JoZi 14 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Siema mam głupie pytanie hehe ;D Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ?? Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku? Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem) Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD Cytuj
daras 3 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Siema mam głupie pytanie hehe ;D Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ?? Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku? Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem) Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD Tryb Kariery --------> Grajacy Menadzer (Trener) Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Pograłem sporo w nową edycję. Spodobała mi się baardzo. Najlepsze jest to, że najczęściej mecze kończę remisami 0:0 albo 1:1. Nie spodobało mi się statystyki min. Cracovii. Kostrubała - 84 speed?! A Dudzic 67 czy coś takiego... Najprędzej powinno być na odwrót. A tak to spoko. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 stary, dla EA cracowia jest tak samo anonimowa jak jakis katarski klub. To i tak ewenement, ze jest ekstraklasa a nie ma greckiej ligi chocby Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Zawiesza się komuś FIFA w trybie kariery? Juz chyba 3 raz zawiesiła mi się gra po meczu - znaczy muzyka gra, moge wyjść do interfejsu konsoli ale nic nie mogę w grze zrobić wyświetla się menu zarządzania drużyną bez jakikolwiek napisów. Gra grana z dysku (X360) oczywiście oryginał. Jakaś koorwa kpina Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Nie, mi się nie wieszało... Więc nie wiem. Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Mam tak samo jak ty JoZi gra mi się zacina po wyjściu z wiadomości w trybie kariery. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą. A z online passem nic sie nie pokrzaczy? Czy jest on już na stałe przypisany do gamertaga i nie ma problemu? Mam tak samo jak ty JoZi gra mi się zacina po wyjściu z wiadomości w trybie kariery. Przecież to jakaś kpina, przecież tu cieżko cokolwiek nawet interweniować u EA - instalujesz gre świeżo wyjętą z folii i takie kwiatki, wku__wia mnie to szczególnie że zależało mi żeby pobawić się w menadżera Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Na ps3 online pass to tylko mały pliczek który można ściągać dowolną ilość razy ze sklepu, strzelam że na X'ie jest podobnie. Co do zacinania się gry to problem istniał już w poprzednich edycjach i skasowanie profilu w sejwach z fify najczęściej pomagało. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Dalej w FIFIE są problemy z serwerami ? ( lagi ,rozłącza podczas meczu itp itd) Czytałem trochę ze bug z fify 10 dalej obecny w F11 mowa o zawieszaniu sie gry podczas singla na XX sezonie . Dali już jakąś łatkę na to ? Mam zamiar kupić kopaną i nie mam zamiaru się wqrwiać na to od samego początku Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Ja nigdy nie miałem żadnych problemów z serwerami, nie rozłączało mnie. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Na 174 mecze ani razu mnie nie wywaliło.Lagi występują bardzo rzadko,naprawdę jestem miło zaskoczony.Pamiętam kiedy kiedyś grałem w PES 2010,w sieci,to była tragedia,nieraz pokaz slajdów,rzadko kiedy rozegrałem płynny mecz!Jeśli chodzi o tryb single,to grając w menadżera 1,5 sezonu chyba 3 razy mi się konsola zawiesiła.Więc z mojej strony,to śmiało kupuj i miłego giercowania Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Czy polska edycja gry posiada również inne języki? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 przeciez zawsze tak jest... Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Czy polska edycja gry posiada również inne języki? U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ? Cytuj
daras 3 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Czy polska edycja gry posiada również inne języki? U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ? "Tak, tak, tak, to znowu my, majac nadzieje, ze nie maja panstwo nas dosc" (czy jakos tak) Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Przecież w wersji PL gry jest język angielski do wyboru. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Na xbox360 mam tylko polski , czeski i ruski . Może na PS3 macie lepiej hehe . Kur..a nie mogłem już tego słuchać i grałem jakiś czas z wyciszonym komentem . Teraz mam na pół ustawione i ledwo ich słychać . Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) jakas dziwna wersje kupiles. W wersji PL jest takze komentarz angielski. Edytowane 6 stycznia 2011 przez easye Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) jakas dziwna wersje kupiles. W wersji PL jest takze komentarz angielski. WOW - wlasnie sprawdzilem, ze nie mam angielskiego komentarza ! LOL ! Bylem pewny, ze jest ! A nie mozna go sciagnac w dodatkach EA jak w 10tce ? Edytowane 6 stycznia 2011 przez easye Cytuj
Gość Orson Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie. kwestia sentymentu...osobiscie lubie nawet Szpaka komentującego mecze "w realu" choc meretorycznie wypada srednio Edytowane 6 stycznia 2011 przez Orson Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 W meczach w TV komentatora nie mogę wyłączyć, więc nie da rady. Zresztą i tak na żywo wypada o wiele lepiej, bo się nie powtarza co chwilę i nie pier.doli głupot typu 'ciągle bezbramkowy wynik' przy stanie 1-0. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi