easye 3 333 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 jeszcze trzeba brac pod uwage, ze w kazdej FIFIE najlepsze druzyny zapieprzaly po boisku szybciej, niz te 4, 3.5 * (mecze typu Barca - Real byly o wiele bardziej dynamiczne), w 11tce pewnie bedzie podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Na jakim tempie ja gralem ? Jakie jest defaultowo ? gdzie sie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Defaultowe jest normal, slow mozesz wybrac w opcjach przed meczem ( tam gdzie masz mozliwosc wyboru formacji ), w ktoryms tam menu jest na dole. Mnie druzyny 5* srednio interesuja, bo i tak zawsze gram glownie polską ligą Wtedy Fifka jest duzo blizej rzeczywistosci niz taki mecz Barca-Real, nie ma jak Brozek czy inny Peszko pudlujacy do pustej z 5 metrow Edytowane 23 Września 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 easye i Matinx privy załatwiajcie na PW . Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ja również ogrywałem przez całą noc demko z kolegą i mam nadzieje tylko, że te zwody podczas grania ze sobą dwóch równorzędnych zawodników nie będą tak łatwo wchodziły. Z innej beki: jako że MM i inne takie często sprzedają gry już przed premierą, może już w środe (29.09) uda się namierzyć nową Fifkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Pograłem i muszę powdzieć że gra sie przyjemnie. Zwody wykonuje się teraz tylko z przyciskiem ZWOLNIENIE TĘMPA + prawy analog ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a wczesniej wykonywalo sie inaczej ? mozna jeszcze przytrzymac obydwa spusty dla lepszej kontroli pilki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wcześniej grałem w FIFE 10 ale na Ps2 dlatego pytam. Na ps2 tricki wyglądało troszkę inaczej. Samym prawym drążkiem analogowym da się zrobić jakieś skuteczne zwody? Próbowałem ale nic mi nie wychodziło. Mam możliwość kupienia FIFY 11 PL (Ps3) za 176 zł (Odbiór osobisty - Częstochowa). I pytanie kolejne, czy planowana jest jakaś wersja limitowana gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 FIFA niestety nigdy nie miała limitek, co najwyżej jakieś marne gadżety dodawane przez sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Prawym drazkiem mozesz jedynie wypuscic sobie pilke. Jak jestes przed obronca mozesz go np. obiec, wyglada to tak, ze zawodnik atakujacy wypuszcza sobie pilke lewa strona i obiega obronce prawa, typowe zagranie na szybkosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) niektórzy już grają grrr :< typ wrzuca sporo vidsów na swój kanał http://www.youtube.com/watch?v=KtCh6mFQ-1E http://www.youtube.com/watch?v=FsOSSfYtKow jakiś full mecz : http://www.youtube.com/watch?v=EQ7fSBzfrn0 http://www.youtube.com/watch?v=NQbzu0EUSuo Edytowane 26 Września 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Haha to pewnie stad wyciekla wersja do sieci, no ladnie sie pospieszyli lol, tydzien czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie taki tydzień, bo wersja USA ma premierę 28. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Pograłem w demko FIFY i PESa, to drugie robi zdecydowanie lepsze wrażenie. Więcej opcji, dłuższy czas gry, ciekawsze powtórki itp. Miałem zdecydować się na FIFE teraz mam wątpliwości. PES będzie PL ? Fifa bedzie miała lige mistrzów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ustawienia manewrów mylących: PES 2011 umożliwia przypisanie ulubionych ruchów i zwodów do prawej gałki pada. I to jest OLBRZYMI PLUS!!! FIFA 11 też ma to mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ta olbrzymi plus, ze masz na raz 3 zwody pod jednym wychyleniem analoga, super skillowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jak ustawić w demie wolniejsze tempo rozgrywki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ta olbrzymi plus, ze masz na raz 3 zwody pod jednym wychyleniem analoga, super skillowe. A gdzie jest skilowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 To jest plus dla noobów i casuali.... Tylko prawdziwy hardcorowiec potrafi zrobić za(pipi)iste tricki przy użyciu L2+gałka ^_^ Pograłem w demko FIFY i PESa, to drugie robi zdecydowanie lepsze wrażenie.Więcej opcji, dłuższy czas gry, ciekawsze powtórki itp. Miałem zdecydować się na FIFE teraz mam wątpliwości. PES będzie PL ? Fifa bedzie miała lige mistrzów ? Gratulacje, skoro czas gry, więcej opcji i ,,ciekawsze powtórki" (które są do dupy, rozmazane, beznadziejne) !!!!W DEMIE!!!! wywiera na ciebie takie wrażenie to lepiej kup rzeczywiście PESa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jak ustawić w demie wolniejsze tempo rozgrywki ? Ustawienia gry przed meczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No nie wiem mnie nie bawi, ze wcisne 2 przyciski i mi Messi zrobi 8 zwodow na raz z automatu, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie ma to jak Valdes robiacy Flip Flapa Moze w poniedzialek juz bedzie mozna gdzies zlapac FIFE w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Zapewne tak. Gry od EA są wystawiane na półki jak się komu podoba, więc nie powinno być problemu żeby najpóźniej we wtorek/środę już pograć ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) To jest plus dla noobów i casuali.... Tylko prawdziwy hardcorowiec potrafi zrobić za(pipi)iste tricki przy użyciu L2+gałka ^_^ Pograłem w demko FIFY i PESa, to drugie robi zdecydowanie lepsze wrażenie.Więcej opcji, dłuższy czas gry, ciekawsze powtórki itp. Miałem zdecydować się na FIFE teraz mam wątpliwości. PES będzie PL ? Fifa bedzie miała lige mistrzów ? Gratulacje, skoro czas gry, więcej opcji i ,,ciekawsze powtórki" (które są do dupy, rozmazane, beznadziejne) !!!!W DEMIE!!!! wywiera na ciebie takie wrażenie to lepiej kup rzeczywiście PESa... Ja noobem i casualem nie jestem(chyba:P),a Link Feints mi się bardzo podoba. Dzięki temu czerpię znacznie większą radochę z gry A w FIFIe podziwiam tych co walą super kombinacje trików(patrz Błazej) Co kto lubi i tyle ;P Edytowane 26 Września 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Oglądałem ten tutorial tricków na Youtube ale nie pokazali tam jak zrobić obrót o 360 stopni nad piłką i płynnie biec dalej przed siebie. Jak to zrobic? Kilka razy mi wyszło ale nie umiem powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi