easye 3 333 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 demo ma byc jutro,czy pojutrze? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Jutro chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 czy nie ma czasem przepisu, ze wykonawca karnego nie może sie zatrzymać gdy już ruszy do piłki? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Subcio! Od razu bedzie mozna obydwie kopanki porownac... Jest,ale sedziowie tego nie egzekwuja. Edytowane 14 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Niby nie mozna sie zatrzymac, ale sedziowe egzekwuja raz na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ten przepis wszedł tuż przed Fifą WC (tam wprowadzono możliwość zatrzymania się podczas rozbiegu) i zrozumiałe było, że już tego w tamtej edycji nie zmienią. Myślałem, że w 11 to wytną, ale jak widać nic się tej materii nie zmieniło. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 W 10 Ronaldo również się zatrzymywał tuż przed piłką . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wygląda dużo lepiej niż na wcześniejszych filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 na amerykańskim pss jest już demko fify Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) napiszę co myslę o tym demku, mianowicie bardzo mi się ono podoba, szkoda że połowy po 3min, wpienić się można :> co jest fajne : - tempo gry wolne, podobne do FIFA10, na pewno nie ma adhd od bramki do bramki jak w WC - pro passing jest jak najbardziej (rutter też ostatnio pisał na twitterze że PP jest aktywny także na assisted), nie wszystkie podania dochodzą, klepanie i gra na utrzymanie piłki też wygląda inaczej, bo dużo łatwiej o stratę - walka o piłkę poprawiona o masę nowych animacji przepychania, wygląda i gra się dużo ciekawiej, o można powalczyć o każdą piłke - bardzo podoba mi się to co robi CPU AI, poklepcie sobie chwilę w środku Barca to zobaczycie że po kilku podaniach Iniesta albo Xavi będa fajnie szukać innych pozycji do dalszego klepania piłki =) boczni obrońcy i pomocnicy podpinają się do akcji nawet bez triggerowania biegu, nie trzeba ich zapraszać do ataku - miodzio - strzały są lepsze, szczególnie jak się strzela cyborgami (Zlatan, Cristiano) bo walą opadające liście pod poprzeczkę - nowe triki pod publiczkę cieszą mnie niezmiernie - replay theatre - no w końcu, ludzie prosili o to od dawna - potweakowali kilka kluczowych zagrań - klepki są osłabione, shielding już nie jest taki za(pipi)isty, trzeba używać do tego Drogbe czy innego Zlatana żeby nie stracić piłki, no i nie będzie już pingpong passów - te 3 rzeczy nieźle namieszają online, jestem na maxa ciekaw jak będą wyglądały mecze co jest słabe : - personality+ to ściema, wygląda na to że polega to na tym że CPU AI sterując Cristiano czy Messim odpala dryblingi, czy to coś zmienia? nie za bardzo =) kierując osobiście CR7 faktycznie czuć lekkość dryblingu, ma nawet własną animację biegu - to jest ok ; tylko dlaczego taki Benzema rzuca tak samo dobre passy jak Kaka? to nie tak miało być ; - coś mi się zdaje że Messi znowu będzie kiepem online, bo znowu jest łatwo przepychany przez byle kogo, natomiast Cristiano czy Drogba idą jak taran nie do ruszenia ; jutro potestuję mocniej Lionela, ale mam nadzieję ze da się nim przebijać bez używania trick sticka za każdym razem jak chce kogoś minąć T_T - nowy dźwięk uderzenia o słupek jest syfny uogólniając - jest pozytywnie 8) Edytowane 15 Września 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dobrze, że dzisiaj w końcu zawita demko do PSS. Już się nie mogę doczekać, aby obadać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Największa zaleta dema - opcja rematch:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A jak się mają aspekty techniczne, czy animacja na powtórkach dalej szarpie ? Grafika zmieniona coś względem WC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Grafika ekko podciągnieta wzgledem WC- czyli sliczna. Jestem po zagraniu 1 meczu , Chelse vs Barcelona. I nie zgodze się z mamba- pro passing na syscie nie istnieje ;-( tempo w miarę wolne, czyli ok Cytuj Odnośnik do komentarza
veg1 0 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Rozegrałem coś około 10 meczy i mogę powiedzieć jedno - ludzie odpowiedzialni za produkcję Fify nie odcinają kolejnych kuponów wraz z kolejną edycją gry. Z tego co udało mi się zauważyć wzięli sobie do serca uwagi dotyczące poprzednich edycji i w tej oto wersji mamy w końcu : - zmniejszone tempo rozgrywki, wydaję mi się, że nawet mniejsze niż w 10, a na pewno mniejsze niż w WC2010 - system pro-passing wydaję się działać, jakieś cyrkowe podania raczej tutaj nie wychodzą, do tego o graniu w ping-ponga można zapomniec - animacje zawodników jest bardzo dobra, ja osobiście czuję różnicę pomiędzy Pique a Messim - w końcu można zapisywać replay'e z meczy on-line. Mamy tutaj coś takiego highlight center, gdzie możemy przejrzeć swoje powtórki. Do tego po każdym zakończonym meczu mamy dostęp do 'Match Highlights', pewnie w ten sposób zostanie rozwiązane zapisywanie powtórek z meczy on-line. - mamy analogowy sprint, więcej możliwości ustawienia assyst przy podaniach, strzalach, crossach itd. W opcjach widać także możliwość włączenia odgwidzdywania zagrań ręką. - grafika - tutaj nie powiem nic ciekawego, mi grafika na takim poziomie wystarcza, choć imo jest lepiej niz w 10 i wc10 Nie wiem co mogę jeszcze tutaj dopisać, poza tym że strasznie szkoda, że demo trwa tylko 3 min połowa i premiera jest 28.09. I WANT IT NOWWWWWWWWWWWWW! EDIT: Dodam tylko, że muzyczka w menu całkiem znośna. Gorillaz i jakiś inny kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 po 5 meczach: - wg mnie pro -passing nie działa. Grając Juventusem przeciw Realowi zanotowałem 90 % skutecznosci podan (all-star). - personality plus: tu ciezko powiedziec ale jakoś specjalnie tego nie czuc po kilku meczach I niestety, ja sądze ze zaczeło sie odcinanie kuponów, kalkowanie. Fifa 09 była przełomowa, 10 psuła wiele rzeczy ale i wiele wnosiła, wc tez był jakiś. Fifa 11...wydaje się być SWIETNĄ GRĄ ale jakoś powiewu nowosci nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) JEST DEMO JUZ NA XBL UK! 1.37GB Edytowane 15 Września 2010 przez JoZi Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) po 5 meczach: - wg mnie pro -passing nie działa. Grając Juventusem przeciw Realowi zanotowałem 90 % skutecznosci podan (all-star). - personality plus: tu ciezko powiedziec ale jakoś specjalnie tego nie czuc po kilku meczach I niestety, ja sądze ze zaczeło sie odcinanie kuponów, kalkowanie. Fifa 09 była przełomowa, 10 psuła wiele rzeczy ale i wiele wnosiła, wc tez był jakiś. Fifa 11...wydaje się być SWIETNĄ GRĄ ale jakoś powiewu nowosci nie widac. Grasz na asyscie czy na SEMI ? bo nie znam nikogo kto w FIFE gra na asyscie i nie ma kontroli nad sila podania, zostawiajac konsoli wybor do kogo ma leciec pilka... Dla mnie najwazniejsza zmiana jest tempo i eliminacja ping ponga, bo juz w WC czulem roznice w zawodnikach. Jezeli jest bardziej symulacyjnie niz w WC, to dla mnie gra juz ociera sie o ideal. Szkoda, ze musze siedziec w robocie. <_< Edytowane 15 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na semi ale chciałem sprawdzić full asyste- bo 90 % osób które spotkasz online tak grają. I pp nie działa na full asyscie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) przezyje, bo w ligach nikt tak nie gra, asysty sa dla noobow, ktorzy nie widza zawodnika, 2 metry blizej bramki. Powiedz Orson - w porownaniu z WC, wiemy, ze tempo mniejsze, ale jak z konstruowaniem akcji ? jest trudniej ? bardziej symulacyjnie ? Edytowane 15 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Demo na XBL już jest 1,4GB ,właśnie pobieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 przezyje, bo w ligach nikt tak nie gra, asysty sa dla noobow, ktorzy nie widza zawodnika, 2 metry blizej bramki. Powiedz Orson - w porownaniu z WC, wiemy, ze tempo mniejsze, ale jak z konstruowaniem akcji ? jest trudniej ? bardziej symulacyjnie ? wc był wg mnie zbyt arcadowy, tu wyraźnie trzeba coś wymyslec , klepnąc jakąs pomysłową akcje inaczej nic z tego nie wychodzi. podtrzymuje za to zdanie , ze pp nie zdaje egzaminu. Na manualu nie gram, jeszcze nie jestenm gotowy ;-) na semi zdarza się niedokładne podanie ale jestem pewien ze to wina moja, ze jeszcze musze pocwiczyć gre na analogu (po lataCH PESA I D-PADA ) a nie pp. Bo na full asyscie sa dalej dzikie podania i pingpong. jestem niemal; pewny że kupie tą fife, pytanie tylko kiedy- czy najpierw PESa (jesli wogóle, sie okaze dzis) czy fifkę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) jestem jeszcze ciekaw jak sie bedzie sprawdzal PP druzynami slabszymi. Nie wiem - pograj leverkusen zobacz czy grajac na semi jest jakas roznica miedzy nimi a takim Realem. Szkoda wlasnie, ze specjalnie nie dali jakiejs druzyny 3,5 * Chyba zwolnie sie z pracy i jade sciagac dema. Edytowane 15 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Znalazl moze ktos demko na X360 do pobrania via PC (brak golda) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nie ma co liczyc na jakies wielkie zmiany, bo w rok tego zrobic sie nie da (tym bardziej, ze po drodze byla jeszcze South Africa) a wiec prosze, nie nastawiajcie sie. Zeby poczuc faktyczna zmiane w grze, FIFA musialaby wychodzic co 5 lat. Ja licze na dopracowanie wzgledem poprzedniej czesci (np. poprawienie trybu menadzerskiego) + aktualizacja skladow i koniec. Raz na rok moge zaplacic te dwie stowy. PS. to samo tyczy sie PESa i innych gier sportowych, ktore ukazuja sie co rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi