Opublikowano 22 grudnia 201014 l Siema mam głupie pytanie hehe ;D Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ?? Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku? Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem) Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Siema mam głupie pytanie hehe ;D Kupiłem właśnie sobie FIFE 11 i co wybrać żeby zagrać najzwyczajniejszy w świecie sezon ligi hiszpańskiej ?? Bo w "Trybie kariery" rozumiem jestem menadżerem albo tylko jednym zawodnikiem na boisku? Wchodzę w "Sezon LIVE" (nazwa by nawet pasowała) to mam "(...) musisz udać się do sklepu FIFA 11 i kupić ligę w których chcesz grać" tylko w sklepie jest tam "Brak dostępnej zawartości" (online pass aktywowałem) Kurde jak zagrać bez zbędnych pierdół wybranym zespołem najzwyklejszy w świecie sezon ligowy bo zwątpiłem :DDDD Tryb Kariery --------> Grajacy Menadzer (Trener)
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Pograłem sporo w nową edycję. Spodobała mi się baardzo. Najlepsze jest to, że najczęściej mecze kończę remisami 0:0 albo 1:1. Nie spodobało mi się statystyki min. Cracovii. Kostrubała - 84 speed?! A Dudzic 67 czy coś takiego... Najprędzej powinno być na odwrót. A tak to spoko.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l stary, dla EA cracowia jest tak samo anonimowa jak jakis katarski klub. To i tak ewenement, ze jest ekstraklasa a nie ma greckiej ligi chocby
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Zawiesza się komuś FIFA w trybie kariery? Juz chyba 3 raz zawiesiła mi się gra po meczu - znaczy muzyka gra, moge wyjść do interfejsu konsoli ale nic nie mogę w grze zrobić wyświetla się menu zarządzania drużyną bez jakikolwiek napisów. Gra grana z dysku (X360) oczywiście oryginał. Jakaś koorwa kpina
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Mam tak samo jak ty JoZi gra mi się zacina po wyjściu z wiadomości w trybie kariery.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Na zwiechy polecam starą, wypróbowaną metodę. Usunąć sejw z profilem, a jak to nie pomoże to całą gamedata i wszystkie pliki związane z fifą. A z online passem nic sie nie pokrzaczy? Czy jest on już na stałe przypisany do gamertaga i nie ma problemu? Mam tak samo jak ty JoZi gra mi się zacina po wyjściu z wiadomości w trybie kariery. Przecież to jakaś kpina, przecież tu cieżko cokolwiek nawet interweniować u EA - instalujesz gre świeżo wyjętą z folii i takie kwiatki, wku__wia mnie to szczególnie że zależało mi żeby pobawić się w menadżera
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Na ps3 online pass to tylko mały pliczek który można ściągać dowolną ilość razy ze sklepu, strzelam że na X'ie jest podobnie. Co do zacinania się gry to problem istniał już w poprzednich edycjach i skasowanie profilu w sejwach z fify najczęściej pomagało.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Dalej w FIFIE są problemy z serwerami ? ( lagi ,rozłącza podczas meczu itp itd) Czytałem trochę ze bug z fify 10 dalej obecny w F11 mowa o zawieszaniu sie gry podczas singla na XX sezonie . Dali już jakąś łatkę na to ? Mam zamiar kupić kopaną i nie mam zamiaru się wqrwiać na to od samego początku
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Ja nigdy nie miałem żadnych problemów z serwerami, nie rozłączało mnie.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Na 174 mecze ani razu mnie nie wywaliło.Lagi występują bardzo rzadko,naprawdę jestem miło zaskoczony.Pamiętam kiedy kiedyś grałem w PES 2010,w sieci,to była tragedia,nieraz pokaz slajdów,rzadko kiedy rozegrałem płynny mecz!Jeśli chodzi o tryb single,to grając w menadżera 1,5 sezonu chyba 3 razy mi się konsola zawiesiła.Więc z mojej strony,to śmiało kupuj i miłego giercowania
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Czy polska edycja gry posiada również inne języki? U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ?
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Czy polska edycja gry posiada również inne języki? U mnie jest jeszcze czeski i ruski . Tragedia . Tych idiotów Szpaka i Szarana nie da się słuchać !!! Przydałby się anglik . Da się jakoś to załatwić ? "Tak, tak, tak, to znowu my, majac nadzieje, ze nie maja panstwo nas dosc" (czy jakos tak)
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Na xbox360 mam tylko polski , czeski i ruski . Może na PS3 macie lepiej hehe . Kur..a nie mogłem już tego słuchać i grałem jakiś czas z wyciszonym komentem . Teraz mam na pół ustawione i ledwo ich słychać .
Opublikowano 6 stycznia 201114 l jakas dziwna wersje kupiles. W wersji PL jest takze komentarz angielski. Edytowane 6 stycznia 201114 l przez easye
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l jakas dziwna wersje kupiles. W wersji PL jest takze komentarz angielski. WOW - wlasnie sprawdzilem, ze nie mam angielskiego komentarza ! LOL ! Bylem pewny, ze jest ! A nie mozna go sciagnac w dodatkach EA jak w 10tce ? Edytowane 6 stycznia 201114 l przez easye
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Nie rozumiem w ogóle jak można grać z załączonym polskim komentarzem. Ja miałem tych pacanów może przez tydzień, żeby się pośmiać z nowych tekstów. Potem mnie to tak wkur.wiało, że wyłączyłem i gra się wybornie. kwestia sentymentu...osobiscie lubie nawet Szpaka komentującego mecze "w realu" choc meretorycznie wypada srednio Edytowane 6 stycznia 201114 l przez Orson
Opublikowano 6 stycznia 201114 l W meczach w TV komentatora nie mogę wyłączyć, więc nie da rady. Zresztą i tak na żywo wypada o wiele lepiej, bo się nie powtarza co chwilę i nie pier.doli głupot typu 'ciągle bezbramkowy wynik' przy stanie 1-0.