Gość Orson Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 jest już patch 1.01 35MB tryby online są następujące : head to head - ranked, custom Team play Friends leagues (clubs) z ciekawostek to jest jedna ukryta cieszynka - jak pobiegniesz po piłke po golu to typ ją weźmie, fajny smaczek masz juz gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Tak Lons - nie widzialem, dlatego po 4 sezonie z ligi zrezygnowalem, jak od Liverpoolu Matinxa dostawalem 4:0 po tym jak Amauri 4 razy pod rzad strzelal cm od slupka z 5 metrow. FIFA 11 jest perfect i znowu prawie okragly rok bede w nia lupal, bo znowu demo podoba 3* bardziej niz demo PES'a, wiec juz na nic nie odpisuj, prowadz swoj monolog dalej co sec zmieniajac temat i szukaj linkow ! [ignore mode: ON] Edytowane 27 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 @easye - łupaj na PS3 to znów pogramy:) Na weekend był turniej PS Move w Media Expert w Poznaniu i we Wrocku, dawali 20% rabatu na dowolną grę. Mam nadzieje, że w sieciach jak ME czy MM już we środę będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ech, niestety Aem - wracam z FIFA na X'a, kupilem nowego i niestety, duzo znajomych, fajna komunikacja (dla przykladu w WC ani razu nie zagralem z headsetem zalozonym <_< ), bo albo nikt go nie ma, albo nie uzywa, a grajac z kumplami jednak fajnie komentowac na bierzaco akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Na gz w recenzji padły słowa o finezyjncyh strzałach... ktore nie sa zbyt optymistyczne dla mnie bynajmniej (w przeciwienstwie do recenzenta) Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 masz juz gre? ne jutro mają mieć w Saturnach, także liczę że hapne stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przed chwilą dzwoniłem do MM Ostrobramska i Saturna w Złotych i powiedzieli że mają, po 169 zł. Cena jest niezła, więc myślę czy nie brać już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) omg to ide się przejść u siebie po sklepach w Krakowie w Saturnie już mają po 179 Edytowane 27 Września 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) potwierdzam - 169 w zlotych od reki. Taniej chyba na przed premiera juz nie bedzie. Edytowane 27 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 w tej edycji jest polski komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 tak gra pochodzi od polskiego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Fifa 11 na premierę w Auchan jest za 149 z w wersji na PS3 i X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czy może mi ktoś powiedzieć jakie sztuczki techniczne są skuteczne w tej serii ? Bo o ile na arenie to wychodzą o tyle w normalnym meczu mi prawie nigdy nie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp Racja-o komentarzu bardzo cicho w tym roku. FIFE dalej komentuja Ci dwaj panowie, az sam jestem ciekaw czy cos pobije zeszloroczny: "jak to mowia mlodzi ludzie - Masakracja" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Jutro w MM w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu FIFA 11 na PS3 za 149zł Edytowane 27 Września 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Ceny niesamowite jak na premiere ! szkoda, ze inne gry nie wychodza w takich cenach. EDIT: Ciekawa akcja jest takze w empikach - Wystarczy, że przyniesiesz oryginalny egzemplarz dowolnej wcześniejszej części serii, a otrzymasz FIFĘ 11 w cenie obniżonej o 30 złotych (wersja PC) Edytowane 27 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
oranjefan 3 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ktoś wie jak ma się sprawa w szczecińskim MM? Cytuj Odnośnik do komentarza
ACAB 3 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Ktoś wie jak ma się sprawa w szczecińskim MM? ''może jutro'' ... A wie ktoś jak w empikach w Szczecinie?albo gdziekolwiek gdzie od ręki? Edytowane 27 Września 2010 przez ACAB Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp Racja-o komentarzu bardzo cicho w tym roku. FIFE dalej komentuja Ci dwaj panowie, az sam jestem ciekaw czy cos pobije zeszloroczny: "jak to mowia mlodzi ludzie - Masakracja" a ja się boję,że tylko napisy w tym roku będą po polsku a komentarz po angielsku... nigdzie,nawet na oficjalnej stronie nie ma wzmianki o Darku i Włodku Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 na pudelku z gra jest informacja o polskim komentarzu. I jest Kuba z Kaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czy ktoś wie coś o dostępności gry we Wrocku/Opolu??? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp Racja-o komentarzu bardzo cicho w tym roku. FIFE dalej komentuja Ci dwaj panowie, az sam jestem ciekaw czy cos pobije zeszloroczny: "jak to mowia mlodzi ludzie - Masakracja" Haha ta masakracja była zajebista . Ciekawe jakie teraz się "kfiatki" pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Dobra, jako, ze moi znajomi z ligi juz pocinaja, z pierwszych relacji wynika, ze tempo meczu jest takie samo jak w demie, online tak samo( w zaden sposob nie przyspiesza) no i opinie takie jak na sieci - gra jest MEGA. Za 2 godziny sam przetestuje ! Edytowane 27 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
conkerpl 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mam grę z media markt w Łodzi (199 zł) i nie działa mi kod na paszport internetowy (do gry w sieci). Na razie te kody nie działają czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi