Gość majsterrPL Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 jak myslicie kiedy bedzie update skladow? Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Myślę, że nie dadzą aktualizacji składów. Rok temu czegoś takiego, chyba, nie było. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Jesli chodzi o online to ja w ogole nie moge sie z nikim polaczyc, wyszukuje mi miedzy 5, 10 i 15 levelami i nie znajduje nikogo. Tak jest juz od bodajze miesiaca lub dwoch. WTF? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Jesli chodzi o online to ja w ogole nie moge sie z nikim polaczyc, wyszukuje mi miedzy 5, 10 i 15 levelami i nie znajduje nikogo. Tak jest juz od bodajze miesiaca lub dwoch. WTF? Ja tak mam od 3 miesiecy jak nie wiecej. Co prawda udaje mi sie polaczyc za ktoryms razem, ale jakosc polaczenia wole przemilczec. Dlatego nie gram juz online w fife. Czytalem fora zagraniczne i odblokowywanie portow i inne cuda nie pomagaja, a bardzo duzo osob ma z tym problem. EA odpie*dala manianę i tyle :confused: Jednym działa rewelacyjnie online, a innym tak jak nam, czyli kaplica. Edytowane 3 września 2011 przez falcon87pl Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 jaki dostawca sieci, predkosc i czy bezpzewodowo czy kabel ethernet podpięty do konsoli? Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Jesli chodzi o online to ja w ogole nie moge sie z nikim polaczyc, wyszukuje mi miedzy 5, 10 i 15 levelami i nie znajduje nikogo. Tak jest juz od bodajze miesiaca lub dwoch. WTF? Na jakim jesteś poziomie ? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 jaki dostawca sieci, predkosc i czy bezpzewodowo czy kabel ethernet podpięty do konsoli? Osiedlówka, 4 mb/ 4 mb (ping 9ms), przewodowo, ethernet podpięty. Wszystkie gry chodzą online idealnie... oprócz fify :] Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 wiesz co, radziłbym ci zadzwonic do centrum pomocy ea sports polska , z tego co słyszałem to ogarnieci ludzie tam siedza, moze cos zaradzą Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Podstawowe pytanie, adres ip masz publiczny, czy jakis prywatny? Moze Ty port na swoim ruterze odblokowujesz, ale stoi jakis firewall u providera, ktory go blokuje... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 właśnie, dlatego pytałem- w menu gry jest tablica (są tam różne rekordy np najszybsz gol itp), jest też tam pozycja "poziom zabezpieczen". Nie masz czasem "wysokie"? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Podstawowe pytanie, adres ip masz publiczny, czy jakis prywatny? Moze Ty port na swoim ruterze odblokowujesz, ale stoi jakis firewall u providera, ktory go blokuje... Przejadę się dzisiaj do dostawcy i dowiem jak sprawa wygląda. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Jesli chodzi o online to ja w ogole nie moge sie z nikim polaczyc, wyszukuje mi miedzy 5, 10 i 15 levelami i nie znajduje nikogo. Tak jest juz od bodajze miesiaca lub dwoch. WTF? Na jakim jesteś poziomie ? Nie pamietam ale cos kolo 30. Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Jesli chodzi o online to ja w ogole nie moge sie z nikim polaczyc, wyszukuje mi miedzy 5, 10 i 15 levelami i nie znajduje nikogo. Tak jest juz od bodajze miesiaca lub dwoch. WTF? Na jakim jesteś poziomie ? Nie pamietam ale cos kolo 30. Im wyższy poziom, tym mniej osób gra przez szybką grę, a tym samym grają przede wszystkim przez salony. Może to jest przyczyną Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Panowie, lamerskie pytanie. Zakladam sesje gry, dolacza do mnie czlowiek. Chce sprawdzic, czy w ogole warto z nim grac - jaki ma procent ucieczek. Naciskam l3 i pojawia sie ksywka. Wciskam x i nic wiecej nie widac. Czy jest jakis sposob by sprawdzic przy zakladaniu sesji, czy dolaczajacy nie ma czasem wysokiego procentu ucieczek i jaki jest jego poziom?? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 właśnie nie ma i to lipa jest bo oprócz tego możnaby obadać staty przeciwnika i zdecydować czy grać ofensywnie czy zachowawczo Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Czy w fifie 11, grając tryb kariery polskim klubem, wygrywając polską ligę, mamy tak jak to jest na prawdę (tzn rundy eliminacyjne do LM) Czy od razu faza grupowa LM? Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Fajny mecz online dzisiaj miałem - na początku meczu nie było widać piłkarzy przeciwnika (choć fizycznie byli bo rozgrywali piłkę itp.) aż do pierwszego przerwania gry, potem chwilę coś zmuliło i po odmuleniu moi zawodnicy stali się niewidzialni widziałem tylko swój nick nad piłką. Niestety jak wpadłem na pomysł żeby iść po komórkę i to nagrać to urwało połączenie :confused: a szkoda bo sporo bugów fify oglądałem na youtube kiedyś ale takiego czegoś nie widziałem Edytowane 30 października 2011 przez JoZi Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 W Fifę 11 online nie da się grać !!! Jedna bramka w plecy , kolo jeszcze coś tam próbuje , druga to już automatyczny wypad z gry Pykam sobie od miesiąca rekreacyjnie ligę angielską na full manual - tempo gry na wolne , niestety tylko na poziomie klasa światowa bo na legendarnym nie wyrabiam EA wydała jakby dwie gry na jednej płytce . Absolutnie niegrywalną wersję z asystami i genialną bez ułatwień . Odkryłem to trochę późno ale co tam hehe . Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Może też czas żeby spróbował manuala ;p Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Malin polecam ci przesiadkę na fifę 12. Z dwóch powodów: - dużo szybciej losuje przeciwnika na manualu. Serio, dużo mniej czekania. - dzięki nowej obronie nie ma jz tego morderczego presingu, tym samym można fajnie rozgrywac piłkę na manualu No i jest fajniejsza o wiele tak generalnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi