Dobos 83 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tempo prawdopodobnie będzie można regulować, w Fifie 10 można wybrać, w WC chyba też było można ale nie jestem pewien. Mnie na szczęście szybkie tempo odpowiada A halówka była w Fifie 98 moja pierwsza Fifa na pieca Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Gra zapierdziela jeszcze szybciej niż WC :confused: Ogólnie wszystko wygląda świetnie, ale jeśli tempo będzie tak szybkie jak na tych filmikach, to ja podziękuję Bylo juz pare razy. Tempo jest o wiele wolniejsze niz w WC - wszyscy to potwierdzaja, ktorzy w gre grali. Filmami nie ma co sie sugerowac, bo na kazdym filmiku rozgrywka wyglada zupelnie inaczej - zalezne jest to podobno od aparatu/kamery jaka nagryywamy, stad takie zludzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 tempem gry z filmików sie zbytnio nie sugeruj, bo na jednych jest szybko na innych jest ok ludzie grający na funday donoszą , że jest wolno ale przekonamy sie po ograniu demka a halówa po raz pirwszy była w 97 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Final look: http://uk.ps3.ign.com/articles/111/1119252p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Diverso 0 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A wiecie może jak to będzie wyglądać z tym dostępem do Creation Centre za pre-order? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 hmmmmmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 na tych filmikach widac ping pong , dzikie podania (piłkarz obrócony bokiem dogrywa idealną piłke) ci co grali ..,jedni mówią że pro passing działa , inni ze nie.... przekonamy sie testujac demo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tego typu film moznaby nakrecic o kazdej pilce jaka do tej pory wyszla. W kaciku PESa cala masa "pieknych akcji" ping pongowych,gdzie zawodnicy naciskaja 5*z rzedu A,a obrona chocby miala pile cm od buta nie jest w stanie jej przeciac,jak sami nie wcisniemy super cancelu,badz R2... Beznadziejnie,ze obydwie gry sa juz gotowe,a wciaz kaza nam czekac na dema, ale chociaz w tym nie bedzie mydlenia oczu,ze dane demo to produkt w 60% ukonczony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Diverso 0 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tyle, że w tamtym roku między demem 10, a pełniakiem była (jak dla mnie spora różnica). Demo - zwycięstwa normalne, 1:0, 2:1 itp. Pełniak, pierwszy mecz 7-3, ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Kurde już nie mogę się doczekać tego demka aby sprawdzić co i jak. Na szczęście to już w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) Jak dla mnie to takie filmy to trochę szukanie dziury w całym.Owszem gość dobrze zaznaczył pewne nieścisłości jeśli chodzi o założenia Pro Passing ale z drugiej strony chcecie mi powiedzieć że profesjonalny piłkarz nie potrafi podać celnie piłki biegnąc bokiem do kierunku podania?(niby te 110 stopni w pierwszej akcji na filmiku) Po drugie to są mecze rozgrywane zespołami z najwyższej półki więc zapewne przy najlepszych zawodnikach margines błędu przy naciąganiu paska podania jest dużo większy niż w przypadku kopaczy o średnich umiejętnościach. Z kolei te gdzie podający jest odwrócony tyłem to rzeczywiście trochę przegięcie ale może w ostatecznej wersji będzie to wyglądać inaczej,zobaczymy... Edytowane 12 Września 2010 przez Reno Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dla mnie podania i sposob ich wykonywania nie są "dziurą w całym". Ale jeżeli Tobie to odpowiada to spoko - miłego grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dla mnie podania i sposob ich wykonywania nie są "dziurą w całym". Ale jeżeli Tobie to odpowiada to spoko - miłego grania Trochę źle mnie zrozumiałeś..."Dziurą w całym" nie nazwałem podań i sposobu ich wykonywania(bo to w sumie kluczowy element) tylko tego typu filmy które są poniekąd wycięte z kontekstu i jak już ktoś wyżej słusznie zauważył-takie coś można nakręcić o każdej grze piłkarskiej. Kiedyś już pisałem,że pasowałoby to ogarnąć w szerszej perspektywie(grając własnoręcznie)żeby ocenić czy bangla czy nie i tego się w dalszym ciągu trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) no to odpowiem tak. Grałem dużo w FIFY 09, 10 i tego typu podania zdarzały się non stop (gdzie zawodnik, będąc odwróconym plecami, posyła dokladna piłkę co do centymetra do kolegi stojącego pare metrów od niego, przy czym jeszcze przeszkadzali przeciwnicy). Tutaj widzimy film z fify 11 i... w tej kwestii nie zmienia się nic. Po kilka podań tego typu w jednej akcji. Kurde, przeciez to jest zagranie na pamiec... Ja rozumiem, ze tego typu podanie zdarzy sie co jakis czas ale nie po kilka razy w jednej akcji. Liczylem, ze zostanie to wyeliminowane. A mowicie, ze w kazdej grze pilkarskiej są tego typu podania - ostatnio gram dużo w PESa 6.5 na PC i tam takich podan nie ma, bo pilka zwyczajnie nie dolatuje do celu Albo jest podana za słabo, albo niedokładnie. I tak powinno być. Edytowane 12 Września 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Kurde już nie mogę się doczekać tego demka aby sprawdzić co i jak. Na szczęście to już w tym tygodniu A gdzie tam! W przyszłym Konkurencja PESa i FIFY zapowiada sie w tym roku soczyście Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Kurde już nie mogę się doczekać tego demka aby sprawdzić co i jak. Na szczęście to już w tym tygodniu A gdzie tam! W przyszłym Konkurencja PESa i FIFY zapowiada sie w tym roku soczyście Miałem na myśli ten tydzień, który nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 czy w tym roku tak jak w ubieglym mozna spodziewac sie jakis ciekawych cen na starcie (np. empik 149 pln)? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) czy w tym roku tak jak w ubieglym mozna spodziewac sie jakis ciekawych cen na starcie (np. empik 149 pln)? Jak na razie ceny jakie widziałem w sklepach internetowych wahają się od 170 do 200 zł. Oby była ta promocja. Pamiętam że rok temu w dniu premiery Fifke wyrwałem w media za 150 zł Edytowane 13 Września 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
zizikus 0 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=q0aexvOy7wI&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Fizyka pilki zostala znacznie poprawiona od czsow 10tki. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kolejny filmik o Creation Centre: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-creation-fifa-soccer/704400 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzisiaj pobawiłem się dłużej tym Creation Center i zamysł bardzo fajny ale wykonanie marne strona fatalnie chodzi, bardzo wolno wgrywa, zacina mi całkiem niezłego kompa no i jest mało twarzy do wyboru przy tworzeniu piłkarzy, jeśli robimy odpowiednik prawdziwej osoby to zrobienie bardzo podobnej twarzy jest niemal niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Kolejny filmik: http://www.joystiq.com/2010/09/14/therere-more-to-fifa-11-defense-than-slide-tackling/ Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=j_8_INgC4QE&feature=player_embedded troche o karnych czyli to co juz bylo w world cup'ie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ale będą bramy z karnych latały Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi