Ader 383 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No więc zamawiaj fifę 11 na pc good luck Cytuj Odnośnik do komentarza
klulu 2 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) no akurat to jest Barcelona - oni tak graja w rzeczywistosci (final LM - 450 celnych podan, do 50 Interu), wiec ich statystyki na bank beda pozwalaly na szybka wymiane pilek, to raz. Dwa, ze juz obroncy nie podaja z predkoscia swiatla, co widac na tym filmiku - im zagranie pilki szybkiej po ziemi sprawia juz wiecej klopotow. Tak czy siak PP to zagadka - Koso pisal ze trzeba je wlaczyc w menu, na full asyscie totalnie nic nie widac... Jak ty potrafisz wszystko co związane jest z fifa wytłumaczyc Ciekawe :confused: Szkoda,że tego samego nie potrafisz z inną grą. Tam widzisz rzeczy co nawet inni nie smieli by dostrzec Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez klulu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzieliście zółta kartke w górze? Kilku z was szuka kłopotów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzieliście zółta kartke w górze? Kilku z was szuka kłopotów... Nie wiem jak inni,ale ja się nie kłócę i piszę o FIFE,nie o PESie,także ... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 oto gamplay fify z pc nie wydaje sie wam, ze na pc jest wolniej niż na konsolach??? Jesli tak to wersja pc będzie tą lepsza fifa (jak dla mnie) :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Na PC i tak będzie najgorsza wersja. Jak zawsze zresztą ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 na tvgry.pl jest gramy z fify Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 I jak to wygladalo? Co mowili,bo nie ogladalem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 tak jak wc, z dodana nowa animacja walki o pilke w powietrzu. A i siatki sobie mozesz wybrać, jakie chcesz miec w meczu. EKSTRA! Cytuj Odnośnik do komentarza
klulu 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 tak jak wc, z dodana nowa animacja walki o pilke w powietrzu. A i siatki sobie mozesz wybrać, jakie chcesz miec w meczu. EKSTRA! lol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A tempo meczu? Takie samo jak w WC,czy tak jak na filmach-szybsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jak dla mnie niczym sie nie rozni od tempa w wc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 tak jak wc, z dodana nowa animacja walki o pilke w powietrzu. A i siatki sobie mozesz wybrać, jakie chcesz miec w meczu. EKSTRA! Już o tym wszystkim pisał Koso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Uff, cale szczescie... dzieki Mati! Czy gdzies sa juz obszerniejsze relacje Kosa? W nowym Psxie sa? Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Uff, cale szczescie... dzieki Mati! Czy gdzies sa juz obszerniejsze relacje Kosa? W nowym Psxie sa? Będzie jakiś obszerniejszy materiał w nowym PE. Ale nie wiem, czy Koso będzie pisał tę relację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Nowy numer trafil dzisiaj do kiosku. W zapowiedziach na forum nic nie ma. Mam nadzieje,ze nie chodzi o numer wrzesniowy. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) I jak to wygladalo? Co mowili,bo nie ogladalem... nie w telewizorze taka stronka jest www.tvgry.pl a nowe PE 1 wrzesnia Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Haha,dzieki! To zaraz sam obczaje... :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Właśnie oglądam i martwi mnie tępo bramkarza, albo jest cholernie wysportowany i ma taką szybkość albo jest coś nie tak :confused:. Zresztą tam widzieliśmy wersję na X i tempo meczu jest bardzo szybkie na pewno to nie gra Polska Reprezentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 tempo jest identyczne jak w WC. W FIFA zawsze bylo tak, ze gdy grales najlepszymi rozgrywka byla szybka, zmienialo sie to dopiero od druzyn 4gwiazdkowych. Animacje sa rewelacyjne, ale Pro Passing nie zauwazalny. Chcialbym w takim razie zobaczyc mecz z udzialem slabszych druzyn, czy w ogole cos z tym zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Co Ty za bzdury gadasz? taki sam ping pong sie robi 3* jak i 5* i tempo sie wcale nie zmienia. Taka roznica tylko, ze nie ma robotow typu drogba, ktory sie potrafi przez 4 zawodnikow przebic jak czołg z predkoscia usaina bolta. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) jasne, ze sie zmienia. Jak grasz zespolami 2,5*, 3* wszytsko na boisku dzieje sie wolniej niz jak grasz MU vs Barcelona - z tej wlasnie przyczyny, ze wszyscy sa 2*wolniejsi! Nie mowie o podaniach - tylko o tempie w jakim sie poruszaja zawodnicy po boisku (dlatego np. w 10tke najlepiej gralo mi sie w 2-3 lidze, a nie EX). Mam nadzieje, ze Pro Passing polega wlasnie na tym, ze slabszymi zawodnikami nie bedzie mozna tak grac, jezeli nie, tzn. ze EA totalnie nic przez caly rok nie zrobilo, bo rownie dobrze w WC moglem wlaczyc sobie podania manualne. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) 0:35 ? widać, ze obrona ma problemy z klepaniem piłki. Nie lata już jak na halówce, a 1 z podań wylatuje na aut. Skolei podanie Bayernu rzadziej dochodzą celu. Piłka bez przygotowania zwyczajnie kozłuje, a nie leci wprost pod nogi zawodnika. Na tym filmie gra prezentuje się naprawdę nieźle ! EDIT: Post pod postem przez pomylke ! Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Nooooooooooooo, to by było niezłe! Nie ogarniam tego, dla mnie bardzo ważne jest tempo gry- tu jest WOLNO (czyli bardzo dobrze). Na innych filmikch gra zaś zapie.rdlała jak uski samochodzik... polygamia BARDZo POZTYWNIE o nowej Fifie kurde, najbardziej mnie jara fragment "EA zrozumiało , że przyspieszenie gry i uczxynienie jej bardziej arcadowej <fifa 10 > było ZŁYM pomysłem". Huh, może byc jedank kur.wa dobrze Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ano wlasnie - za malo filmow na sieci, by cos ustalic, tak jak wspominalem - tempo meczu na filmach co roku jest rozne. Po tym filmie nadzieje troche odzyly - widac dzialajace Pro Passing, Ronaldo puszcza prostopadle co do centymetra tam gdzie chce, zas pomocnicy Leverkusen graja a to za lekko, a to za mocno i to mi sie podba ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi