easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) no szok, jak porownywalem Euro 2008, do PES 2008 w 2008 roku to byl tez SZOK, FIFE 09 do PES'a 2009 - to samo, FIFE 10 do PES 2010 - to samo, wiec czemu sie dziwisz ? Zreszta oczywiscie to tylko moje zdanie, stad oceny w granicach 96 punktow i tytuly w polskich reckach "krol poprawia korone"... Teraz moje zdziwienie wynika z tego, ze opinie byly rozne, ludzie pisali bzdury o jakims 2* szybszym tempie, filmy z YT nie zachwycaly, Ty wymyslales jak zwykle rzeczy, ktorych nikt nie pisal,mowiac ze masz na to cytaty, a sie okazuje, ze znowu dostalem gre lepsza niz i tak dobry dla mnie Word Cup, o wiele bardziej symulacyjna i trudniejsza. Ja jestem zadowolony, Ty pewnie pare razy dostaniesz baty, sprzedasz gry i bedziesz czekal na kolejne edycje, nie ? Kazdy ma to co lubi ! Edytowane 28 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) no szok, jak porownywalem Euro 2008, do PES 2008 w 2008 roku to byl tez SZOK, FIFE 09 do PES'a 2009 - to samo, FIFE 10 do PES 2010 - to samo, wiec czemu sie dziwisz ? Zreszta oczywiscie to tylko moje zdanie, stad oceny w granicach 96 punktow i tytuly w polskich reckach "krol poprawia korone"... Teraz moj szok jest wiekszy, bo opinie byly rozne, ludzie pisali bzdury o jakims 2* szybszym tempie, filmy z YT nie zachwycaly, Ty wymyslales jak zwykle rzeczy, ktorych nikt nie pisal,mowiac ze masz na to cytaty, a sie okazuje, ze znowu dostalem gre lepsza niz i tak dobry dla mnie Word Cup, o wiele bardziej symulacyjna i trudniejsza. Ja jestem zadowolony, Ty pewnie pare razy dostaniesz baty, sprzedasz gry i bedziesz czekal na kolejne edycje, nie ? Kazdy ma to co lubi ! Ty z roku na rok masz szok mimo to, że już wcześniej widziałeś perfekcyjność. Odnośnie słowa "szok" kieruje ciebie do recki "innej gry" zresztą pisanej przez PSX EXTREME. A o tej poprawie korony to nie pisały żadne polskie tytuły tylko PSX Extreme notabene bardzo, bardzo temu. To tak na marginesie. Cieszę, że po raz już chyba 5 masz szok. Dla mnie to nic nowego. Let's FIFA 11. Edytowane 28 Września 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Boccelli 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja już mam. Dzisiaj przyjechała kurierem ze sklepu PSXEXTREME. Po testuje po południu dam znać jak wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Subcio Lons! moze w koncu zakonczysz ten temat, raduj sie moim szczesciem ! Aem, Orson, kiedy bedzieci mieli gre ? Edytowane 28 Września 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Fakt przegapilem tego linka z przyspiewkami. Pytanko: na xboxie trzeba wszystko nagrywac jako audio CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Rozwaliło mnie tłumaczenie opcji "Chants" w polskiej wersji:..."ZAŚPIEWY" Cytuj Odnośnik do komentarza
Lestat 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dobra Ziomy wie ktos jak sytuacja w Gdansku ? MediaMarkt, Saturn i przede wszystkim czy auchan za 149 ? wczoraj bylem w nowym mm to nie bylo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a ja mam i już gram. małe miasto Konin ale zawsze w MM Fifa jest na parę dni przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ficus - pytales o komentarz. jest bardziej naturalny chyba, choc zdarzylo mi sie jedno powiedzenie typu:"jak to mawiala moja babcia, co za duzo to i swinia nie zezre", no i nie rozumiem, dlaczego od 2 edycji nie moga poprawic tego, ze bramkarz piastkuje i lapie, zawsze mowia na odwrot. Z tego co pamietam w FIFA 10 na Xie tak sie nie mylili. Graficznie na PS3 sa cieplejsze kolory, ale za to na Xie jest jasniej i ostrzej jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 "jak to mawiala moja babcia, co za duzo to i swinia nie zezre" Haha,padłem normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dokaldnie, nie wiem po co takie teksty wstawiaja, mysla ze sa fajne ? Chociaz mnie rozbawil, bo powiedzial to przy probie okiwania dwoch obroncow (1 wczesniejszy drybling sie udal) Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 FIFA w MM w Opolu dzis kolo godziny 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wywiad z Davidem Rutterem: http://www.vg247.com/2010/09/28/interview-fifa-11s-david-rutter-has-the-final-word/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To i ja coś napiszę od siebie ( krótko, bo nikomu się nie chce długich wywodów czytać) . Ogólnie cała gra (singiel, grafika, fizyka) jest SUPER!! ale... grałem wczoraj 6 meczów online z jakimiś randomami i sądzę, że na necie gra jest dalej za szybka , grałem z gośćmi, którzy grali cały czas pressing i nie miałem ani chwili czasu do pomyślunku, nie mogę podać zawsze dokładnie w przeciwieństwie do niego, bo ja gram bez asysty lub z częściową a koleś wszystko na pomocy a wtedy o ping pong nietrudno . Ogólnie gra dobra , może muszę się przyzwyczaić do gry z debilami z ADHD albo grać tylko z ogarniętymi ludźmi a takich niestety jest mało. Ewentualnie jakby ktoś był chętny do założenia klubu lub/i pogrania for fun to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Stwierdzam, ze przyśpiewka o PZPN idealnie nadaje się jako chant, ktory ma leciec po przegranym meczu :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ogrywam gre od rana. Wiecej napisze jak sie troche pobawie. Na razie napisze, ze warto bylo kupic bo zmian do wersji sprzed roku naprawde sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 czy wiadomo coś o promocjach jakie są co roku? FIfę 09 i 10 kupowałem za 149zł w dni premiery w Empiku/MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Podobno w Auchan ma być za 149... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Czy wgrane przyspiewki dzialaja Online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
veg1 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dobra Ziomy wie ktos jak sytuacja w Gdansku ? MediaMarkt, Saturn i przede wszystkim czy auchan za 149 ? wczoraj bylem w nowym mm to nie bylo jeszcze MM Matarnia mają wersje na X360, przynajmniej wczoraj tak było - cena 169 lub 179zl. Saturn Baltycka - brak. MM Oliwa - przełączają na dział i nie odbierają telefonu. Auchan nie wiem, nie chce mi się stać w korkach, żeby tam dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza
peter1029 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) A jak się ma sytuacja ze stadionami, są jakieś nowe?? No i czy są one zaktualizowane dla polskich klubów, bo jak wiadomo taki lech, wisła, legia, zagłebie czy cracovia mają stadiony już o nieco współcześniejszej bryle niż z lat 50 czy 60 XX w. A jeżeli nie, to czy można tak jak w FIFIE 10 przypisać dowolny stadion danej drużynie?? Edytowane 28 Września 2010 przez peter1029 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 trenujcie wiec ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lestat 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dobra Ziomy wie ktos jak sytuacja w Gdansku ? MediaMarkt, Saturn i przede wszystkim czy auchan za 149 ? wczoraj bylem w nowym mm to nie bylo jeszcze MM Matarnia mają wersje na X360, przynajmniej wczoraj tak było - cena 169 lub 179zl. Saturn Baltycka - brak. MM Oliwa - przełączają na dział i nie odbierają telefonu. Auchan nie wiem, nie chce mi się stać w korkach, żeby tam dojechać Na pleja nie ma ta ? slabo bo xa juz nie mam, tylko podpis zostal Moze sie przejade pod wieczor do auchan, ale watpie zeby tam mieli. dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Można przypisac dowolny stadion do drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 W Saturnie w poznaniu Fifa za 189 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi