Figlarz 1 272 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 czegos takiego nie doswiadczyłem, nie wiem o co ci chodzi No jesteś np ostatnim obrońcą i idzie na ciebie napastnik. Trzymasz L2, żeby mieć kontrolę nad zawodnikiem. Kiedy napastnik się zbliża naciskasz X, żeby zabrać mu piłkę. Niestety obrońca głupieje i staje w miejscu. Kiedy się opamiętuje to jest już 0-1 Miliard razy w jednym meczu tak mam, nie wiem jak mogłeś tego nie dostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ilu gwiazdkowe teamy? serio, tego akurat nie doswiadczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam pytanie dotyczące kart z kontraktami i leczeniem. Czy najlepszym sposobem na ich zdobycie jest kupowanie na aukcjach czy kupowanie paczek z kartami? A jeśli tak to jakich? Bo ciągle mi tych kart brakuje Kupuj na aukcjach. Zlote kontrakty mozna spokojnie kupić za 200 coinsow. Leczenia sa troche drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak wymaga stałego podłączenia? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak wymaga stałego podłączenia? ;/ spoko, nie wymaga, możesz grac przez wii fff Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ilu gwiazdkowe teamy? serio, tego akurat nie doswiadczyłem... Wiesz dobrze, że nie przepadam za 5-gwiazdkowcami i grywam raczej **** albo niżej, choć online czasami się zdarzy z randomem zagrać *****. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 czegos takiego nie doswiadczyłem, nie wiem o co ci chodzi No jesteś np ostatnim obrońcą i idzie na ciebie napastnik. Trzymasz L2, żeby mieć kontrolę nad zawodnikiem. Kiedy napastnik się zbliża naciskasz X, żeby zabrać mu piłkę. Niestety obrońca głupieje i staje w miejscu. Kiedy się opamiętuje to jest już 0-1 Miliard razy w jednym meczu tak mam, nie wiem jak mogłeś tego nie dostrzec. Bo to Twoj blad. Trzymasz caly czas wcisniety X w trakcie trzymania L2. Kiedy chcesz, by Twoj obronca "wyciagnal noge", to puszczasz L2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Właśnie, że nie trzymam cały czas X wciśniętego. Dopiero jak go wciskam to obrońca staje w bezruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ale mnie to multi doprowadza do szału. Gram zawsze Liverpoolem i mam problem z ludzmi którzy grają Realem. Koleś grał dwa razy ze mną Realem przegrałem 4:1 i 4:2, pozniej ja wziąłem Real i w 70 minucie prowadziłem 2:0 i co ? Rozłączył się!!! Ten Real jest przegięty, Ronaldo jest nie do zatrzymania, za szybki !!! Natomiast tracę masę bramek wtedy kiedy chce zmieniań formację wciskając select. Czemu nie mozna jej zmieniac w dowolnym moemencie? paranoja! Dziennie gram tylko kilka meczy, gdy gram dluzej to juz wszystko przegrywam :angry2: :angry2: :angry2: Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ale mnie to multi doprowadza do szału. Gram zawsze Liverpoolem i mam problem z ludzmi którzy grają Realem. Koleś grał dwa razy ze mną Realem przegrałem 4:1 i 4:2, pozniej ja wziąłem Real i w 70 minucie prowadziłem 2:0 i co ? Rozłączył się!!! Ten Real jest przegięty, Ronaldo jest nie do zatrzymania, za szybki !!! Cofaj się zawodnikami cały czas ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak to cofaj? Mam grac na superdefensywnym? Jeśli tak to marnie to widzę bo np. przy wykonywaniu rzutów rożnych w polu karnym mam tylko 2 góra 3 zawodników i oczywiście nie mam możliwości zmiany stylu gry w tym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 chodzi o to bys nie biegl do zawodnika, tylko jak napastnik prowadzi pilke nie atakuj go tylko cofaj sie aktywnym zawodnikiem w strone bramki i wyczekuj na odpowiedni moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 chodzi o to bys nie biegl do zawodnika, tylko jak napastnik prowadzi pilke nie atakuj go tylko cofaj sie aktywnym zawodnikiem w strone bramki i wyczekuj na odpowiedni moment. Dokładnie o to mi chodziło. Musisz po prostu wyczuwać ten idealny moment, kiedy odebrać piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 inna sprawa ,ze kolesie z ea pogubili sie w "cyferkach" i przegieli Real...chodziło o to by oddać talent Ronaldo i opisac go kodem a jednoczesnie nie przegiąc, oddać jego "człowieczosc" , wiecie- ze to tylko człowiek i jest do zatrzymania nawet przez sredniego obronce... moim zdaniem nie udało sie do konca.... dlatego jesli gra dwóch wyrownanych graczy i jeden weźmie np Liverpool drugi zas Real- ten pierwszy nie ma szans praktycznie... a o tym juz pisałem- jesli gracie ranking i wylosuje sie koles z Realem , macie 70 % szans ze to lamus Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 real swoja droga ale chelsea to tez ladne przegiecie, wystarczy podawac do drogby albo anelki. real i chelsea to bezsens w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ogólnie uwazam, ze w fifie powinno nastapic przewartosciowanie statów a co za tym idzie- feelingu z gry. taka Chelsea, Realem czy Barca powinno sie grac tak jak 4 gwiazdkowymi team'ami ! Wg mnie byłoby o wile przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 i jedno mnie zastanawia... Inter, ostatnio wielkie sukcesy (i ogolnie w calej historii), staty ogolne lepsze niz Chelsea a maja 4,5 gwiazdkia Chelsea ma 5 gwiazdek, why? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) aktualnie to ie pokrywa z rzeczywistym stanem: liga włska sie skur.wiła , z Interu odeszło kilku piłkarzy, odszedł też "the special one"...nie ta klasa co Chelea, Inter w Premiership nie zmiesciłby sie w trójce , jestem pewny. Lepsze porównanie: Atletico Madryt a Milan. W atletico mamy genialnego Forlana, dobrego reyesa a reszta piłkarzy to dobre grajki ale bez orgazmu. A Milan? Ibra, Robinho, Ronaldinho, Pato, Zambrota Pirlo, Seedorf , Nesta < Gattusso ...nie ma porównania! A oba teamy wycenione na 4,5 gwiazdki Edytowane 6 Listopada 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dodajcie sobie sumę punktów za obronę, pomoc, atak w Interze, a potem porównajcie z Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) aktualnie to ie pokrywa z rzeczywistym stanem: liga włska sie skur.wiła , z Interu odeszło kilku piłkarzy, odszedł też "the special one"...nie ta klasa co Chelea, Inter w Premiership nie zmiesciłby sie w trójce , jestem pewny. XD 1. chelsea w karierze nie zdobyla nawet 1/4 tego co inter osiagnal 2. rok temu inter pokazal chelsea gdzie jest ich miejsce 3. to gra wiec musieli sie opierac na poprzednim sezonie w ktorym inter zdobyl wszystko, to gra, to statystyki, wiec czemu inter majac wiecej ma mniej? 4. nie ma co oceniac stanu rzeczywistego, na ocenianie przyjdzie czas w maju pozdro blazej: i wychodzi na to ze inter ma wiecej Edytowane 6 Listopada 2010 przez rapen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) lol, po co porównujesz ilośc zdobytych trofeów w kontekscie rozmowy o gwiazdkach w fifie oczywiscie, ze inter by nie wytrzymał tempa z premierhip. Z Murinho, który jest rzeczywiscie bogiem skoro tchnął zycie w real , grali prfidny, przemyslany futbol. Zaskoczyli Chelsea, to fakt, dwumecz był bardzo wyrównany, kwestia szczescia. Jednak w OBECNYM momencie grają futbol wolny, na lige włoską starcza ale 3o kilku spotakn z Premisrship by nie wytrzymali. Co pokazał Totenham, pokonujac Inter 3-1 i w 10 ulegajac 4-3. a ma mniej bo nie wzorowali sie na tym, kto wygrał lige mistrzów a na potencjale obecnym. Tu akurat trafili < (pipi)a.ac Inter> Edytowane 6 Listopada 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) Rapen, zaskoczyłeś mnie. Nie wiem czym to jest spowodowane. Mój autorytet znawcy FIFY legł w gruzach ;d\ Chyba wiem o co chodzi, sprawdźcie jakie statystyki mają piłkarze na domyślnych pozycjach w Interze, a jakie na domyślnej taktyce. Np.: Eto'o jako napastnik ma 85, ale ustawiony na skrzydle spada do 80. Możliwe, że gra podlicza prawidłowo, ale gwiazdki przyznaje zgodnie z punktami, za pozycje zajmowane, a nie za te-najlepsze. Trochę nieczytelnie to napisałem, ale to wina EA ;f Edytowane 6 Listopada 2010 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 I tak nie zmienia to faktu, że czelsi i real są przepakowane i gra przeciwko nim mija się z celem. Dlatego tak bardzo lubię grać 3,5 albo 4gwiazdkowcami. Polecam Hercules i Borussię (moje 2 ulubione drużyny)! Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) Real jest ok, ale za dużo pedałów nim gra. Edytowane 6 Listopada 2010 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 I tak nie zmienia to faktu, że czelsi i real są przepakowane i gra przeciwko nim mija się z celem. Dlatego tak bardzo lubię grać 3,5 albo 4gwiazdkowcami. Polecam Hercules i Borussię (moje 2 ulubione drużyny)! Przede wszystkim Krystyna cyborg. To już nawet Messi tak nie pogina w tej fifce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi