MacGyver_PL 0 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) w pierwotnej wersji miałem ci odpowiedziec jednak zniechałem. Mak gajwer , 23 lata masz a jestes jak szesnastolek , który do tego powtarza ciagle to samo. polew z ciebie w sumie jest ale mi sie juz znudziło dlatego nie mam zamiaru kontynuowac. łyknij prozac jak sie nastepnym razem wqur,wisz :potter: i naucz sie normalnie cytowac fragmenty wypowiedzi innych...chyba ze twa percepcja zacieła sie na manualu i cie przerasta :potter: edit- nie czytałes o tym, ze gra przyspiesza? Mój boze , ty jestes wariatem :potter: :potter: :potter: sam o tym pisałes :potter: kur.wa az poszukam wieczorem,zmudna to robota przebijac sie przez twoje tyrady ale co tam mówie to samo bo nie raczysz zrozumieć co chce przekazać także to Twój problem gdzie nienormalnie zacytowałem Twoje wypowiedzi ? nie w pełni ? mam sie nauczyć normalnie cytować? to ty sie naucz czytać ze zrozumieniem nawet sie nie odnosisz do moich argumentów...bolą Cie? nie wiesz jak sie odnieść? albo masz je po prostu głęboko w du.pie (pewnie to ostatnie) napisałeś tylko o tej szybkości a mogę Cie zapewnić że mogłem pisać jedynie o szybkości powiązanej z ustawieniem jej w ustawieniach albo z nadmiernym presingiem i agresją...ale jak chcesz to sobie szukaj...Powodzonka ty masz polew ze mnie? ja to dopiero mam polew z Ciebie kolego...koleś co mnie nazywa 16 latkiem w skórze 23 latka łamie płytę GRY komputerowej bo go denerwuje...sorry...spójrz na to z dystansu. ja staram sie dobrze bawić i szukać rozwiązań jak sprostać błędą fify...odnalazłem swoją drogę...nie denerwuje sie...bawie...chce przekazać to innym by nie poszli w Twoje ślady a ty sie smiej ze mnie dalej PS ten co to samo w kółko nie powtarza ewidentnie jako swój cel przyjąłeś negowanie wszystkiego co napiszę i sprowadzanie moich wypowiedzi do marginesu Edytowane 19 listopada 2010 przez MacGyver_PL Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) w pierwotnej wersji miałem ci odpowiedziec jednak zniechałem. Mak gajwer , 23 lata masz a jestes jak szesnastolek , który do tego powtarza ciagle to samo. polew z ciebie w sumie jest ale mi sie juz znudziło dlatego nie mam zamiaru kontynuowac. łyknij prozac jak sie nastepnym razem wqur,wisz :potter: i naucz sie normalnie cytowac fragmenty wypowiedzi innych...chyba ze twa percepcja zacieła sie na manualu i cie przerasta :potter: edit- nie czytałes o tym, ze gra przyspiesza? Mój boze , ty jestes wariatem :potter: :potter: :potter: sam o tym pisałes :potter: kur.wa az poszukam wieczorem,zmudna to robota przebijac sie przez twoje tyrady ale co tam niektórzy ustawiają tępo na szybkie (o zgrozo) ... nie wiem jak można tak grąć O_o niektórym graczom polecił bym pójść na flipery albo na virtua striker...psują tą fife jak siemasz dwa razy zdarzył mi się koleś co przesadzał...ale miał włączony live season i wszystkie strzałki na zielono...z takimi sie nie da grać mak gajwer o tempie w meczu :potter: Podal do tego zła interpretacje zjawiska, bo mówił ze przyspiesza jak ktos ustawi na fast a gra moze ci takiego goscia wylosowac no to jak naszemu rodzynowi tłumacze, ze grajac np z błazejem (gmochem) byłwem hostem i to ja ustalałem warunki i cały czas speed był jako normal i czasem było szybciej ale tego mak zakumac nie raczył było jescze tego troche ale nie ma siły juz w tym grzebac, niektórzy pamietają btw- to, ze zlamałem płyte pisałem ci na priv. Zadna to tajemnica , nie perwsza / joypada/klawiature uszkodziłem - taki "sport", graczom sie zdarza. Ale jak ci ktos cos pisze na priv to kur.wa zachowuj to dla siebie KONFIDENCIE a o cytowaniu poprawnym....zobacz do jakiegokolwiek tematu, gdzie ludzie cytowali czyjes wypowiedzi i zobacz wreszcie jak to sie robi ps jak szukalem tego co mak pisał o tempie gry to znalazłem jego kolejna wypowiedx- "gra na manualu mozna porównac do wozytty w ekskluzywnym burdelu a waleniem konia. Ze mozna sprobowac czegos nowego, fajniejszego" Cytat z pamieci, nie mam siły juz tego od nowa szukac...23 latek,tiaaaaaaa Cris- przepraszam za te pierdo.lenie, juz nie bede kontynuował z nim "dyskusji". Edytowane 19 listopada 2010 przez Orson Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 mak gajwer o tempie w meczu :potter: Podal do tego zła interpretacje zjawiska, bo mówił ze przyspiesza jak ktos ustawi na fast a gra moze ci takiego goscia wylosowac no to jak naszemu rodzynowi tłumacze, ze grajac np z błazejem (gmochem) byłwem hostem i to ja ustalałem warunki i cały czas speed był jako normal i czasem było szybciej ale tego mak zakumac nie raczył było jescze tego troche ale nie ma siły juz w tym grzebac, niektórzy pamietają btw- to, ze zlamałem płyte pisałem ci na priv. Zadna to tajemnica , nie perwsza / joypada/klawiature uszkodziłem - taki "sport", graczom sie zdarza. Ale jak ci ktos cos pisze na priv to kur.wa zachowuj to dla siebie KONFIDENCIE a o cytowaniu poprawnym....zobacz do jakiegokolwiek tematu, gdzie ludzie cytowali czyjes wypowiedzi i zobacz wreszcie jak to sie robi ps jak szukalem tego co mak pisał o tempie gry to znalazłem jego kolejna wypowiedx- "gra na manualu mozna porównac do wozytty w ekskluzywnym burdelu a waleniem konia. Ze mozna sprobowac czegos nowego, fajniejszego" Cytat z pamieci, nie mam siły juz tego od nowa szukac...23 latek,tiaaaaaaa Cris- przepraszam za te pierdo.lenie, juz nie bede kontynuował z nim "dyskusji". mam to gdzieś czy cytuje dobrze czy nie...ważna jest merytoryka i to jaki jest finał zacytowane...odpowiedziane skoro to nie była zadna tajemnica to czemu mnie nazywasz konfidentem ? ja chciałem pokazać że predzej to ja moge sie smiać z Ciebie...tak sie zachowuje dojrzały człowiek ? gra Cie przerasta? zacytowałeś źle...moż enie raczyłeś czytać ze zrozumieniem...albo zrobiłeś to w sposób zamierzony to była metafora...wiesz co to? pisałem tam że asysta to walenie konia w eksluzywnym burdelu - wytłumaczę walenie konia - granie na asyscie eksluzywny burdel - gra fifa 11 - czyli gra co daje morze możliwości - czyt. dużo pięknych dziewczyn gotowych na wszystko (brunetki blondynki chinki co chcesz) walenie konia w burdelu jest swoistą stratą czasu...i chyba mija sie z celem. i jesli np wali sie konia w burdelu to co masz mieć pretensję do szefowej że żadna dziewczyna nie podeszła? sam musisz sobie zamówić by sie dobze bawić - włączasz manual i bawisz sie super nie mówie że bywam w burdlach...pokusiłem się o dość dosadne porównanie...myslałem że będzie zrozumiane i do kogoś dotrze i co tu ma mój wiek do tego? ty masz chyba jakiś problem bo raczyłeś nie zrozumieć że jest to metafora ty zparafrazowałeś cytat z filmu 300...miałem coś do tego ? zrozumiałem o co chodzi nie bedziesz kontynuował dyskusji...bo to nie jest dyskusja...nic wnoszącego nie piszesz.,..nie odnosisz sie do żadnych argumentów tylko tempo...z resztą Twój argument ze grałeś z błażejem mnie nie przekonuje...tylko ty narzekasz ze gra Cie oszukuje zmieniając tempo...dlatego pisałem że to Twoje subiektywne odczucie widze ze mozesz sie mnie tylko przyczepić o cytowanie i o ciągłe używaine słowa manual...masz racje...nie ma co dyskutować w takim razie Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Kiedy jakaś ustawka? Nakręcicie filmik walki? Btw. fajnie, że to wszystko sprowokowałem ja <don king> Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) dobra , moze byc ustawka figlarz załatwiaj Tadź Mahal, bedziemy sie napier.dalać a jak nie dasz rady z jakich względów to załatw nam bitwe na rapy gajwer- ty niedorozwiniety jestes? napisałem do ciebie bo zoorganizowałes lige, chciałem sie wycofac. Dobre obyczaje nakazują w takich sytuacjach uprzedzic o tym fakcie, przeprosc za zamieszanie -co uczyniłem. zapytałes co sie stało, mogłem nie odpowiadac wogóle ale ci odpowiedziałem skoro decydujesz sie pisac KONFIDENCIE o naszej prywatnej korespondencji na publicznym forum to ok, ale kur.wa nie kłam- co ci napisałem? ze złamałem płytke bedac w stanie nietrzezwym? tak, to ale dlaczego? bo miałem dosc padajacych w newralgicznych momentach serwerów WIEC KUR.WA tTWOJA mac dlaczego piszesz "ta gra cie przerosła"????????????????????????????????????????????????????????????????????/ i jak juz jedziemy po bandzie, skoro twierdzisz ze gr mnie przerosła to powiedz ile odniosłes na mnie zwyciestw? No pochwal sie.... a rankingi? pamietam twój opis ze jestes którys tam w rankingu manualów....taaaaa i jak ty nie widzisz róznicy miedzy szyderą polegającą na cytatach z "trzystu" a metaforami o waleniu gróchy...to ja bym ci reki nie podał kolego Edytowane 19 listopada 2010 przez Orson Cytuj
dawid675 10 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Dziś strzeliłem se taką bramkę: http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/49268858 Podoba wam się? Oceniajcie !!!! Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Chyba tematy pomyliłeś ;] ed: a bramka strasznie słaba. ot zwykla dobitka Edytowane 19 listopada 2010 przez Figlarz Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 e tam, stadiony swiata ten gol... 1/!0 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 KLIK. Wrzucam tutaj, ponieważ więcej osób zajrzy. Nie umywa się do bramki kolegi, ot skromna przewrotka strzelona w meczu online. Cytuj
dawid675 10 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ta dużo lepsza : http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/49304332 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 5 najlepszych bramek tygodnia wybranych przez EA Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Co do kłótni o manuala i asyste to ja od jakiegoś czasu gram 3 na semi i 2 na manualu. Niedawno postanowiłem wziąć całość na manual, zacząłem kariere i jest ciężko, na razie przerwałem. Natomiast wczoraj postanowiłem pograć sobie na asyście bo w ogóle chyba nie grałem tak w tej edycji, no i włączam 1 mecz rankingowy i strzelam bramkę w 2 minucie. Nie wiem czy to łatwość asysty czy błędy przeciwnika w sumie, ale wpadła. Fajnie się grało ale inaczej niż na semi. "Problem" z asystą jest taki że można galej grać ping pong. Dla ludzi grających w tej opcji pro passing właściwie nie istnieje (inna sprawa że nie jest AŻ TAK dobry jak zapowiadano). Grając na asyście wiem że mam ogromną kontrolę nad drużyną w konstruowaniu akcji i wydaje mi się że to zachęca do szybkiej gry. Pomijając aspekt kto ile ma czasu itp. ludzie wiedzą że piłka tak czy siak pójdzie w tym kierunku jaki chcą a w 90% pójdzie do nóżki danego gracza, lub dostanie on za(pipi)iste podanie na dobieg w zależności od sytuacji, więc nie ma takiego "strachu" jak w manualu że piłka pójdzie w piz.du a wychodziliśmy 1 na 1. Dlatego akcje wychodzą lepsze niż Barcy w rzecywistości. Sam się na tym złapałem i wtedy faktycznie tempo było szybkie, prawie arcade'owe. W manualu tego nie ma bo piłka pójdzie w piz.du. Choć jestem ciekaw czy jest jakiś spec w wychylaniu gałki który umie grać w podobnym stopniu jak na asyście. Ja np wczoraj asyście próbowałem grać wolniej, tak jak na semi czy na manualu i naprawdę fajnie się akcje tworzyło więc można fajnie popykać na asyście i ja nie mam pretensji do takich ludzi jeśli tylko nie grają 100% presingu, adhd i "wszystkie bramki musi strzelić Ronaldo". Wtedy fajnie się gra bo jest różnica między takimi graczami a typowymi asystentami z cechami które wymieniłem. Może nie będzie to gra jak na manualu jeśli ktoś ogarnia, ale jak ludzie mają dobre nastawienie to funu będzie sporo Ale sam jestem w kropcje teraz czy zacisnąć zęby i próbować manual czy grać na asyście.. bo nie wiem ile czasu trzeba by poświęcić by być po prostu dobrym i czerpać z tego fun a nie kląć co chwile że nie wyszło. BTW, czy zauważyliście grając ranking ze ludzie boją się grać dogrywkę, karne? Bo np wczoraj właśnie chciałem kilka meczów rankingowych zagrać i 2 remisy no i nie chcieli. Wiem że czasem koleś już kończy itp, ale to już któryś raz. Zwłaszcza że wczoraj nie dał dogrywki z karnymi ale rewanż chciał grać.. Dziwne i nie podoba mie sie to.. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) BTW, czy zauważyliście grając ranking ze ludzie boją się grać dogrywkę, karne? Bo np wczoraj właśnie chciałem kilka meczów rankingowych zagrać i 2 remisy no i nie chcieli. Wiem że czasem koleś już kończy itp, ale to już któryś raz. Zwłaszcza że wczoraj nie dał dogrywki z karnymi ale rewanż chciał grać.. Dziwne i nie podoba mie sie to.. Ludki po prostu dalej nie umieją wykonywać karnych w tej fifce i boją się przedupić. Edytowane 20 listopada 2010 przez sprite Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Co prawda na razie gram w Fifę 10 ale sam NIGDY nie wybieram ani dogrywki , ani karnych . Mecz ma 90 minut i tyle Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Melduję, że dziś Kazuma dał dupy uciekając w 112 minucie meczu Oficjalna wymówka to że się spieszył na siłownię, a nieoficjalna to taka, że je.bnąłem mu brameczkę na 2-1 grając w 10 Poćwicz ziomek, ale nie na siłowni, tylko w FIFĘ Cytuj
rapen 4 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 te bramki tygodnia od EA to dla mnie kpina jakas, zwód i strzal. i tak 90% Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Prosze Cie - strzeliles chociaz jedna taka bramke, mijajac 2 zawodnikow ladnym zwodem i zasadzajac bramke ? To w cale nie jest takie proste. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Tak, poza tym to maja byc "NAJPIEKNIEJSZE" a nie "trudne w zdobyciu" bramki. Nie widze takich bramkach nic ladnego dla oka, wiem ze jak sie gra to jest sie podjaranym jak tak sie strzeli, ale dla innych osob jak tak patrza to nic specjalnego. Bramki nr 5,4 (ta szczegolnie mi sie podobala, ladna akcja i niezle wykonczenie), 3 mi sie podobaly tak nr 1,2 to dla mnie jakas pomylka. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (pipi)a ta gra to jest pomyłka. Random mnie zabija. Grałem przed chwilą z Błażejem ( [*] ) i w sumie miałem jakieś 5-6 setek, które bramkarz zgrabnie bronił. Oprócz tego z rożnych strzelałem, też bezskutecznie. W końcu w 86 minucie Błażej zszedł ze skrzydła do środka, gdzie mój stoper sam z nieznanych mi powodów uciekł z drogi i z ok. 20 metrów poleciał strzał w długi róg. KPINA (pipi)a. Random jakich mało. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (pipi)a ta gra to jest pomyłka. Random mnie zabija. Grałem przed chwilą z Błażejem ( [*] ) i w sumie miałem jakieś 5-6 setek, które bramkarz zgrabnie bronił. Oprócz tego z rożnych strzelałem, też bezskutecznie. W końcu w 86 minucie Błażej zszedł ze skrzydła do środka, gdzie mój stoper sam z nieznanych mi powodów uciekł z drogi i z ok. 20 metrów poleciał strzał w długi róg. KPINA (pipi)a. Random jakich mało. Figlarz...nie moge tego Twojego pieprzenia o randomie czytać już jak wygrywasz to wszytsko jest ok? każes ludziom uczyć sie grac w fife a jak przegrywasz to zawsze gra Cie oszukuje...moze naucz sie grać w obronie? moze coś źle robisz ze obrońca "sam" źle sie ustawia...nie słucha sie Ciebie...oj bidulku ty ale bez urazy ja grałem dziś 10 meczów żeby miec porównanie...10 meczów z randomami online...8 meczów grałem z Realem...ustaiwałem mecz nierankongowy żeby uniknąć LIVE SEASON raz trafił mi się Arsenal i raz Chelsea (niesamowite) ja grałem Bayern/tottenham/VfB/Valencia Do czego dąże? a to do tego że ja w przeciwieństwie do niektórych próbuje czegoś zanim dam opinię...grałem w 09/10 i troche w 11 na asyscie...gram teraz na manualu i mam porównanie,..nie mozna mieć porównania jak sie zagra dwa mecze na manualu i "ale beznadziejnie podają,...do dupy ta gra...wole na asyscie" wiec sorry te mecze o których wyzej pisałem miały na celu sprawdzić sens grania z randomami na asyscie (ja na manual) i nei dziwie sie ze niektórzy z Was łamią płyty czy chcą sprzedać gre... gra z randomami na asyscie mija sie z jakim kolwiek celem...wciąż te same akcje...podania na nos...strzały w okno czasem sie zastanawiam czy ci ludzie wogóle kiedyś oglądali na żywo mecz piłkarski zgodze sie ze Spritem...ludzie nie biorą dogrywki i karnych bo nie umieją ich strzelać...są za bardzo skillowe dla nich...nie ma asysty także pograłem dzisiaj troche by zobaczyć jak sie sprawy mają i współczuje niektórym z Was że musicie sie "mierzyć" z tym na codzień 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) (pipi)a ta gra to jest pomyłka. Random mnie zabija. Grałem przed chwilą z Błażejem ( [*] ) i w sumie miałem jakieś 5-6 setek, które bramkarz zgrabnie bronił. Oprócz tego z rożnych strzelałem, też bezskutecznie. W końcu w 86 minucie Błażej zszedł ze skrzydła do środka, gdzie mój stoper sam z nieznanych mi powodów uciekł z drogi i z ok. 20 metrów poleciał strzał w długi róg. KPINA (pipi)a. Random jakich mało. tak, mozesz jeszcze tu napisac, ze błazej to ciota, ze u z pod pach smierdzi a fifie wie nie wiele- i tak nie odpisze bo go zabili chyba,ze dziwnym trafem odpowie ci uzytkownik zarejestrowany 5 dni temu o nicku manuel rodrigez albo jakims innym fikusnym w stylu "figlarz ty ciotasie, ty grac nie umiesz a nie random" no ale co, wy gracie na recznym sterowaniu (nie uzyje manual bo puszcze pawika) , w teori macie zero randomu.... dobra, to gra, wiadomo ze random jest! Program cały czas cos oblicza i zdarza mu sie, ze bedzie to robił (nieswiadomie...chyba) pod jednego gracza. Mi sie akurat random w fifie podobał (11) , w 10 byl duzo wiekszy i mniej zjadliwy Edytowane 25 listopada 2010 przez Orson Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Tak, ja rozumiem, że nie można zawsze wygrywać. I wcale nie uważam, że jak wygram to jest wszystko ok. Po prostu czasem są takie chore akcje, że nawet jak prowadzę 3-0, to rzucam kur.wami na lewo i prawo, bo nie mogę strawić tego jak gra jest źle napisana. Przecież to z piłką nożną ma tak mało wspólnego jak kristjano ronaldo z męstwem. Nie chce mi się już z tobą makgajwer kłócić na ten temat, bo ja mam swoją rację, a ty swoją. Ja wymagam od gry, żeby nie robiła w chu.ja, a ty lubisz poczuć prawdziwą atmosferę futbolu, tzn. że każdy może wygrać z każdym. sorry ale takie coś do mnie nie przemawia Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 ale wy chyba zdajecie sobię sprawę,że ten random jest robiony specjalnie czasem przez twórców by oddać nieprzewidywalność piłki nożnej gdzie w prawdziwym meczu również można mieć 10 setek a przegrać 0-1. Problem w tym,że w życiu niewykorzystane sytuacje w większości przypadków to wina samego strzelca,w grze możemy strzelić idealnie a skrypt uzna,że to jeszcze nie pora na bramkę Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 masz oczywiscie racje...jesli ten random nie jest przegiety (a tu nie jest) a w Fife gra sie dla zabawy - to jest fajnie ale z drugiej strony byłoby bardzo fajnie gdyby mozna było go WYŁACZYC- np na potrzeby turnieju. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 no ale co, wy gracie na recznym sterowaniu (nie uzyje manual bo puszcze pawika) , w teori macie zero randomu.... no nie pisz MANUAL Orson .... bosze ... jakaś nerwica natręctw ? słowo jak słowo opisujące tryb sterowania w grze o której jest ten temat prosze nie puszczaj pawika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi