Skocz do zawartości

Fifa 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, że mi przypomniałeś o turnieju.

Notka od makgajwera:

Graczów używających sterowania ręcznego zapraszamy na pierwszy w historii turniej/ligę na pełnym ręcznym sterowaniu. Forma rozgrywek będzie znana dopiero kiedy będziemy znali ilość chętnych -> http://www.fifaplay.com.pl/topic/45055-zapisy-full-manual-cup/

Zapisujcie się. Początek rozgrywek (wstępnie) na początku marca.

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

zagrałem online z jakims bucem, kolo wybrał west ham , który miał 5 gwiazdek i staty zedytowane do tego stopnia ze jak strzelał karnego to pasek stał mu niemal w miejscu a piłkarze wyprzedzali znacznie MU , który wybrałem

nie wiem czy to jakis stary glitch czy nowy ale sobie własnie przypomniałem ze fifa nie jest do online, za dużo bugów i kretynów

Edytowane przez Orson
Gość Orson
Opublikowano

tak , widziałem , nie wyszedłem bo chciałem sprawdzic ocb

Opublikowano

Czytałem coś wczoraj o hackowaniu konsol i modowaniu gier <_< Ponoć w takim Battlefieldzie jakiś typek był nieśmiertelny i poruszał się 3 razy szybciej niż inni. Właśnie dzięki piractwu. Może z FIFĄ jest podobnie? Jeśli tak, to widzę początek końca online na konsolach... No, przynajmniej na PS3 :/ Zawsze znajdzie się jakiś pajac, który będzie oszukiwał.

Gość Orson
Opublikowano

czy ja wiem...w tej kwestii obstawiam glitch niz atak hakerów.. w koncu podobne jaja były już w fifie ala aek jako klasyczna 11

Opublikowano

Sprawdźcie całą czołówkę,grają lipnymi klubami ( America,Utrecht) , a mają zawodnikówj pokoju C.Ronaldo.Jeśli już grają "normalnymi",to Terry itp. biegają 100m. poniżej 8s.! Jeśli nawet z nimi prowadzisz,to kombinują z połączeniem(straszne lagi itp.)!

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie,ale po zalogowaniu się na stronie ea.com/pl/football na stronie głównej wybierasz opcje "utwórz twarz" i dalej wg.poleceń , chyba większych problemów z tym nie miałem.......

Opublikowano

Na konsoli Wirtualna Gwiazda->Pobierz GameFace

To też nic nie daje. Ryj mojego zawodnika się zmienia, natomiast przy profilu nadal jest tylko czarny kontur.

Opublikowano

Hmm, mam już na koncie 101 meczy Head to Head, a trophy za 100 meczyków nie wpadło :/ Miał ktoś podobny problem ?

mecze,które zakończyły się zerwaniem połączenia nie są wliczane (ucieczki,problemy z netem,czy np.nagłe wyłączenie prądu)

Opublikowano (edytowane)

Bawił się ktoś z was w Creation Centre? Próbowaliście stworzyć realistycznych zawodników albo drużyny z przeszłości? Jest kilka ciekawych projektów, jest też troche grajków wymaxowanych na 99, nie rozumiem tego. Ja nawet jak stworzyłem sobie Kojiro to nie dałem mu 99 :P

Edytowane przez Gość