sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Czyli tylko w wersji na PS3 jest do wyboru język angielski ta? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Nie. Ja mam na x360 wszystkie języki chyba jakie mogły być. M.in. angielski. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 http://m.kotaku.com/5732225/pro-evo-star-caught-in-secret-hotel-liaisons-with-fifa-11 Nawet Messi gra w Fife ;-) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Mam pewien problem związany z FIFĄ 11 wersji na PS3. Otóż gdy gram mecz (jakikolwiek tryb gry) gra zacina się na dwie-trzy sekundy (obraz i dźwięk) i po chwili "odwiesza" się. Wiecie z czym może to być związane? PS3 Slim 250GB praktycznie nowa z sierpnia 2010 roku. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 zwiazane jest to z tym, ze ea dało dupala i źle zakodowali gre, wiele osób zgłaszało problem. Mieli naprawic , jednak nie naprawili tego, nic z tym nie zrobisz. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Grałem z gościem,który obecnie zajmuje 10 miejsce w rankingu EL_SIERRENO_1 ,wybrał drużynę América ( chyba gwiazdę mają),ja wybrałem Legię.Szybkie rozpoczęcie,a jakież było moje zdziwienie jak zorientowałem się,że biegają tam zawodnicy Realu Madryt.Gość naprawdę był kiepski pomimo,że wpakował mi 6 bramek,a dotrwałem tylko do końca z tym oszustem,bo po cichu liczyłem na rewanż (niestety nie podjął).Kurde jak mogła zaistnieć taka sytuacja? http://img225.images...0110116594.jpg/ Cytuj
lons 38 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) http://m.kotaku.com/5732225/pro-evo-star-caught-in-secret-hotel-liaisons-with-fifa-11 Nawet Messi gra w Fife ;-) Bo na większość topowych teamów w hotelach czekają już przygotowane TV z FIFA. Nie doceniasz marketingu EA, który pakuje więcej kasy w tę dziedzinę niż w samą grę co jest dla mnie maksymalnym kuriozum. Możesz się śmiać, ale to jest chore dla mnie, że producent ładuje więcej w reklamę niż w produkcję. To świadczy jaka to firma. Zresztą co tu dużo mówić FIFA lata temu( 1998-2006) sprzedawała się rewelacyjnie nawet wtedy kiedy była mega gniotem. Dlaczego? Odpowiedz sobie sam na to pytanie......... zanim zaczniesz śmiać się z tego marketingu i licencji. Edytowane 16 stycznia 2011 przez lons Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Smiac to mi sie chce w Twoim ciaglym przekonywaniu, ze wszyscy graja w FIFE przez licencje i reklame... A moze chlopaki po prostu lubia grac w FIFE, jak ja np. ? jak kiedys Henry napieprzal w PES'a 4 i mowil o tym w wywiadach, bedac na okladce FIFA, to co, wtedy tez w hotelach stala konsola Sony i PES ? nope... Cytuj
lons 38 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Smiac to mi sie chce w Twoim ciaglym przekonywaniu, ze wszyscy graja w FIFE przez licencje i reklame... A moze chlopaki po prostu lubia grac w FIFE, jak ja np. ? jak kiedys Henry napieprzal w PES'a 4 i mowil o tym w wywiadach, bedac na okladce FIFA, to co, wtedy tez w hotelach stala konsola Sony i PES ? nope... Ja wcale nie uważam, że ludzie grają w FIFA tylko przez licencje i reklamę, ale te czynniki mają olbrzymie znaczenie dla bardzo, bardzo wielkiej rzeszy ludzi grających w tę grę. Dowodem tego jest milionowa sprzedaż tej gry w okresie 1998 - 2007 i bynajmniej powodem tego nie był żaden gameplay bo gra była mega gniotem. Przecież oczywistym jest marketing i licencje. Nie ma nawet co dyskutować na tą oczywistością. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) dobra idz sobie gniotować do działu pesa, bo tutaj jesteś niepotrzebny Edytowane 16 stycznia 2011 przez Figlarz Cytuj
rapen 4 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 wyswietlaja wam sie statystyki na stronie ea? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Fifa, choć jest świetną grą, jest absolutnie niegrywalna online. Quitterzy skutecznie zabijają przyjemność z gry. Szkoda. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Dorwałem swoją kopie FIFY ,głownie zależało mi na multi no i wszystko ok po za jednym małym szczegółem który bardzo rzucił mi się w oczy . Chelsea Londyn nadal jest napaowana jak w FIFIE10 , poprawili inne zespoły REAL,BARCA gra się nimi i przeciwko nim normalnie ,ale chelsea to przegięcie . mijasz zawodnika chelsea wychodzisz na wolne pole a tu mega noga z tyły i odbiór piłki , podajesz piłkę na dobieg masz swoim zawodnikiem kilka metrów przewagi na ostatnim obroncą i tak cię dogoni zanim zdążysz dobedz do 16 metra masakra . Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Chelsea w obronie jest mega, ale nie przesadzajmy. Taki Real np. rob konkretne spustoszenie w ataku. Cristiano bez problemu ich obiegnie i za(pipi)ie w okno. Edytowane 18 stycznia 2011 przez easye Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 No nie wiem , pograłem kilka meczy tą chelsea i bez 2 zdań zespół na sterydach ,brałem rywali na szybkość każdym zawodnikiem Chelsea nie wspomne już o drogbie czy anelce .Przez obronę też się ciężko przebić ,przepchnąć któregoś z obrońców to naprawdę cud ,piłki odbierają bez wysiłku . Identyczna sytuacja jak w Fifie 10 co mi się bardzo nie podobało ( identycznie było z barcą ,RM ,Interem ) . Ale widzę ze w przeciwieństwie do F10 ludzie grają różnymi zespołami nie jak to było w poprzedniej odsłone na multi spotykałeś tylko RM,Barce ,Chelsea, MU i tak w koło . Teraz to przynajmniej z kulturą można pyknąć Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Gdzie jest kur.wa Szpakowski z Szaranowiczem ja sie pytam ?!! Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) No nie wiem , pograłem kilka meczy tą chelsea i bez 2 zdań zespół na sterydach ,brałem rywali na szybkość każdym zawodnikiem Chelsea nie wspomne już o drogbie czy anelce .Przez obronę też się ciężko przebić ,przepchnąć któregoś z obrońców to naprawdę cud ,piłki odbierają bez wysiłku . Identyczna sytuacja jak w Fifie 10 co mi się bardzo nie podobało ( identycznie było z barcą ,RM ,Interem ) . Ale widzę ze w przeciwieństwie do F10 ludzie grają różnymi zespołami nie jak to było w poprzedniej odsłone na multi spotykałeś tylko RM,Barce ,Chelsea, MU i tak w koło . Teraz to przynajmniej z kulturą można pyknąć polemizowalbym... Przepychanie jasne, ale Drogba szybki ? Od kiedy ? Nie raz, jak mu puscisz za dluga prostopadla to predzej pluca wypluje niz dobiegnie przed obrona. Taki Ronaldo, zas, nawet z pilka u nogi jest szybszy niz Drogba gdy chce do niej dobiec. Obrona - w 100% sie zgadzam silne chlopy, nie do porownania z innymi zespolami, ale dla mnie atak/pomoc typu Esien, Mikel, Malouda, Anelka, Drogba w cale nie jest lepszy, niz Ronaldo, Kaka, Ozil, Khedita, Benzema, czy Higuaín... Kwestai kto jakim stylem gra. hmm, jak to sie stalo, ze nie ma mojego linka? Najwiekszy turniej w FIFE 11 na Xbox LIVE ! http://liveleague.pl/turniej/fifa-11/ 1 dzien, a juz prawie zapisy sie skonczyly ! Edytowane 20 stycznia 2011 przez easye Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 mam mały problem z onlain passem jak wpisuje kod w wywala ze kod nie prawidłowy ,kod wpisuje w grze przy uruchomieniu wyskakuje info o kodzie ,narazie jadę na trialu . Gdzie z poziomu meniu gry można ten kod wpisać ? Mam wersję ang . oryginał zeby nie było ze jakaś lewizna . Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 ale to notorycznie? mi tez sie czasem zdarzało, ze wykakiwał jakis bład, wtedy odpalałem gre od nowa i pomagało Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Witam, podobno tylko świnie nie zmieniają zdania, więc i ja zamówiłem wczoraj Fifę.. Rozegrałem ok. 1500 gier online w nowego PES'a i chcę dać szanse fifie - animacja i wychodzenie na pozycje to coś pięknego.. (gram od 5h w demo wyczekując kuriera..). Klika pytań do Was: 1. Jak skonfigurować ustawienia? Chcę grać na manualu online i ucząc się na demie mam takie ustawienia: Auto switching: Manual Auto switching move assistance: (tutaj nie wiem) dałem non Passing power assistance: off Pass assistance: manual Through Pass assistance: manual Shot assistance: manual Cross assistance: manual (Od fify 97 nie tykałem kijem tej serii, więc nie mam pojęcia.. a chcę skonfigurować w taki sposób i ćwiczyć na demie jak ciupie się online (chyba oddzielili graczy z auto od manu?) 2. Jak jest z kamerą - osobiście podoba mi się: broadcast, ale pewnie gra się na tele? 3. Triki robią wrażenie, ale nie bardzo wiem jak się je wykonuje (znacie może strony gdzie ktoś to sensownie rozpisał?). W razie czego pozostaje youtube. 4. Może jest coś co powinienem wiedzieć? Od 97 gram tylko w PES'a. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 (edytowane) daj wszystko na manual - jesli sdasz rade. najwiekszy funa ale mega trudno. na reszte masz odp na priv (dobrze ustawiasz, nie ma tu innej filozofii) kamera- nie pamietam jak sie nazywa ale ta z najwiekszym oddaleniem i rzutem izometrzycznym. Musisz miec w miare duzy tv bo piłakrzyki staja sie malutkie ale masz mega kontrole nad meczem!!!!!!!!!! ja grałem na takiej i potem jak zaczełm w pesa pykac to ta kamera , która sie tam pojawiła była dla mnie zabójcza z poczatku (nic nie widac) Edytowane 22 stycznia 2011 przez Orson Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Ja gram na zwyklej telewizyjnej, ale daje zoom na 0. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Dzięki chłopaki. Właśnie kamera tele na zero ustawia sprawę. Ja pierniczę gram w fifę i (pipi) mi się podoba - manual oddaje 100 x bardziej relizm od tego co mamy w PES, a gram dopiero 5/6h, więc kaleczę i mam radoche z tego, że moje podanie jest niedokładne bo brakuje mi jeszcze skilla.. Załamałem się po włączeniu z miejsca rozgrywki na auto. Dobrze, że doczytałem o manualu w sieci to w ogóle inna gra. Straszny jump.. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 heh-a czy to nie Ty tydzien temu pisales w kaciku PES'a , ze FIFA (pipi) Cie interesuje ? Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 heh-a czy to nie Ty tydzien temu pisales w kaciku PES'a , ze FIFA (pipi) Cie interesuje ? Prawda jest taka, że nie grałem od 97 w fife, wkurza mnie to, że nie ma serwerów dla polskich graczy PES (zainwestowałem w łącze (20MB, okablowanie, X interwencji dostawcy itd.. i ciupie bez lagów z graczami z Europy, losuje mi rodaka i gramy na ok. 60% szybkości gry.. Konami leje na polskich graczy, pomijam licencje i bajki o których czytamy przed każdą premiera nowej odsłony). Dużo dowiedziałem się o fifie, grałem w tym roku, ale na AUTO.. Gdyż wiedzy nie miałem. Ta gra na manualu smakuje (pipi) dobrze, rozegrałem w ciul meczy w PES'a online, lekko ok. 1500 + ok. 300/400 2v2 z ziomkiem z włoch/grecji (sorry, ale nasi ciupią na lagach - łącze 2 - 6 MB to jakiś żart przy uploadzie 250 - 500kb/s BEZ SERWERA IN POLAND). Wierzę mocno w fifę - rozgrywki online, mecze z rodakami na europejskim poziomie (czego sorry - konami dać nam nie może, a tłumaczenie "da się pograć", "nie lagowało aż tak bardzo.." - polskie realia.. Szkoda gadać!). Poza tym gram praktycznie tylko w piłkę na konsoli, a że dużego wyboru nie ma.. Przy czym szczerze - fifa urosła w moich oczach po kilku godzinach ogrania, krótko wierze w ten tytuł i na bank coś napiszę po rozegraniu ok. 2000 meczy. PS. Ludzie ta animacja i wychodzenie na pozycję.. Przy tak nagłej przesiadce z PES'a - wali po oczach i uruchamia 6-ty zmysł.. Dobrze jest ograć tutuł konkurencji, tak żeby mieć kontrast. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi