Skocz do zawartości

Fifa 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam głupie pytanie hehe ;D

Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ??

Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku?

Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem)

Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD

Opublikowano

Siema mam głupie pytanie hehe ;D

Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ??

Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku?

Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem)

Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD

Tryb Kariery --------> Grajacy Menadzer (Trener)

Opublikowano

Pograłem sporo w nową edycję. Spodobała mi się baardzo. Najlepsze jest to, że najczęściej mecze kończę remisami 0:0 albo 1:1. Nie spodobało mi się statystyki min. Cracovii. Kostrubała - 84 speed?! A Dudzic 67 czy coś takiego... Najprędzej powinno być na odwrót. A tak to spoko. ;)

Opublikowano

stary, dla EA cracowia jest tak samo anonimowa jak jakis katarski klub. To i tak ewenement, ze jest ekstraklasa a nie ma greckiej ligi chocby

Opublikowano

Zawiesza się komuś FIFA w trybie kariery? Juz chyba 3 raz zawiesiła mi się gra po meczu - znaczy muzyka gra, moge wyjść do interfejsu konsoli ale nic nie mogę w grze zrobić wyświetla się menu zarządzania drużyną bez jakikolwiek napisów. Gra grana z dysku (X360) oczywiście oryginał. Jakaś koorwa kpina

Gość Kazuma
Opublikowano

Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą.

Opublikowano

Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą.

A z online passem nic sie nie pokrzaczy? Czy jest on już na stałe przypisany do gamertaga i nie ma problemu?

Mam tak samo jak ty JoZi gra mi się zacina po wyjściu z wiadomości w trybie kariery.

Przecież to jakaś kpina, przecież tu cieżko cokolwiek nawet interweniować u EA - instalujesz gre świeżo wyjętą z folii i takie kwiatki, wku__wia mnie to szczególnie że zależało mi żeby pobawić się w menadżera

Gość Kazuma
Opublikowano

Na ps3 online pass to tylko mały pliczek który można ściągać dowolną ilość razy ze sklepu, strzelam że na X'ie jest podobnie.

Co do zacinania się gry to problem istniał już w poprzednich edycjach i skasowanie profilu w sejwach z fify najczęściej pomagało.

Opublikowano

Dalej w FIFIE są problemy z serwerami ? ( lagi ,rozłącza podczas meczu itp itd)

Czytałem trochę ze bug z fify 10 dalej obecny w F11 mowa o zawieszaniu sie gry podczas singla na XX sezonie .

Dali już jakąś łatkę na to ?

Mam zamiar kupić kopaną i nie mam zamiaru się wqrwiać na to od samego początku :P

Opublikowano

Na 174 mecze ani razu mnie nie wywaliło.Lagi występują bardzo rzadko,naprawdę jestem miło zaskoczony.Pamiętam kiedy kiedyś grałem w PES 2010,w sieci,to była tragedia,nieraz pokaz slajdów,rzadko kiedy rozegrałem płynny mecz!Jeśli chodzi o tryb single,to grając w menadżera 1,5 sezonu chyba 3 razy mi się konsola zawiesiła.Więc z mojej strony,to śmiało kupuj i miłego giercowania :thumbsup:

Opublikowano

Czy polska edycja gry posiada również inne języki?

U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ?

Opublikowano

Czy polska edycja gry posiada również inne języki?

U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ?

"Tak, tak, tak, to znowu my, majac nadzieje, ze nie maja panstwo nas dosc" :teehee:

(czy jakos tak)

Opublikowano

Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie.

Opublikowano (edytowane)

jakas dziwna wersje kupiles. W wersji PL jest takze komentarz angielski.

WOW - wlasnie sprawdzilem, ze nie mam angielskiego komentarza ! LOL ! Bylem pewny, ze jest !

A nie mozna go sciagnac w dodatkach EA jak w 10tce ?

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie.

kwestia sentymentu...osobiscie lubie nawet Szpaka komentującego mecze "w realu" choc meretorycznie wypada srednio

Edytowane przez Orson
Opublikowano

W meczach w TV komentatora nie mogę wyłączyć, więc nie da rady. Zresztą i tak na żywo wypada o wiele lepiej, bo się nie powtarza co chwilę i nie pier.doli głupot typu 'ciągle bezbramkowy wynik' przy stanie 1-0.