easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 moze niech ktos na moment zalozy oddzielny temat, bo zaraz bedzie 20 stron a co 3 wypowiedz, gdzie w jakim miescie ile FIFA kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 http://www.psxextreme.info/topic/83388-gry-na-premiere-gdzie-dostac/page__st__960 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 trenujcie wiec ;-) Nie ma mistrzostw na X'a?! No by ich.. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 trenujcie wiec ;-) Nie ma mistrzostw na X'a?! No by ich.. No właśnie ,aż w oczy kole :angry2: .Myślałem ze X360 to bardzo popularna konsola w polsce bardziej niż PS3 a tu taka dyskryminacja . Cytuj Odnośnik do komentarza
Graciuch 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ja już wczoraj kupiłem w MM za 179 na ps3! na x360 tez byla w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajna ta fifa, tak w skrócie powiem najwazniejsze zmiany na plus: - tempo gry: zwolniła ta gra wreszcie - obrona: rewelacyjnie okreslony priorytet pbronca- napastnik , czyli obronca ma przewage. Oczywista oczywistosc niby ale w takim wc to nie działało; fajne wywazenie gry obrona -atak - rozwalił mnie realizm. Oddawałem na mecz po ok 7 strzałów!!!!!! Karamba, to jest futbol, ciezko stworzyc sytuacje!!1! pro -passing nawet działa. Ja gram na semi ustawieniach- i celnosc podan wynosiła u mnie około 70 % , u rywali było podobnie. Dobre krycie równa sie sporej liczbie strat. grafika- twarze rozwalają co nie fajne? piłkarze mecza sie podobnie jak dawniej- czyli niezauwazalnie. Czy w zwiazku z tym działa ADHD? cóz, ja , gdy zaczynałem gre w fify (od 09 ) grałem własnie tak. Jednak obserwujac graczy pokroju Easye czy Black Mamby- doszedłem do wniosku, ze choc gra na to pozwala to nie jest to najlepszy sposób. Juz pomijam to, ze gra sie głupio w taki sposób ale....jest mniej skuteczny!!!! chcesz byc dobry? cwiczysz dokładnosc podan, ciekawe wymiany kombinacyjne...gra pozwala grac fajnie jednak nie eliminuje tych, którzy chcieliby ADHD. Szkoda w sumie ale da sie przeżyc to tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 trenujcie wiec ;-) Nie ma mistrzostw na X'a?! No by ich.. No właśnie ,aż w oczy kole :angry2: .Myślałem ze X360 to bardzo popularna konsola w polsce bardziej niż PS3 a tu taka dyskryminacja . Pretensje miejcie tylko i wyłącznie do Microsoftu...bo gdyby już był Polski Live to pewnie doczekalibyście się jakiejś oficjalnej ligi czy coś. Zresztą nawet MŚ są rozgrywane na PS3 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajna ta fifa, tak w skrócie powiem najwazniejsze zmiany na plus: - tempo gry: zwolniła ta gra wreszcie - obrona: rewelacyjnie okreslony priorytet pbronca- napastnik , czyli obronca ma przewage. Oczywista oczywistosc niby ale w takim wc to nie działało; fajne wywazenie gry obrona -atak - rozwalił mnie realizm. Oddawałem na mecz po ok 7 strzałów!!!!!! Karamba, to jest futbol, ciezko stworzyc sytuacje!!1! pro -passing nawet działa. Ja gram na semi ustawieniach- i celnosc podan wynosiła u mnie około 70 % , u rywali było podobnie. Dobre krycie równa sie sporej liczbie strat. grafika- twarze rozwalają co nie fajne? piłkarze mecza sie podobnie jak dawniej- czyli niezauwazalnie. Czy w zwiazku z tym działa ADHD? cóz, ja , gdy zaczynałem gre w fify (od 09 ) grałem własnie tak. Jednak obserwujac graczy pokroju Easye czy Black Mamby- doszedłem do wniosku, ze choc gra na to pozwala to nie jest to najlepszy sposób. Juz pomijam to, ze gra sie głupio w taki sposób ale....jest mniej skuteczny!!!! chcesz byc dobry? cwiczysz dokładnosc podan, ciekawe wymiany kombinacyjne...gra pozwala grac fajnie jednak nie eliminuje tych, którzy chcieliby ADHD. Szkoda w sumie ale da sie przeżyc to tak na szybko A są jakieś munusy tej gry? Bo zaczynam powoli wierzyć w perfekcyjność FIFA 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) napisałem przecież, ze nie fajne jest to, że piłkarze najlepszych zespołów prawie sie nie męczą no i ze adhd da sie (chyba ) zrobic edit- tzn mecza sie , pasek staminy spada ofkoz ale nie przekłada sie to dosadnie na gre zagrałem z 8 meczy dopiero, wszelkie EWENTUALNE wady wychodzą po setkach meczy czytales wogóle to co napisałem? aha - a co mi sie bardzo podoba, ze wszystkie baramki , które straciłem były PO MOICH BŁEDACH, moglem ich uniknąc. Obym po 1000 meczach mógł podtrzymac te teze Edytowane 28 Września 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) o co chodzi z tym adhd? co do zmęczeni zawodników to na innym forum czytałem że w przypadku słabszych drużyn męczą się aż za bardzo i pod koniec meczu ledwo truchtają. Identycznie jest podobno z pro passing, im słabszy zawodnik tym lepiej działa. Edytowane 28 Września 2010 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 o co chodzi z tym adhd? co do zmęczeni zawodników to na innym forum czytałem że w przypadku słabszych drużyn męczą się aż za bardzo i pod koniec meczu ledwo truchtają. Identycznie jest podobno z pro passing, im słabszy zawodnik tym lepiej działa. chodzi w skrócie o to, ze da sie ustawic presing na 100% i ustawienia taktyczne , które powodują ze piłkarze jak szaleni napieprzaja do przodu. Początkujacy tak grają ale na dłuzsza mete nie jest to skuteczne i predzej czy póxniej przyniesie stosującemu to frustracje no meczą sie słabsze teamy ale to nie o to chodzi , bo mało kto gra sredniakami i słabeuszami aha, personality + wydaje sie funkcjonować- gram soboe ofkoz Chelsea (ha!) i wiekszosć bramek padło u mnie po zagranich Lamparda Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 napisałem przecież, ze nie fajne jest to, że piłkarze najlepszych zespołów prawie sie nie męczą no i ze adhd da sie (chyba ) zrobic edit- tzn mecza sie , pasek staminy spada ofkoz ale nie przekłada sie to dosadnie na gre zagrałem z 8 meczy dopiero, wszelkie EWENTUALNE wady wychodzą po setkach meczy czytales wogóle to co napisałem? Konkrety proszę. Jak Peronality +? Jak z pro passing? Co to znaczy "nawet działa" To działa czy nie? Jak tempo na online? Bo z tego co czytam to jest dużo szybsze Jak ze strzałami z dystansu? Czy nadal 30% lobby, 60% wykończenie z pięciu metrów? 10% inne? Jak bramkarze? Wyjmują piłki z okienek? Jak z grą kombinacyjną? Dalej króluje i przeważa gra z klepy? Jaka ilość graczy na online gra na asyście? nadal 90%? Jak wygląda sprawa ucieczek? Są konsekwencje czy nadal co 2 ucieka jak przegrywa? Narazie tyle pytań z czasem dam kolejną porcyjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A jak z online? Poprawili w końcu coś z ucieczkami czy dalej nie zalicza nam zwycięstwa jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A jak z online? Poprawili w końcu coś z ucieczkami czy dalej nie zalicza nam zwycięstwa jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu? jakie "nadal"? Ja od fify 09 nie mialem problemu z "nie zaliczaniem zwyciestwa". Chyba ze ktos wyszedl z meczu w minutach 1-5, jak bylo juz 2;0 dla mnie, to faktycznie wtedy zwyciestwa nie dostawalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Do galerii dominikańskiej we Wro dziś już nie wbijacie - zeszły w godzinke wszystkie egzemplarze. Wydarłem jeden z dwóch ostatnich;) PSN ID: Aem_PL - zapraszam dobrych Graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 aha, personality + wydaje sie funkcjonować- gram soboe ofkoz Chelsea (ha!) i wiekszosć bramek padło u mnie po zagranich Lamparda No jak grales ze mna to akurat wpadly dwie fuksiarskie bramki strzelone wlasnie przez Lamparda Dobra. Zagralem dzis 5 meczykow w tym jeden z Orsonem online. Pierwsze wrazenie- pilka wreszcie nie jest przyklejona (murawy, zawodnikow). Tempo wyraznie wolniejsze, ciezko jest skonstruowac "setke". W 10 wygrywalem sezon na World Class a tutaj narazie nie moge strzelic bramki na Proffessional . Grafika jakby ladniejsza (wyrazniejsza). Denerwuje mnie dalej "klatkowanie" podczas przerywnikow, replay'e juz lepsze. No i smaczek w postaci prawdziwych zdjec pilkarzy/kibicow/stadionow Premiere League (i pewnie innych lig- gram angielska) w trybie kariery- klimat jest mistrz! Komentarz- taki sam jak w 10, odnioslem wrazenie, ze przeniesli go do 11, jest identyczny! Trofea w polskim tlumaczeniu- nie trzeba teraz WYGRAC 100 meczow rankingowych zeby miec zloto, wystarczy ZAGRAC 8) Zaraz wracam do gry tym razem troche online. Koso- dzieki za profi recenzje w nowym PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A jak z online? Poprawili w końcu coś z ucieczkami czy dalej nie zalicza nam zwycięstwa jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu? jakie "nadal"? Ja od fify 09 nie mialem problemu z "nie zaliczaniem zwyciestwa". Chyba ze ktos wyszedl z meczu w minutach 1-5, jak bylo juz 2;0 dla mnie, to faktycznie wtedy zwyciestwa nie dostawalem Chodzi o to, że takie 'wygrane' nie są wliczane do prawidłowych zwycięstw, aby uzyskać trophy "wygraj 100 meczy online". Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A jak z online? Poprawili w końcu coś z ucieczkami czy dalej nie zalicza nam zwycięstwa jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu? jakie "nadal"? Ja od fify 09 nie mialem problemu z "nie zaliczaniem zwyciestwa". Chyba ze ktos wyszedl z meczu w minutach 1-5, jak bylo juz 2;0 dla mnie, to faktycznie wtedy zwyciestwa nie dostawalem Chodzi o to, że takie 'wygrane' nie są wliczane do prawidłowych zwycięstw, aby uzyskać trophy "wygraj 100 meczy online". O tym właśnie pisałem. To jak, poprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) napisałem przecież, ze nie fajne jest to, że piłkarze najlepszych zespołów prawie sie nie męczą no i ze adhd da sie (chyba ) zrobic edit- tzn mecza sie , pasek staminy spada ofkoz ale nie przekłada sie to dosadnie na gre zagrałem z 8 meczy dopiero, wszelkie EWENTUALNE wady wychodzą po setkach meczy czytales wogóle to co napisałem? Konkrety proszę. Jak Peronality +? zagrałem 8 meczy, na 100 % nie powiem ale wydaje sie, ze mozna niektórzy gracze naprawde maja swą osobowośc, Drogba przepychł sie od zawsze;-) ale lampard zaczął najlepiej podawac (no tak sądze- bo to raczej po jego zagraniach padały gole. Mogłoby byc to wyraxniej pociągniete ale....jednak ostateczny werdykt wyda sie po rozegraniu wielu meczy Jak z pro passing? Co to znaczy "nawet działa" To działa czy nie? jak pisałem- 70 % skutecznosci podań miałem, rywale podobnie. Gram na semi -asyscie (drobna korekta) , MOZE tak byc ze te 70 % bierze sie z tad, ze nie jestem najlepszy , nie wiem- stwierdzam fakty. Ale na pewno piłki z doopy nie pdrzechodzą , obroncy przecinają je automatycznie, zagrania muszą byc kierowane Jak tempo na online? Bo z tego co czytam to jest dużo szybsze nie jest szybciej Jak ze strzałami z dystansu? Czy nadal 30% lobby, 60% wykończenie z pięciu metrów? 10% inne? zbyt malo meczy rozegrałem, ale w kazdym razie loby są trudne, tyle na pewno Jak bramkarze? Wyjmują piłki z okienek? Jak z grą kombinacyjną? Dalej króluje i przeważa gra z klepy? o to dobre. Bo w prawdziwym futbolu, na najwyzszym poziomie przewaza klepa- np u Barcelony. A tu...nawet nie, przynajmniej ja tak nie gram Jaka ilość graczy na online gra na asyście? nadal 90%? a skad mam to wiedziec? nie jestem w stanie sprawdzic, zagrałem dwa mecze z randomowym typem i....no nie wiem na cztm grał. Mial ok 70 % skutecznosci podan w kazdym razie, grał Olympikiem marsylią ja Chelsea. Jak wygląda sprawa ucieczek? Są konsekwencje czy nadal co 2 ucieka jak przegrywa? nie wiem- nikt mi jeszcze nie uciekł Narazie tyle pytań z czasem dam kolejną porcyjkę. odpowiem w taki sposób daras z tobą grałem, i grało sie fajnie, przynajmniej mi;-) bramki fuksiarskie? czemu? pierwsza: miniecie i strzal obok bramkarza. Mogles zablokowac, tudziez po prostu odebrac piłke druga- Anelka SAM na skrzydle gra na glowe Lamparda. Anelka to dobry piłkatrz i zostawiony SAM potrafi zagrac piłke na milimetry (jak wiekszosc z premiership) , deogral wiec na dynke Lamparda- a ten głową grac potrafi (jak wiekszosc z Chelsea) I gdzie tu fuks? ;-) Edytowane 28 Września 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Konkrety proszę. Jak Peronality +? ODP: Bardzo widoczne...dużo wiecej modeli postaci. Bardzo się od siebie odróżniają gracze. Jak z pro passing? Co to znaczy "nawet działa" To działa czy nie? ODP: Wg mnie pro passing to pic na wode...po protu jeszcze ciężej zagrać dobrze słabymi zawodnikami. JEDNAKŻE...ping pong jest ograniczony. Polecam grać na manualu Jak tempo na online? Bo z tego co czytam to jest dużo szybsze ODP: Tępo zależy od tego jak grasz i jak pozwalasz grać przeciwnikowi...proste. Jak ze strzałami z dystansu? Czy nadal 30% lobby, 60% wykończenie z pięciu metrów? 10% inne? ODP: Strzały z dystansu są soczyste i przybierają różnorakie trajektorie. Aż miło uderzyć kimś z ciężką nogą. Loby są cięższe do strzelenia...już od WC...jakbyś zagrał to byś wiedział. Co do wykończenia z 5 metrów to zostaje jedynie w kwestii gracza...jeśli jest (pipi)ą i bierze barcelone i jedyne co umie to podać na pustą to tak bedzie. Polecam grać ze znajomymi którzy lubią sie bawić a nei z randomami dla których ranking jest celem na życie. Reasomując...Jeśli chodzi o możliwości strzelania bramek to także zależy od Ciebie...Fifa daje kopalnie możliwości rozegrania akcji oraz jej wykończenia. Jak bramkarze? Wyjmują piłki z okienek? ODP : Czasem wyjmują...a jak bramkarze w PESie? Dalej kładą się jak na babę ? Bramkarze w Fifie doczekali się oryginalnych rękawic...np Van der Saar ma rękawice Adidas Response , Valdes Nike a Cesar Reusha A jak w PESie? dalej ludzik z michelin ich zaopatrza w rękawice ? Jak z grą kombinacyjną? Dalej króluje i przeważa gra z klepy? ODP: To także zależy od Ciebie i od przeciwnika...ping pong jest poważnie ograniczony przez pro passing. Jeśli jest ciasno cięzko wymienić piłkę szybko i celnie. Polecam grę na manualu. Jaka ilość graczy na online gra na asyście? nadal 90%? ODP: No niestety...ludzie wolą jak konsola za nich strzela i podaje...ranking jest najważniejszą rzeczą w niektórych życiu...wiec dalej wiekszość gra na asyscie. JEDNAKŻE zauwazyłem dużą ilość graczy uzywających semi (czesciowych) podań. Ja osobiscie gram na manualu i dla mnie jest poezja. Poczucie swobody jest największe z jakim się spotkałem. Jak wyjdzie jakaś fajna akcja to aż można się posikać ze szczęscia bo wiesz ze to ty tak zagrałeś a nie konsola. Po raz kolejny polecam grę na manualu Jak wygląda sprawa ucieczek? Są konsekwencje czy nadal co 2 ucieka jak przegrywa? ODP: Skąd mamy wiedzieć sprawę ucieczek po jednym dniu grania ? Ja nie uciekam i nie wiem narazie z czym to się wiąże...ja mam nadizeje ze są jakieś wieksze kary. Narazie tyle pytań z czasem dam kolejną porcyjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Mc gyver - ty akurat sam sobie przeczysz piszesz, ze wg ciebie pro-pasing to pic na wode a nizej, ze pp ogranicza ping- pong Edytowane 28 Września 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kurde nie da sie w Be a pro player grac w wiecej jak jedna osobe Tak samo bramkarzem Szkoda, w WC granie w be a pro w 4 na jednej konsoli to byla radocha nieziemska, zwlaszcza jak ktos musial pauzowac za czerwona/zolte kartki i leciec za kare po flaszke do nocnego :potter: Albo akcje "podalbym Ci na pusta ale masz za wysoki rating w meczu wiec sam se strzele" A tu dupa zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Bartg - Ty sie bawiles przyspiewkami. One dzialaja w meczach Online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 W singlu ustawiłem sobie formacje mojej ulubionej drużyny, pozmieniałem ustawienie zawodników, taktykę itp. Wchodzę w opcję "gra w sieci", gram z jakimś graczem (tym samym klubem) i mam stare "oryginalne" ustawienia drużyny. Jak wczytaj do mutli ustawienia z singla ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 czytajac posty wiekszosci ludzi zapatrzonych w fife dochodze do wniosku... ze wszystko zalezy ode mnie. A ze w ligach gram po to by wygrywac, w meczach online podobnie, to gralbym na pelnej asyscie i ping pong moglbym sobie trzaskac jaki chce, wykorzystujac schematy z poprzednich odslon, w ktorych 60% bramek strzelalem do pustej z 5 metrow. Do tego po raz kolejny dojdą taktyki na 5-6 obroncow, full pressing... Taki mi sie obraz tej gry maluje z waszych wypowiedzi. Jaka gra, taka taktyka i taki styl. Mi przyjemnosc daje wygrywanie, a nie klepanie ladnych podan na zajawce, bo tak wyglada prawdziwy mecz i patrzenie, jak przegrywam z ludzmi grajacymi w stylu jaki opisalem powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi