spary z ludzmi z forumka i okolic oraz towarzyskie - wieksza szansa na normalna gre O PLUSaCH FIFY PISAŁEM WCZESNIEJ, TO BYŁA ŁYZKA (potezna ) DZIEGCIU ocena 8+ ...ze niska? taka powinna byc fifa 10 to raz a dwa....kluczowe mankamenty nie zostały naprawione, no ok- nie wszystkie (bo czesc załatano) Edytowane 16 października 201014 l przez Orson
Opublikowano 16 października 201014 l tylko 4obroncow Edytowane 16 października 201014 l przez zizikus
Opublikowano 16 października 201014 l mk1 - mozesz grac 5, zalezy wszystko jak sobie poradzisz w takim razie w napadzie- masz swietną technike - to formacja dla ciebie, ale jesli ciezko ci sie utrzymac przy piłce- nie graj 5 obonców kosztem napadu, wygrywa w koncu ten kto puknie wiecej goli
Opublikowano 16 października 201014 l aha doadam jeszcze jedną rzecz... ktos mógłby powiedziec zebym w takim razie ustawił sobie i ja -pressing i agression na 100 %. Zrobiłem tak w WC, sfrustrowany ADHDowcami....zadziałało, zaczełem wygrywac z ludzmi z którymi normalnie bym nie wygrał (patrzac na ranking i bilans meczowy) tylko ze było to zupełnie nie satysfakcjonujace a w grach chodzi o satysfakcje, dlatego sprzedałem gre bardzo szybko, pójki była cos warta. Dlatego fifa 11 jest dla mnie "idealna" . Nie mam zamiaru kupowac Fify 12, autentyk. Bo fifa 11 ma za(pipi)iscie wywazony priorytet - obrona- atak , ma mało błedów, w zasadzie oprócz tego ADHD to nie ma ZADNYCH, ta gra jest,....cudowna! z KIMS OGARNIETYM , niestety ze tylko z kims takim :-( Defetyzmem zapachnie ale panowie, nie oszukujmy sie- predzej Koanmi zrobi piłke w ktora WSZYSCY z tego tematu bedziemy pocinac niz EA zrezygnuje z ADHD. dlaczego? bo EA doskonale zdaje sobie sprawe z takiego stanu rzeczy, ADHD było raportowane juz setki razy- mogliby bez mrugniecia okiem to zlikwidowac, jednak nie robia tego....jestem pewien ze to nie brak umiejetnosci i pomysłu a ...swiadomy zabieg! Niestety kur.wa smutny (troche) Orson chciał tyle rzec na dzisiaj smutny orson edytuje posta- ;-) gracze , którzy zaczynaja pryzgode z fifą, zaczynają grac...w to w co, zostali wciagnieci. ADHD. Patrza na to, graja to i...faktycznie po trzech miesiacach mają tej gry dość! Wide- MAntix , pograł z ADHD owcami, sam grał na asyscie, koles nie mógł sie przekonac do fify I nie jego wina, wina twórców <_< Edytowane 16 października 201014 l przez Orson
Opublikowano 16 października 201014 l NIENAWIDZĘ PIĘCIU OBROŃCÓW ( Ej, chłopaki, robię taktykę Realowi dzisiaj, jak wyjdzie elegancko to nie omieszkam się pochwalić
Opublikowano 16 października 201014 l błazej, lamo , chciałem z toba pograc ale "wsiąkłes" i to przez ciebie sie sfrustrowałem a tak apropo to masakra jakas z tym realem- czy C. Ronaldo jest az takim piłkarzem jak to widzi Fifa (i PES) ? Lol, pamietacie mistrzostwa? typ nie istniał! mówi sie o nim,ze ten kolo gra ...gdy za przeciwnika ma slaby team, renomowani stoperzy i go nie ma :potter: dlaczego robią AZ takiego CYBORGA