Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Grałem przed chwilą mecz z Chelsea. Było 2:2 i po dogrywce przyszedł czas na rzuty karne. Wygrałem, broniąc ostatniego karnego, a mój za(pipi)isty przeciwnik-szmaciarz wyszedł z gry Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Poszulajcie sobie znajomych grajacych w FIFE online, raz, ze przynajmniej pogracie innymi druzynami i nerwow 2 razy mniej. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Grałem przed chwilą mecz z Chelsea. Było 2:2 i po dogrywce przyszedł czas na rzuty karne. Wygrałem, broniąc ostatniego karnego, a mój za(pipi)isty przeciwnik-szmaciarz wyszedł z gry i co z tego, mecz dograłeś a ten ranking i tak jest zglitchowany, podobno znów jakoś czitują ludzie tak, ze odpuśc sobie gualnie na niego Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Co do strzałów główką - spróbujcie przełączyć sobie na manual i spróbujcie sobie postrzelać z dośrodkowań. Raz dociskając pasek do samego końca, a raz delikatnie klikając. Jest różnica Na asystach konsola sobie sama ustala gdzie dokładnie strzelamy. 1 Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Coś się chyba po(pipi)iło w online nawet za przegrane mecze zdarzają się teraz dodatnie punkty W ogóle ten ranking to jedna wielka parodia Edytowane 10 lipca 2011 przez JoZi Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 (edytowane) O co chodzi z tym trofeum "dobra forma"? Nie przegrałem jakichś 8-9 rankingowych spotkań z rzędów, a pucharek nie wpadł.. Mam wygrać 5 z rzędu? Czy mam konsoli nie wyłączać miedzy meczami? Edytowane 17 lipca 2011 przez Sikor Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 Gra i wygrywaj, w końcu dostaniesz. U mnie to było chyba po 12-15 wygranych z rzędu. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 to chyba chodzi o 5 pod rząd...mi wpadło bez problemów , konsole można wyłączac Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 Orson naucz się czytać, ok? "Nie przegrałem jakichś 8-9 rankingowych spotkań z rzędów" ... Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 Jeżeli przeciwnik wyjdzie z meczu to wtedy nie liczy się to do trofea. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 (edytowane) Orson naucz się czytać, ok? "Nie przegrałem jakichś 8-9 rankingowych spotkań z rzędów" ... wiem, nie jestem ślepy , chodziło mi, ze mi wpadło, w sensie, ze nie ma glitchu Edytowane 17 lipca 2011 przez Orson Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Jeżeli przeciwnik wyjdzie z meczu to wtedy nie liczy się to do trofea. Dokładnie ,ale mecz w statsach zaliczy jako wygrany .... debilizm Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Siema ostatnio gram sobie w karierze Dynamo Moskwa i gameplayowo na razie jest dobrze, ale bez rewelacji. Większość gry opiera się na klepanie piłki i prostopadłe, czy tylko ze mną coś jest nie tak? xd I mam pytanie co zrobić żeby przy sytuacji 1vs1 napastnik nie udeżał w bramkarza, tylko szukał rogu bramki itd. W poprzednich edycjach używałem R1 + strzał i wtedy ładnie wykańczali tu to nie zdaje rezultatu ;/ Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Mogę jakoś ustawić, aby przy włączaniu FIFY11 za każdy razem nie musiał wybierać języka na ps3? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Macie jakies wskazówki, jak wygrywac pojedynki biegowe, mając piłkę przy nodze? Bardzo rzadko udaje mi się ta sztuka, nawet najszybszymi zawodnikami, przeważnie obrońcy spychają mnie ciałem i jestem zmuszany do zatrzymania i podania do tyłu. Komputer jakoś nie ma takich problemów jak ja. Gram na poziomie World Class. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Mogę jakoś ustawić, aby przy włączaniu FIFY11 za każdy razem nie musiał wybierać języka na ps3? nie Macie jakies wskazówki, jak wygrywac pojedynki biegowe, mając piłkę przy nodze? Bardzo rzadko udaje mi się ta sztuka, nawet najszybszymi zawodnikami, przeważnie obrońcy spychają mnie ciałem i jestem zmuszany do zatrzymania i podania do tyłu. Komputer jakoś nie ma takich problemów jak ja. Gram na poziomie World Class. wypusc piłkę do przodu jednak pamietaj, że 1 z piłka i tak zawsze biegnie sie wolniej (wiadome, jak w zyciu) 2 konsola trochę oszukuje w tych kwestiach Cytuj
malcher 1 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Czy mógłby ktoś potwierdzić, że w polskim wydaniu na X360 jest do wyboru pełna angielska wersja językowa (menu + komentarz)? Z góry dzięki. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Wiadomo coś o aktualizacji składów w F11 bo zakończeniu okna transferowego bo doszło do wielu znaczących zmian w klubach miło by było uśiwdczyć tego również w grze. Czy jednak szanse marne na taki zabieg ?? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 (edytowane) Mam problem podczas grania online. Otoz kiedy juz gra znajdzie mi przeciwnika to ja nie moge wybrac druzy, jedynie moge wyjsc z gry. Ktos tak mial? na ps3 ofkoz edit: i jeszcze jedno pytanie: czesto mam sytacje sam na sam z bramkarzem i czesto tych sytuacji nie wykorzystuje (bramkarz wychodzi z bramki, a ja nie potrafie wtedy strzelic bramki). Tak wiec, jak sie zachowac w takich sytuacjach, jak strzelac? Edytowane 20 sierpnia 2011 przez Qvstra Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 sytuacja opisana przez ciebie zdarza mi sie marginalnie tj powiedzmy raz na 20 meczy. U ciebie jak czesto ? Moze masz wysoki poziom firewalla, jak ci pisze na tej tablicy w menu? ad 2- albo lobik (trudne dośc) albo markuj strzał (strzał+podanie+ zejscie w którąś stronę) albo na farta strzelaja obok wychodzącego bramkarza Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Mam problem podczas grania online. Otoz kiedy juz gra znajdzie mi przeciwnika to ja nie moge wybrac druzy, jedynie moge wyjsc z gry. Ktos tak mial? na ps3 ofkoz Ja mam ten sam problem. Podczas każdej sesyjki mi się to zdarza. Czasami nawet kilka razy pod rząd w wyniku czego wyłączam konsolę, żeby się nie denerwować. A jak u Was chodzi online? Zazwyczaj dobrze czy raczej słabo ? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 U mnie wszystko śmiga idealnie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 MOżecie grać online ? bo ja nie mogę od 3 dni połączyć się z serverem EA ,to samo w BC2 . EA wyłączyło serwery czy co ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi