Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mam nadzieje że i ze mną zagrasz, bo w WC tylko 1 mecz mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Online pass przypisywany jest do konta, czy do konsoli? Obawiam się, że to pierwsze :confused: Do konta, ale inne konta na tej samej konsoli takze moga korzystac z OP. Orson - wymienilem sie, szykuj sie na nasz odwieczny pojedynek Polska vs reszta swiata sądze, ze cie ogram hehe ( mistrz autopromocji jak najman heh) chester- zrób sobie game carda, albo wpisz choc psn id Edytowane 27 Września 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przecież mam wpisany PSN - WojtinhoFCJ Ktoś wie czy są jakieś nowe ligi? Cytuj Odnośnik do komentarza
peter1029 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wiem, że jest rosyjska z nowych a poniżej link do wszystkich dostępnych lig: http://www.fifaserwis.com/fifa11/screens/news/leaguesandteams.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Fajnie że doszła rosyjska ale mogliby dać też grecką i argentyńską. Szkoda też że nie dali więcej reprezentacji, chyba są dokładnie te same co w 10 i 09 Edytowane 27 Września 2010 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A jest Liga mistrzów i MŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza
peter1029 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No reprezentacje są te same, ale mi faktycznie brakuje greckiej ligi i paru drużyn bardziej ze wschodniej częśći Europy, które grają w lidze mistrzów czy lidze europejskiej np. Partizan, Szachtar, Dynamo Kijów, CFR Cluj, Steua Bukareszt czy Dinamo Zagrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No, grecka i argentyńska powinny być już w Fifie. Tak samo ukraińska, japońska i w końcu Klubowe Mistrzostwa Świata w trybie menedżerskim. Niby jest wiele lig w grze, ale mi brakuje KMŚ. A nie będzie tej opcji bez kilku brakujących lig. Lub chociaż pojedynczych klubów z tych państw. Wtedy w opcji KMŚ byłoby co roku to samo ale lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja grać planuje od jutra, ale już teraz zapraszam dobrych graczy do sparringów. PSN ID: Aem_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Hehe w Pesie dołozą Copa Libertadores i juz jest wielka tasacja, w Fifie brakuje ligi greckiej i juz jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kurde dzisiaj lecę do media i mam nadzieję, że Fifka już będzie czekała, bo wczoraj jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jak tam 'nasz' komentarz? Lepszy niż rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ponoć pro passing działa...granie słabymi zespołami jest prawie niegrywalne bo prawie zawsze źle podawają, kiksują itp:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) To już się nie mogę doczekać online. Największą frajdę sprawia mi np. Polska - Argentyna 4:0, czy takie Stoke - Barcelona 1:0. Teraz fun będzie jeszcze większy. Jak się uda do dzisiaj będę mieć FIFĘ. Zapraszam: SaunterPL (PS3) P.S. Nie wiem czy ktoś to wrzucał, ale tu jest strona z przyśpiewkami do wgrania w FIFĘ. Lista jest potężna... http://forum.ea.com/uk/posts/list/4401.page Edytowane 28 Września 2010 przez Saunter Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 nikt nie podawał, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 robimy jakąś forumkową lige? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Jak tak to mnie już dopiszcie :)Dziś bede miał, tylko czekam jak do krakowskiego Auchan dowiozą (ma być po południu), póki co: Saturn - 179 Oba Media Markty - 169 Edytowane 28 Września 2010 przez Marchi Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ktos wie moze czy w jakims rtv euro agd maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 czekam jak do krakowskiego Auchan dowiozą (ma być po południu) Będzie za 149zł jak głosi legenda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dobos no czekam własnie na info, zadzwonie do nich ok. 14. Jak nie bedzie jeszcze to jade do MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) ponoć pro passing działa...granie słabymi zespołami jest prawie niegrywalne bo prawie zawsze źle podawają, kiksują itp:P Pro passing dziala, ale bez przesady, podobnie jak widac niesamowita roznice w zachowaniach takiego Ibry, a napastnikow z nizszej polki. Gre odebralem wczoraj i po pierwszych meczach moge napisac jedynie tyle - SZOK (pipi)! FIFA jeszcze lepsza i trudniejsza niz wersja demo! Ba - gram online od wczoraj, zespolami 3,5, 4* i gra jest jeszcze wolniejsza. Mecze jak nie w FIFA. Możecie grac caly mecz i mieć 2 strzaly na bramke ! Przed chwila gralem z kumplem mecz Legia ? Lech i do polowy mielismy 0 sytuacji. Cholernie ciezko jest skonstruowac dobra akcje, nie mówiąc już o wyjsciu sam na sam ! Jest czas w koncu by się zastanowic, trzeba pile do tylu wycofac, zawodnicy biegaja wolniej, sa mniej zwrotni niż w demie, trzeba grac kombinacyjna pilke. Ping pong nie zdaje zadnej roli, bo po 3 podaniu obrona nawet sama często przechwytuje podania, pomijajac juz fakt, ze pila chodzi jeszcze wolniej. FIFA stala się trudna, symulacyjna, nagradza za kazda minute spedzona z nia. :potter: Strzaly finezyjne o których pisal koso sa znakomite, ale żeby ladnie uderzyc trzeba sobie wypracowac sytuacje sam na sam, a to grajac z rownym przeciwnikiem jest cholernie trudne ! Do tego jeszcze jakie wyniki ! 0:0, 1:0 bramki strzelone w dogrywce w 12to minutowym pojedynku !. Stamina sprawdza się znakomicie, nie grajcie Chelsea, pograjcie Blaszczykowskim, druzynami słabszymi i zobaczcie jak się chwapia do wyjscia do przodu w 70 minucie ! Lapia się za kolke, ciezko oddychaja, opieraj arece o kolana. W dogrywce warto wsadzic wypoczętego napastnika - od razu widac jego przewage w starcie do pilki i szybkości w porównaniu z obrona. Co jeszcze ? czas na ustawienie formacji i zmian ? 39 sec. Sey what !? Jak nie znacie druzyny to nawet dobrze zmian nie zdazycie przeprowadzic. Koso miał racje, co lepsze tego w demie tak widac nie było i chyba rzeczywiście wersja demo to gra w 70% ukonczona, bo w pelnej wersji konstruowanie akcji wyglada po porstu zupelnie inaczej ! Ba ? 1 mecz dal mi wiecej radochy (i pokazal, jak jestem w ta gre slaby) niż caly tydzień spedzony z demem. Najbardziej sie o ta FIFE martwilem, filmy z YT pokazujace jakies tempo swietlne, wszelkie ploty na innych forach, ale widac nie mialo to najmniejszego sensu. Teraz tez wiem, skad te noty pelnej wersji w granicach 95/100. PRZEKOZAK PIŁA ! EDIT:Momentum, sztuczny boost - nie bede sie na ten temat wypowiadal, nie wiem Lons gdzie o tym czytales, bo linka widac znalezc nie mozesz, szkoda, ze dalem free online pass i nie mam statystyk, bo poki co zadnego meczu na wyjezdzie nie przegralem, byly ze 2 remisy, zreszta o czym tu poki co dyskutowac - dla niektorych ta gra to WC w strojach klubowych i o ile jeszcze demo minimalnie bylo podobne, bo mozna bylo konstruowac akcje z pierwszych pilek, o tyle tutaj jak sie nie przestawicie to mogila. Inna sprawa, ze z ligowcami wyniki nie przekraczaja 1-2 bramek. Wiec o jakim momentum mozemy mowic, skoro 1 bramka czesto pada w 70 minucie. nie moge sie doczekac, kiedy znowu wroce i zagram ! Edytowane 28 Września 2010 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kibice do roboty, trzeba zrobić paczkę z dopingiem dla polskich drużyn :potter: Pzpn Pzpn... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromit 244 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Na poprzedniej stronie jest już przecież stosowny link, z pieśnią wychwalającą PZPN włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzcyb 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam Panowie, słyszałem ze są jakies promocje w sklepach z fifa 11.Gdzie w Poznaniu moge kupic ją w wersji na ps3 w cenie 149? Auchan,MediaMarkt?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Easye twój opis FIFA 11 jak każdy poprzedni od 2008 roku. Jednym słowem SZOK! Edytowane 28 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi